L'entreprise a répondu
Rå deilig bil . Vi er så langt kjempefornøyd. Dette er den ultimate El bil må oppleves. Fleks gjør bilholdet enkelt. Det eneste vi kan sette fingeren på var at da vi skulle hente bilen trodde vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fakrisk veldig fornøyd. Det eneste, som mangler, og kunne ha gitt den 5-te stjernen, hadde vært en hurtig, basis innføring i det grunnleggende ved å leie en el-bil. Det er kanskje å strekke den litt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fleks tilbyr bilabonnement til konkurransedyktige priser. Både service, veihjelp, forsikring, dekkskift og 1000 km er inkludert i den faste månedsprisen.
Sandakerveien 64, 0483, Oslo, Norvège
1) Leide Kia ESoul (3 år gammel bil). Bilen ville ikke starte og jeg ble strandet med batteri problemer alt for mange ganger. Det var utrolig mye stress og slitsomt å måtte kontakte bilberger for å frakte bilen til verkstedet hver gang og de fikset problemet kun midlertidig. Fikk til slutt tip av en ansatt på verkstedet at dette problemet med at bilen plutselig ikke ville starte skyldes at Fleks hadde installert noe selv ved bilens batteri som var unødvendig (tror det var noe tracking/gps ting). Altså det var Fleks sin feil at bilen ikke var kjørbar og jeg måtte vente lenge på at bilen skulle bli fikset hver eneste gang. Det verste var å måtte fremdeles betale månedsbeløpet selv når man ikke hadde bil.
2) Kundeservice eksisterer ikke - får ikke svar når du ringer eller sender dem email
3) Ved bilulykke får du null hjelp av Fleks og jeg ble fortalt at jeg måtte fremdeles betale månedsbeløpet selv når jeg ikke hadde noe bil
4) Elendig service når du skal hente bilen - ingen ansatte tilstedet og bilen min var feilparkert slik at appen viste meg ikke riktig sted å plukke opp bilen. Jeg brukte lang tid på å gå rundt i parkeringen å lete etter bilen min. Kundeservice var stengt så jeg kunne ikke ringe dem heller. Angrer sterkt på at jeg ikke avsluttet Fleks abonnementet mitt allerede da når første inntrykket var så dårlig.
4) Da jeg hentet bilen var det allerede flere skader på bilen og den var ikke ladet engang så jeg måtte bruke ekstra mye tid på å dokumentere skadene og lade bilen der og da ved første gangs henting.
5) Jeg spurte ansatt om dere pleier å sende faktura for skader etter at folk leverer bilen (jeg hadde hørt rykter) og han løy til meg. Jeg angrer sterkt på at jeg ikke leste anmeldelsene her på Trustpilot før jeg ble kunde hos Fleks.
6) Fleks er nok definitivt en av de aller verste tjenestene jeg har brukt pengene mine på
7) Fleks har ødelagt tilliten min til alle andre selskaper som tilbyr slike "bilabonnement" tjenester. Nå tørr jeg ikke å prøve andre tradisjonelle bil leasing selskaper engang. En ting jeg har lært og anbefaler til andre:
Det er bedre å ta bussen til du har spart opp nok til å kjøpe egen bil!
Svindlet mange i de siste månedene like før konkursen ved å blåse opp og fabrikkere skader etter innlevering!
We had a car from them for 2 months before they went bankrupt. We were supposed to continue the contract but found out that the service and repair agreement was terminated by mobile Ensjø due to the bankruptcy. I spoke to fleks and they said we can return the car and we will be given our advance payment back but it may take a min due to the bankruptcy proceedings. That seemed fine but after a few weeks we called then up and they gave us a number to the law firm tasked with handling the bankruptcy, we emailed them and they said since we took the car before the bankruptcy announcement we should get our money back. Today we received a letter stating that the money can be considered lost. This is fraudulent as they should never have taken advance payments if they knew they were about to go bankrupt or even worse, tell us we can return the car for a full refund of the remaining Advance payment. We feel totally robbed. If anyone else has been through this maybe we can pool together for a lawyer.
Må bare si meg enig med alle som gir 1 stjerne. Fleks klarer ingen ting. Trengte ny nøkkel til Audien jeg leier. Måtte selv gå til Møller. Likevel tok det fire uker!! Fikk skriftlig svar fra Møller om at Fleks overhodet ikke hadde fulgte opp. Så dekkbytte. Audi trenger en egen dekk-nøkkel. Den virker ikke. Dekkteam kontakter Fleks. Ingenting skjer. Jeg ringer Fleks, blir lovet omgående hjelp. Ingenting skjer. Ringer Fleks igjen. Blir lovet omgående hjelp. Ingenting skjer. Og dette er firmaet som lover problemfritt bilhold. Haha!
