En vild oplevelse, hvor vi alle stod måbende tilbage, med det store spørgsmål, “hvordan kunne det lade sig gøre”? Så professionelt fremført.
Lisez les avis des autres
Underholdning både under festen og flere dage efter. Vi havde fornøjelsen af, at have Mads forbi til vores sommerfest, og det var en fuldstændig forunderlig oplevelse. Det var både underholde... Voir plus
Helt igennem et godt show, hvor alt spillede som det skulle og folk var imponeret. Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.
Coordonnées de contact
Østerbrogade 142, 4 tv., 2100, København Ø, Danemark
- mads@fencker.com
- fencker.com
Demande des avis aux clients
En vild oplevelse
Så professionelt fremført.
Helt igennem et godt show
Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.
Underholdning både under festen og…
Underholdning både under festen og flere dage efter.
Det var både underholdende med grin og smil, og samtidig skræmmende hvad Mads kunne.
Vi var underholdt til fulde under Mads tilstedeværelse og der blev talt om det resten af festen og stadig nu flere dage efter.
Jeg kan varmt anbefale Mads.
Mads leverede et helt fantastisk…
Mads leverede et helt fantastisk indslag til vores bryllup. Vi var underholdt fra start til slut og sad måbende tilbage. Vores gæster har efterfølgende talt og talt om showet. Mads udstråling og tilgang til vores gæster var altafgørende. Vi grinte og blev samtidig fascinerede af alt det som skete i rummet. Tak for det vildeste indslag. Vi kan kun anbefale at booke Mads.
Mads leverer et vanvittigt show
Mads leverer et vanvittigt show, som efterlader publikum målløse. Det var en kæmpe succes at have ham ude til vores bryllup og gæsterne taler stadig om, hvad det mon var, der mon overgik dem! Kæmpe anbefaling herfra!
Firma sommerfest
Fremragende. Mads havde en fantastisk fornemmelse for publikum, og fik dem involveret i showet.
Showet med Mads Fencker var sommerfestens højdepunkt
Showet med Mads Fencker var sommerfestens højdepunkt. Hold op, hvor er han dygtig.
Kan varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Jeg bestilte Mads til et bryllup, og han var utrolig fleksibel med planlægningen og hurtig til at svare på henvendelser. Selve showet var 10/10. Kan varmt anbefales!
Mads leverede et helt fantastisk
Mads leverede et helt fantastisk, elegant og yderst underholdende show til vores datters konfirmation. Han formåede at løfte festen præcis til det niveau, vi havde drømt om og mere til.
Alle gæster blev tryllebundet og aktivt inddraget i underholdningen, og begejstringen var tydelig både under og efter showet. Det skabte en helt særlig stemning og gav anledning til mange spændende samtaler og refleksioner bagefter.
Vi kan kun give Mads vores varmeste anbefalinger. En oplevelse i absolut topklasse 10 ud af 10
Mads Fencker er fænomenal
Mads Fencker er fænomenal. Han var inviteret som icebreaker til vores fest, og sikke en fest det blev. Han blev samtaleemne resten af dagen.
Mads tryllebandt mange
Mads tryllebandt mange
-efter sigende meget kloge hjerner-
Og alle er de forbløffet over hvad Mads formåede , at tage fusen på dem
Mange tak for at gøre vores Valdemars konfirmation helt uforglemmelig
Helt forrygende oplevelse
Helt forrygende oplevelse og et meget imponerede show. Mads får vores varmeste anbefaling!
Helt fantastisk og underholdende
Mads leverede et helt fantastisk, elegant og meget underholdende show til vores søns konfirmation. Han løftede festen præcis til det niveau, vi havde drømt om. Alle gæster blev draget ind i underholdningen og var dybt imponerede bagefter. Showet skabte masser af begejstring og gav anledning til mange spændende refleksioner og samtaler efterfølgende.
Vi kan varmt anbefale Mads – han får vores allerbedste anbefalinger og 10 stjerner herfra.
Vi havde endnu engang fornøjelsen af…
Vi havde endnu engang fornøjelsen af Mads hjemme ved os. Denne gang til vores datters konfirmation.
Alle gæster var helt optaget fra det øjeblik han gik i gang. Han er dragende, fantastisk, og helt helt utrolig dygtig. Vi giver meget mere end 5 stjerner og vil klart anbefale ham. ✨
Mads Fencker leverede en imponerende og…
Mads Fencker leverede en imponerende og medrivende optræden som mentalist. Alle gæster blev positivt overraskede og holdt i spænding fra start til slut. Hans evne til at engagere publikum og skabe en næsten magisk stemning gjorde oplevelsen både underholdende og mindeværdig. En optræden, der klart kan anbefales.
Han er fantastisk og han er mega go’…
Han er fantastisk og han er mega go’ til at få alle folk op på tæerne og til virkelig at høre efter og skabe spænding.. :)
Vildt hvad han kan :D
Så fed underholdning
Mads leverede en 10 ud af 10 oplevelse…
Mads leverede et 10 ud af 10 indslag til vores polterabend. Alle gæster var mindblown efter Mads' show, og snakkede stort set ikke om andet resten af dagen. Mads har en helt unik evne til at læse rummet og have alle med, uden at det føles stift eller opstillet. Kæmpe anbefaling herfra!
Tak for et super underholdende indslag
Tak for et super underholdende indslag, som tog hele selskabet med storm. Og det er ikke en gang løgn - du skal passe på hvad du tænker, når Mads er på scenen 😁
Top og tankevækkende underholdning
Vi havde Mads ude til en workshop for vores 9. klasser på Højdevangens Skole. Først leverede han et mindblowing mentalist-show, som hverken elever eller lærerne har gennemskuet. Helt eminent underholdning fra første fløjt.
Derefter en spændende talk om at bygge sin egen virksomhed om noget man er dygtig til. Det var inspirerende og forhåbentligt noget de unge mennesker tager med videre i livet.
Varmeste anbefalinger herfra.
Mind-blown underholdning
God til at fange publikum og positivt overraske med sine mind reads
L’expérience Trustpilot