Havde bestilt min jakke andet sted, hvor den desværre var udsolgt. Fandt Jer i mængden af muligheder. Bestilte og fik ganske få dage efter leveret min jakke. Incl returlabel.
Lisez les avis des autres
Hos feiber er betjeningen helt i top. Jeg blev vejledt, ikke noget med at blive påduttet Noget extra. Ekspedienten var med hele vejen, og hjalp med at finde det jeg ønskede.
Super god service og kyndige fagfolk. Her bliver man virkelig klædt godt på! Det er oplevelsen af at have et par arbejdsbukser/shorts på som er gennemtænkt i sådan en grad at det mærkes markant i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fem store flotte stjerne til Feiber.dk Bestilte kort før klokken 14, og det bestilte kom dagen efter om eftermiddagen... sådan ca. 25 timer efter køb. Det kalder jeg hurtig og effektiv levering. Tusi... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er en distributørvirksomhed med mere end 10 år i branchen med showroom i Hvidovre og repræsenteret hos over 400 forhandlere i Danmark. Vi har brands som Carhartt, Reebok m.fl.
Coordonnées de contact
Avedøreholmen 46, 2650, Hvidovre, Danemark
- 50442002
- info@feiber.dk
- feiber.dk
Trøjerne kom hurtigere end forventet og…
Trøjerne kom hurtigere end forventet og er super lækre. Kan klart anbefales!

Réponse de Feiber.dk
God service, hurtig levering.
Hurtig levering, god service og gode svar da jeg havde et par spørgsmål bagefter mit køb. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Feiber.dk

Super fed butik
Super fed butik! Man får lyst til at købe det hele, og dejlig uformel stemning.
Dog ville mere skiltning/synliggørelse af butikken ude fra vejen gavne, lidt svær at finde, men virkelig fed butik.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Nem og overskueligt. Hurtig levering

Réponse de Feiber.dk
Det er en fornøjelse at handle med…
Det er en fornøjelse at handle med fieber. En nem overskuelig og brugervenlig website. Hvor produkterne lever op til produkt beskrivelsen. Samt nemt overskuelige priser og hurtig levering......What's not to like.

Meget tilfreds
Super og fantastisk god service, hurtig levering, varer i top.

Réponse de Feiber.dk
FOK hvor er de bare super
FOK hvor er de bare super. God hurtig handel og fantastisk kvalitet. Jeg siger mange tak. Bare det går til et godt formål.

Fem ud af fem stjerner
Var i tvivl om jeg ville handle ved Feiber pga der kun var 57 anmeldelser i alt på trustpilot, men tog chancen, og der er intet at sætte en finger på
Så tænkte de lige skulle have anmeldelse nr 58, fem ud af fem stjerner herfra

Réponse de Feiber.dk
God oplevelse at handle hos jer
God oplevelse at handle hos jer. Jakken jeg købte lever helt op til beskrivelsen 😊den er dejlig at have på til blæsende og kolde dage.

Hejsa
Hejsa
Lækker kollektion, lækker kvalitet, sejt i fokus på hus forbi og lyn hurtig levering.
I får top placering hele vejen rundt
Mvh Rikke Friis Malver

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.