Havde bestilt min jakke andet sted, hvor den desværre var udsolgt. Fandt Jer i mængden af muligheder. Bestilte og fik ganske få dage efter leveret min jakke. Incl returlabel.

Hos feiber er betjeningen helt i top. Jeg blev vejledt, ikke noget med at blive påduttet Noget extra. Ekspedienten var med hele vejen, og hjalp med at finde det jeg ønskede.

Super god service og kyndige fagfolk. Her bliver man virkelig klædt godt på! Det er oplevelsen af at have et par arbejdsbukser/shorts på som er gennemtænkt i sådan en grad at det mærkes markant i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fem store flotte stjerne til Feiber.dk Bestilte kort før klokken 14, og det bestilte kom dagen efter om eftermiddagen... sådan ca. 25 timer efter køb. Det kalder jeg hurtig og effektiv levering. Tusi... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements professionnels
  2. Magasin de vêtements et d'articles de plein air

Écrit par l'entreprise

Vi er en distributørvirksomhed med mere end 10 år i branchen med showroom i Hvidovre og repræsenteret hos over 400 forhandlere i Danmark. Vi har brands som Carhartt, Reebok m.fl.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Hurtig levering, god service

27 avril 2026

God service

Jeg ville købe en skjorte men de havde den ikke hjemme i min størrelse. Jeg skrev til kundeservice, de oplyste mig om at den ville komme sidst på måneden- det gjorde den ;-)

8 janvier 2026

Super

Hurtig levering og godt udvalg med rigtig god kvalitet

17 septembre 2024

Kæmpe ros og god oplevelse!

Har købt en større sending tøj til arbejdsbrug.
Der var lidt lager udfordringer, men Feiber kundesrvice var super gode og imødekommende, samtidig med at der desværre måtte en størrelses ændring til.
Alt har været en Mega god oplevelse, hvor Feiber har leveret eksemplarisk kundeservice!
Ærgerligt 6 stjerner ikke er muligt!

28 février 2024

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🌟

Vi er virkelig glade for dine flotte ord og at du havde en god oplevelse.

Fantastisk god service

Fantastisk god service, hurtig levering og kommunikation. Her handler vi klart igen. 🌟🌟🌟🌟🌟

20 juillet 2023

Hej Julie,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er så glade for dine flotte ord og at du havde en god oplevelse.

God og hurtig service

God og hurtig service, super lækker produkter

5 juillet 2023

Hej Jeanet,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at du kan lige vores produkter.

God service

God d service, hurtig levering.

4 juillet 2023

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
De fine ord betyder meget for os.

Go service

Overskuelig webshop. gode produkter.

29 juin 2023

Hej Arne,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at du kan lide vores webshop og produkter.

Inventory

Does not have the items that can be ordered online

28 juin 2023

Hi Christoffer

Thank you for your feedback.

We are very sorry that the item you ordered wasn't in stock after all in the size that you needed.
As soon as we found out we did reach out to you to inform you and to see if another style or size could be of your interest.

If you need any help finding any specific items, you are more than welcome to contact us on +45 50 44 20 02 or info@feiber.dk

Have a lovely day 😊

Best regards
Feiber

🇸🇪 Jag har inget att klaga på

🇸🇪 Jag har inget att klaga på, min order kom inom någon dag!

I have nothing to complain about, my order arrived in just a couple of days!

26 mai 2023

Hej Lisa,
Tack så mycket för din feedback och de 5 stjärnor 😊

Med vänliga hälsningar

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, väldigt nöjd med hela köpupplevensen från början till slut.

28 avril 2023

Hej Jennie,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
De flotte ord betyder meget for os.