En vild oplevelse, hvor vi alle stod måbende tilbage, med det store spørgsmål, “hvordan kunne det lade sig gøre”? Så professionelt fremført.

Underholdning både under festen og flere dage efter. Vi havde fornøjelsen af, at have Mads forbi til vores sommerfest, og det var en fuldstændig forunderlig oplevelse. Det var både underholde... Voir plus

Mads leverede et helt fantastisk indslag til vores bryllup. Vi var underholdt fra start til slut og sad måbende tilbage. Vores gæster har efterfølgende talt og talt om showet. Mads udstråling og tilga... Voir plus

Helt igennem et godt show, hvor alt spillede som det skulle og folk var imponeret. Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.

1. Animateur de soirées et d'événements

Écrit par l'entreprise

Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

196 avis

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super performance til vores…

Super performance til vores firmaarrangement! Jeg har fået super god tilbagemelding fra alle deltagere, og de var meget begejstret for hans måde at inkludere hele publikum :)

1 avril 2022

Réponse de Mads Fencker

Stor tak for den flotte anmeldelse.

Rigtig god fredag!

Super dygtig

Mads er så dygtig til det han laver! Han væltede 22 voksne mennesker med sin professionalitet og naturlige underholdnings-gen :-)

28 février 2022

Réponse de Mads Fencker

Tak for den flotte anmeldelse Josephine.

Håber I havde en dejlig aften.

Fantastisk underholdning på seminar

Mads er en fantastisk entertainer - som giver publikum noget at tænke over og tale videre om resten af aftenen.
Imponerende - en klar anbefaling herfra!

27 janvier 2022

Réponse de Mads Fencker

Stor tak Isa - håber du har en rigtig dejlig dag.

Mads er fantastisk

Mads, du er fantastisk - sjældent har vi følt os så godt underholdt - og hvilke sjove og “afslørende” indlæg.
Hvilken indledning til vor komsammen i klinikken - hele aftenen talte vi om:”hvordan kunne han vide det”?
Vi vil alle anbefale dig og dit show.

25 janvier 2022

Hej Jette
Tak for den flotte anmeldelse - den sætter jeg virkelig stor pris på :D

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse der ikke kan forklares ... skal opleves!!!
Mads er i stand til at tilpasse sig sit publikum alt fra en barnedåb til en 80 års fødselsdag.

20 décembre 2021

Kære Dorte
Tak for de pæne ord og muligheden for at underholde til din fars 80-års.
Rigtig god jul og et glædeligt nytår.
Mads

Årets indslag til din fest!

Vi hyrede Mads til vores julefrokost, og til trods for, at folk havde fået en del inden bords og var rimelig festlige i humøret, fik Mads grebet om alle, og sørgede for, at alle var underholdt. Jeg var lidt bange for, om det blev plat, men Mads' indslag havde så meget stil over sig, og alle blev så imponerede. Det var et fantastisk indslag! Kan virkelig anbefale dette til andre.

13 décembre 2021

Hej Camilla

Tusind tak for anmeldelsen og det flotte antal stjerner.

Rigtig god dag til jer.

Aftenens højdepunkt

En helt fantastisk oplevelse at have Mads forbi årets julefrokost. Hele selskabet var målløse, og Mads' imponerende indslag, var aftenens mest populære samtaleemne. Mads er virkelig dygtig, og formåede at inkludere alle, ikke kun de "lette ofre", som han hurtigt kunne læse.

13 décembre 2021

Hej Julie

Tak for den flotte anmeldelse.

Rigtig god dag.

Mads Fencker

Endnu en fantastisk oplevelse!

Det var anden gang jeg havde Mads ude, og det endnu engang i topklasse! Hele selskabet sad tilbage med stor begejstring og stor forundring over alle de aflæsninger som Mads stod for.
Selv efter at have oplevet det tidligere på året, sad jeg selv lige så paf tilbage over hvordan det kunne lade sig gøre at finde frem til de ting som han gjorde.
Det kan meget vel blive til en tredje gang også :)

29 novembre 2021

Hej Rasmus

Tak for de flotte ord. Det sætter jeg rigtig stor pris på.

De bedste hilsner

Brændt af!

Jeg har oplevet Mads i sommer til et privat arrangement, og han er uden tvivl meget dygtig til sit fag. Derfor besluttede jeg mig for at booke ham til vores julefest. Men det er ikke nok at være dygtig, hvis man ikke har styr på sine aftaler!

Mads og jeg var i første kontakt primo september, og der var nogle løse ender, som han skulle have styr på.
Den 29. september bekræfter Mads på skrift, at vi har en aftale til årets julefest - og jeg forventede dermed, at aftalen var i hus.
Da der ikke kommer en egentlig kontrakt eller anden form for bookingaftale fra Mads, ringer jeg i de kommende uger løbende til ham - hver gang fortæller Mads, at han har meget travlt, men at vi har en aftale, og at kontrakten kommer efter den kommende weekend. Den dialog har vi flere gange. Og hver gang med en bekræftelse af, at vi har en aftale.

Efter endnu en af disse telefonsamtaler, hvor Mads denne gang siger, at han samme aften vil sende kontrakten, modtager jeg i stedet en SMS med en melding om, at Mads har andre aftaler den pågældende dag og dermed ikke kan holde den aftale, han har indgået med mig. Nu hedder datoen den 22. november, og jeg kan umuligt nå at finde en anden løsning til firmaets julefest den 3. december.

Jeg har aldrig oplevet en så uprofessionel kundehåndtering og kan kun advare andre om at lave aftaler med Mads. Med mindre det ikke er så vigtigt, om han rent faktisk har tænkt sig at møde op.

