Acculader besteld, was redelijk snel bezorgd, het opladen duurde erg lang. Dus lader vd accu af voor 10 minuten, terug erin, krijg ik groen knipperend licht. Haal hem eruit en zie dat het pinnetje ver... Voir plus
Lisez les avis des autres
2 accukasten besteld levertijd was 4 weken nu 8 weken verder nog niets geleverd geen reactie meer op email, antwoordapparaat verbreekt automatisch de verbinding. Wat is de volgende stap? Aangifte doen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn gekochte artikel had bij deze winkel de beste prijs. Zondagavond laat besteld, maandagavond bezorgd ! Hoe snel wil je het hebben ? Deze winkel kiest voor Trunkrs als bezorger, dit bedrijf is de B... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nieuwe oplader besteld voor mijn fietsaccu. Bestelling de dag erop al in huis. Helaas was deze niet compleet omdat het 220v snoertje ontbrak. Ook dit werdt snel opgelost. De bezorgdienst van Trunks h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Nieuwe accu nodig voor uw fiets? Wij hebben een groot aanbod fietsaccu's zowel origineel als compatibel. Ook voor acculaders, accessoires, beschermhoezen en fietsbatterijen kunt u bij ons terecht. Wij versturen binnen de gehele Europese Unie.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- fietsaccuwinkel.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 21 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, bestelling dateert van 4 juli. Komt geen oplossing en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Na 4 weken komen ze nog met de vraag of je eens bij de buren wil kijken of het daar niet geleverd is? Ze bevestigingen ook nog per mail dat het pakket door Trunkrs niet geleverd is. Houden je als klant aan het lijntje en zijn telefonisch slecht bereikbaar!

Slechte service van Fietsaccu
Mid juni 2024 raakte de Bosch fietsaccu van mijn vrouw defect, op vakantie in Italië. Terug in Nederland contact opgenomen met Fietsaccu, en dit zowel telefonisch als per mail doorgegeven. De garantie van de accu liep tot eind juni 2014, het mag duidelijk zijn dat het voor ons pas mogelijk was om pas na die datum hierover contact op te nemen. Men raadde mij aan om de accu op te sturen, dit heb ik gedaan, de accu is op 20 juli bij Fietsaccu winkel afgeleverd. Vandaag (29 juli 2024) heb ik zelf maar gebeld, want een reactie van Fietsaccu bleef uit (!), hetgeen al te denken geeft.. Men vertelde mij dat er niets meer gedaan kon worden, aangezien de garantie op het moment van melding verlopen was. Daarmee ging Fietsaccu volledig voorbij aan het verhaal dat ik eerder met hen gedeeld had. Men schuift e.e.a. af op de firma Bosch die geen medewerking wilde verlenen, maar weigerde tevens om ook maar de minste coulance in te willigen, bijv. bij de aankoop van een nieuwe accu.
Ik waarschuw mogelijk nieuwe klanten voor de onwil van Fietsaccu om klanten op een welwillende, laat staan fatsoenlijke manier tegemoet te treden.
Slecht service
Ik heb op dit bedrijf een fietsaccu gekocht die na 6 maanden is helaas defect. Dit valt op de garantie en heb ik hem dan naar Fietsaccuwinkel gestuurd. Ze zijn niet bereikbaar via telefoon (altijd is iedereen in gesprek) en dan moet je gebruik van WA maken. Ze houden de klant niet op de hoogte en dan moet je hele tijd achteraf vragen. De accu is daar ontvangen en ik heb er geen bericht gekregen. Dus heb ze geappt. Na paar dagen zonder niks te horen, weer geappt en zei iemand die mijn accu goed was en dat ze zouden terugsturen tegen betaling van €30. Ik was natuurlijk niet akkoord dat accu goed was en de persoon ging pas goed controleren en het defect bevestigen. Ze hebben naar de leverancier gestuurd en dit zou 7-10 dagen duren (die zijn al voorbij). Ik vraag aldoor achter en ze geven me altijd vage aantwoorden zoals ze moeten wachten en niks kunnen doen of contact met leverancier opnemen omdat ze verplicht zijn om te wachten. Ik geloof niks van. Ik zit al rond maand zonder fietsaccu en ze kunnen niet schelen. Als je gaat een nieuwe kopen is ander verhaal, dan zijn ze snel. Zeer ontevreden!
Ps: Ik heb op 16 juni 2023 de accu gekocht onder mijn ander achternaam idd. De accu is op 14/05/2024 ontvangen door het bedrijf en tot de datum van vandaag, 13/06, heb ik geen accu en als ik niet over vraag, hoor ik helemaal niks! Heb alle chat sinds begin op telefoon staan dat bewijs wat ik zeg.

Réponse de Fietsaccuwinkel
Duidelijke info en snelle levering
Mijn oude fiets accu had kuren, vandaar hier een nieuwe besteld.Het oude type is niet meer leverbaar maar via het oude part nummer heb ik hier een vervangend exemplaar met nieuwe lader aangeschaft.
Goede website met duidelijke informatie en snelle levering.

Coulance
Dank Roos en directie voor de geboden coulance en begrip voor mijn uitzonderlijke situatie mbt mijn accu.
Groeten,
Peter

Goede webshop
Ik wou een 2de accu voor mijn fiets. Hij koste 50 piek en werd snel bezorgt dus dat was top. Ik keek eerst op trustpilot voor recensies en zag een 2.9 dus twijfelde wel maar heb hier gelukkig besteld. Positieve ervaring met deze webshop

Verkeerde accu besteld,
Verkeerde accu besteld,
Direct teruggestuurd, omdat de stekker van mijn oplader een andere aansluiting had.
Zonder problemen na een paar dagen hebben ze het bedrag teruggestort.
Heel positieve ervaring na alle ellende met de flyer, die na 5jr de geest gaf, na 11700km.

