Havde bestilt min jakke andet sted, hvor den desværre var udsolgt. Fandt Jer i mængden af muligheder. Bestilte og fik ganske få dage efter leveret min jakke. Incl returlabel.
Lisez les avis des autres
Hos feiber er betjeningen helt i top. Jeg blev vejledt, ikke noget med at blive påduttet Noget extra. Ekspedienten var med hele vejen, og hjalp med at finde det jeg ønskede.
Super god service og kyndige fagfolk. Her bliver man virkelig klædt godt på! Det er oplevelsen af at have et par arbejdsbukser/shorts på som er gennemtænkt i sådan en grad at det mærkes markant i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fem store flotte stjerne til Feiber.dk Bestilte kort før klokken 14, og det bestilte kom dagen efter om eftermiddagen... sådan ca. 25 timer efter køb. Det kalder jeg hurtig og effektiv levering. Tusi... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er en distributørvirksomhed med mere end 10 år i branchen med showroom i Hvidovre og repræsenteret hos over 400 forhandlere i Danmark. Vi har brands som Carhartt, Reebok m.fl.
Coordonnées de contact
Avedøreholmen 46, 2650, Hvidovre, Danemark
- 50442002
- info@feiber.dk
- feiber.dk
Når man er Carhartt fan som mig Feiber…
Når man er Carhartt fan som mig Feiber nok det bedste sted at handle hurtig ekspedition gode priser og kvalitet i top😊

Super flot hjemmeside
Super flot hjemmeside, meget nemt at bestille online.
Bliver hjulpet igennem bestillingen.
Meget tilfreds!
/Annette

Réponse de Feiber.dk
Altid kompetente m/k Der søger for
Altid kompetente m/k Der søger for, at man finder ďet man skal bruge

Réponse de Feiber.dk
Hurtig levering og nemlig samt…
Hurtig levering og nem samt overskuelig hjemmeside

Sød og hjælpsom ekspedient
Sød og hjælpsom ekspedient. Fed indretning af forretningen.

Réponse de Feiber.dk
Som sædvanlig topkvalitet og lynhurtig…
Som sædvanlig topkvalitet og lynhurtig levering 😊

Réponse de Feiber.dk
Jeg er vil med tøjet jeg har købt🥰…
Jeg er vil med tøjet jeg har købt🥰 leveringen var hurtig. Der var to medarbejde på min skole og de var meget hjælpsomme og havde de svar jeg søgte.

Réponse de Feiber.dk
Hurtig ekspedition og knaldgod service…
Hurtig ekspedition og knaldgod service . Det er det fedeste materiale og virkelig god kvalitet. Kan varmt anbefale at handle hos feiber

Venlig betjening, men
Venlig betjening, men alt for lang leveringstid på et par herrestøvler. At et par i størrelse 44 ikke er på lager, men skal hentes fra et fjernlager, er i sig selv dårlig logistik, men at man skal vente 15 dage på dem (der stod 10-12 dage) er så lidt 2023, at man skulle tro det var løgn.

Réponse de Feiber.dk
Super oplevelse at bruge feiber.dk nem…
Super oplevelse at bruge feiber.dk nem og overskuelig webshop! Hurtig præcis levering! Altid mulighed for at sende retur uden bøvl
Perfekt oplevelse

Réponse de Feiber.dk
Bedste online shopping oplevelse længe
Bedste online shopping oplevelse længe! Websiden fungerer super godt, lækre funktionelle sager og flotte billeder.
Leveringen gik super hurtigt, og varen var helt perfekt.
Tak for god og effektiv service.

Réponse de Feiber.dk
personalet i show room har fantastisk…
personalet i show room har fantastisk kenskab til deres produkter

Réponse de Feiber.dk
Deres kundeservice er i topklasse
Deres kundeservice er i topklasse. Man føler sig virkelig taget hånd om. Det er en fed butik, der er indbydende og så gør det hellere ikke noget at man kan få en te eller kaffe. Det er en oplevelse og ikke bare en handle tur.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.