24 novembre 2021

Hej Henriette

Jeg er rigtig ked af, du har haft den her oplevelse. Som du skriver, har vi været i kontakt, imens der har været mange løse ender og der har derfor uden tvivl været mangler i kommunikationen fra min side af. Der er dog ikke tale om, at jeg er løbet fra en aftale eller har brændt nogen af.

Den 29./9. sendes et pristilbud på underholdning. Dette er ikke en endelig aftale. Tilbuddet tages i mod fra jeres side, men med et ønske om et tidligere tidspunkt end det, der tidligere er blevet taget udgangspunkt i under vores telefonsamtale. Det blev forsøgt at finde en mulighed for det nye tidspunkt, men uden held og derfor fulgte ikke en endelig aftale med tilhørende kontrakt.

Jeg beklager, jeg ikke har været tydeligere i telefonsamtaler om, at det drejede sig om, at jeg skulle have den sidste planlægning til at gå op. Det har ikke på noget tidspunkt været hensigten at give udsigter til andet end at jeg ville forsøge at få alt til at gå op, så jeg kunne komme på besøg hos jer den 3./12.

Jeg håber I finder en løsning til jeres julefrokost alligevel og at I får en rigtig dejlig dag sammen.

Helt suverænt show!

Har netop haft ham ude til et arrangement og han forbløffede alle med sine tricks og aflæsninger. Virkelig anbefalingsværdig optræden Mads giver!
Jeg vil helt klart hyre ham igen!

13 juin 2021

Hej Rasmus
Tak for de flotte ord.
Håber du at kunne underholde igen ved et fremtidigt arrangement.
God dag.

FANTASTISK

Jeg har aldrig - aldrig set noget lignede! Fra det øjeblik Mads indtog rummet var alle gæsterne fuldstændig blæst omkuld! Mads er ekstremt dygtig og underholdende og jeg kan love jer for, at han gav vores gæster noget at tale om! Det er bestemt ikke sidste gang vi booker Mads til en fest!
Kæmpe anbefaling herfra!

14 décembre 2020

Hej Marie
Tak for den flotte anmeldelse den sætter jeg rigtig meget pris på. Håber I havde en dejlig bryllupsfest.

Fantastisk oplevelse!

Vi havde fornøjelsen af Mads’ performance til en mindre firma julefrokost og han formåede at forbløffe, underholde og wow’e os alle fra start til slut.
Jeg kan helt klart anbefale Mads til både private og firma-arrangementer!

7 décembre 2020

Hej Mahsa
Tak for anmeldelsen - jeg glæder mig til at underholde for dig igen her i det nye år.

Imponerende og dygtig!

Mads er super sød og imødekommende. Han er en god underholder og mega dygtig til det han gør. Han imponerer hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale Mads som et underholdende indslag til div fester.

9 novembre 2020

Hej Rebecca

Tak for de flotte roser og det store antal stjerner. Dem er jeg rigtig glade for.

Mads

Alle blæst bagover - også de skeptiske

Mads optrådte til min brors fødselsdag, og han gjorde det formidabelt. Alle var blæst bagover, både børn, unge, gamle og de skeptiske. Tak Mads, vi ringer en anden gang:-)

12 octobre 2020

Hej Mette

Tak for den flotte anmeldelse - ser frem til I ringer en anden gang :-)

Mads

Super fed underholdning som imponerer…

Super fed underholdning som imponerer alle aldre og typer af gæster. Meget professionelt og overraskende hele vejen igennem. Vi bad Mads om at komme til min søns konfirmation, da vi søgte noget nyt, anderledes og spændende, som kunne holde alles koncentration og samtidig på ingen måde blive pinligt eller plat. Vi anbefale ham varmt... Smil Tina

21 septembre 2020

Hej Tina

Tusind tak for de varme ord. Det er jeg alt sammen meget glad for at høre.

Mads

Mads leverede et super godt show!

Mads leverede et super godt show!
Han kom til tiden, svarede hurtigt på beskeder og alt det praktiske var i orden.
Mads var underholdende og sjov og leverede varen. Vi blev alle sammen involveret og synes, det var vildt imponerende.Tak for det! Vi snakker stadig om, hvordan mon i alverden han gør det...

19 septembre 2020

Réponse de Mads Fencker

Tusind tak - jeg sætter rigtig meget pris på jeres anmeldelse.

Rigtig god dag.

Framragende

Vi havde Mads til at underholde til min datters konfirmation 12/9 2020 i Odder.
Det var af meget høj klasse. Absolut over alt forventning.
Sjovt, anderledes og tankevækkende.
Helt klart den bedste anbefaling vi kan give.

15 septembre 2020

Tak Morten
Det var en stor fornøjelse at underholde ude hos jer.

Top underholdning

Alle gæster inkl. konfirmanden selv fik en suveræn oplevelse.
Meget fascinerende at opleve Mads træde direkte ind i selskab og brillere med sine evner.
Super flot at han får inddraget så mange gæster i hans optræden.
Mads er lige så eminent som man har set ham på tv

7 septembre 2020

Réponse de Mads Fencker

Det er jeg rigtig glad for at læse.
Tak for rosen, Pernille.

Super show...

Super show....Mads fortryller os og får os til at tro, at han rent faktisk kan læse vores tanker. Virker yderst overbevisende.
Du kan ikke snyde ham i terninger. Via spørgeteknik afslører han dig hver eneste gang.
Vi booker Mads igen :)

7 septembre 2020