Ik ben ruim 300 euro armer door dit bedrijf
Ik ben ruim 300 euro armer door dit bedrijf. "Nieuwe" fietsaccu besteld, geleverd, na 3 maanden teruggestuurd, was vocht ingekomen bleek (hoe kan dit, mijn vorige accu stond ook wel eens in de regen en is jaren meegegaan). Er staat altijd garantie op een accu bij ons, dit vind ik zeer misleidend. Niet dus. Ze zouden hem terugsturen, ook dit is nooit gebeurd. Inmiddels elders een accu aangeschaft en deze werkt perfect. Heeft mij veel geld gekost. Willeke en Theo van Leeuwen

Ik raad hem af
Wat een slechte winkel. Een acculader vanmeer dan 200 euro besteld. 2 keer gebruikt en kapot. Leek al geopend toen ik hem kreeg maar niet bij stil gestaan. Vervolgens contact met ze. Was buiten de ruil termijn of terugstuurtermijn. Nu moet ik hem opsturen voor 30 euro en wordt hij hopelijk gerepareerd. Wat een slechte service. Naast dat ik dit niet servicegericht vind,vind ik het ook jammer dat ze vrij afstandelijk reageren. Meedenken is geen optie.

Garantie tot de deur.
Oplader eind September besteld, laad nu al niet meer op.
Terug gestuurd ivm. Garantie.
Als antwoord:lader getest en uitkomst: gebruikersschade,
geen garantie.
Wat in hemelsnaam kan je met deze lader (1 pins) verkeerd doen met aansluiten, dat je uitkomt op gebruikersschade
Pure oplichting.
Pure oplichterij.
Onbetrouwbaar bedrijf, af te raden
Bijna anderhalf jaar geleden een oplader voor batterij gekocht voor Gazelle Innergy fiets. Mijn vrouw gebruikt haar fiets heel weinig, dus maximaal 10x opgeladen. Nu al volledig defect. Volgens firma maar garantie van 1 jaar op opladers. Klopt niet : Europese wettelijke garantie is 2 jaar. Toestel is waarschijnlijk goedkope Chinese brol. Ondertussen bij andere meer degelijke firma een originele Gazelle oplader besteld. Iets meer betaald maar nu hopelijk meer succes. Onbetrouwbaar bedrijf. Ze nemen garantie totaal niet ernstig.

Réponse de Fietsaccuwinkel
probleem keurig netjes opgelost, compliment
Mijn Bosch powerpack 400 werkte opeens niet meer en kon ook niet meer geladen worden... vreemd. Telefonisch is Fietsaccuwinkel.nl niet te bereiken maar mailcontact verloopt soepel en snel. Accu retour gestuurd en even moeten wachten op de testresultaten van Bosch. Toen bleek dat de accu onherstelbaar was is mij snel en gratis een nieuwe accu opgestuurd. In tegenstelling met onderstaande reviews heb ik dus een hele positieve ervaring en kan ik alleen maar lovend zijn over het handelen van de medewerkers van Fietsaccuwinkel.nl die wat mij betreft een grote pluim verdienen.. en ik kan weer moeiteloos tegen de wind in en heuvel op fietsen... Dank jullie wel...
Besteld en dezelfde dag nog geleverd
Besteld en dezelfde dag nog geleverd! Echt top.
Opgepast, houden zich niet aan garantiebeloftes!
Zolang er niet misgaat koop je redelijk goedkoop in deze webshop maar ze houden zich niet aan de wettelijke garantie en reageren pas dagen later op mails. Dus beter iets meer betalen in een winkel waar je wel klantenservice krijgt!
Klacht prima opgelost
Na mijn klacht dat de geleverde Bosch fietsaccu een paar maanden ouder was dan mij was beloofd, kreeg ik een onduidelijke en ontwijkende reactie. Vandaag even langs geweest in de winkel in Soest en het is daar meteen en tot volle tevredenheid opgelost.
De garantie nemen ze niet serieus
De garantie nemen ze niet serieus. Zoeken een excuus op onder garantie uit te komen en maken het financieel onaantrekkelijk om een apparaat terug te sturen. Bij een vraag over garantie geen reactie. Pas na een zeer strikte mail. Kortom: geen zaken doen met dit bedrijf tenzij je garantie niet belangrijk vindt.
Snelle levering netjes aangekomen
Komt overeen met het origineel accu
Ben er super blij mee kan weer veel kilometers maken
De nieuwe accu lijkt tweede hands
De nieuwe accu die ik geleverd kreeg (480 euro) had een beschadiging, lampjes deden het niet en er zat vloeistof op. Maar ja ik moest wel naar mijn werk. Eerst wel 10 x geprobeerd de klantenservice te bereiken, niet gelukt. Na review eindelijk contact maar geen oplossing. Ik moest de accu maar terug sturen.
Contact via de mail verliep vlot
Contact via de mail verliep vlot, ik werd goed geadviseerd. De compatible accu voor flyer t8 ging eerst moeilijk in/uit de fiets. Maar dat is nu goed, en de actieradius is uitstekend. . Kortom: ik ben een zeer tevreden klant
Geen service naar hun klanten
Geen service naar hun klanten
Geen service naar hun klanten. bij bestelling verkeerde naam geschreven en heb na 5 minuten mail gestuurd en was niet mogelijk aan te passen, dus system is muur en ze doen ook niks om de juiste info aan koerier door te geven ergste service die ik ooit heb gezien, gevoel dat met robots en antwoordapparaat bezig ben en zijn helemaal niet klantvriendelijk.
En savoir plus sur les différents types d'avis.