Har nå sagt opp, og etter å lest de andre her regner jeg med å få et svindel-gebyr for påståtte riper etc. Trist at folk velger å jobbe et sånt sted !
I leased a car for one month. From the start there was trouble. The app didn’t work and I got a key. Then when I was stuck at a cabin, the key they gave me was out of battery and I had such a hassle with getting things in order. Then I was told to switch car. So I did and just turned in the one I had and got a new one. Since I didn’t go through the “delivery” program, I didn’t take any pictures when turning in the car. Now I got a claim for a huge scratch one of the doors and on one of the rims. The bill is 5000kr for something I truly did not cause.
The car that was supposed to have a range of 200km, has more like 100. It’s pretty much useless.
This app still doesn’t work, I don’t know the mileage I’ve used and this whole experience, that was supposed to give me flexibility, has been truly terrible and very expensive. When I used the chat for the issues, it took several days before they answered. I will not do this again. Ever.
Leide bil i august 23, med bindingstid i 12 mnd.
Ut på høsten monterte jeg en ledbar på skiltbrakett, ETTER å ha forhørt meg med det lokale Fleks kontoret om dette var ok.
For å unngå inngripen i bilens ledningsnett, ble ledbaren trådløst koblet til obd dongle for erstatning av styrestrøm.
Jeg måtte da sette på en obd forgrener slik at Fleks sitt obd utstyr kunne være aktivt på samme tid.
I november 23 fikk jeg beskjed om å komme innom Fleks fordi de måtte undersøke feilmeldinger i fht kontakten de hadde med obd utstyret sitt i bilen.
Kort tid etter ankomst hos Fleks, fikk jeg beskjed om at de tok bilen fordi jeg hadde brutt avtalebetingelsene. Jeg hadde montert ledbar.
Jeg prøvde å forklare at dette var avklart med de på forhånd, men ble ikke hørt i det hele tatt. Personen ved Fleks kontoret var rett å slett ufin.
I flg. avtalebetingelsene skal jeg ha varsel og få 14 dager på å rette opp event. feil, om noe ikke er etter avtalebetingelsene.
Dette har ikke Fleks praktisert i det hele tatt. De tok bilen omgående, for så å sende ut et vell av ulike fakturaer på en samlet sum på ca 50 000 kr. for b.l.a. brudd på bindingstid (som de selv hadde brutt)...
Har forsøkt å komme i kontakt med de gjentatte ganger, men uten å lykkes.
Ved sending av mail får jeg beskjed om at de ikke kan behandle saken om jeg ikke sender fra mailadressen Flekskontoen er registrert på. En mailadresse jeg ikke lengre har tilgang på.
Ved kontakt pr. telefon får jeg beskjed om at de ikke kan hjelpe, men at jeg må sende mail...
Ved ytterligere kontakt pr. telefon så får jeg beskjed om at de skal ta opp saken med relevante parter i selskapet, men får absolutt ingen tilbakemelding.
Slik har det pågått siden november 23.
Fakturaene er i dag fryst hos innkassoselskap i påvente forbrukerombudsak.
Dette er den absolutt verste kundebehandling jeg har vært borte i, og jeg opplever dette som på grensen til svindel.
Jeg råder potensielle kunder til å styre helt unna dette selskapet.
Etter å ha vært kunde hos Fleks.no og leid en Kia e-Niro i 1,5 år, er jeg nødt til å advare andre sterkt mot å bruke dette selskapet. Erfaringen vår startet positivt med et forlokkende tilbud om forlengelse av abonnementet med 40% rabatt etter det første året. Dessverre, etter at leieperioden endelig var over og vi returnerte bilen, ble vi møtt med en sjokkerende regning på 15.000 kr for skader vi ikke engang hadde påført. Heldigvis hadde vi dokumentert bilens tilstand ved henting grundig med bilder og videoer, så nå er vi innblandet i en pågående tvist med dem. Ikke bare det, men vi oppdaget også at de hadde trukket et ekstra beløp fra vårt kredittkort uten forvarsel og til tross for at vi betalte ekstra for rengjøring av bilen. Som en helt vanlig barnefamilie, hadde vi naturligvis brukt bilen forsiktig og forventet ikke denne typen behandling. Responsen på våre henvendelser har vært frustrerende treg. Jeg kan ikke understreke nok hvor provoserende og urimelig vi har funnet deres forretningspraksis. Min anbefaling er klar: Hold dere langt unna Fleks.no!
Advarsel: Unngå denne tjenesten for enhver pris! De er ute etter å svindle deg på det groveste.
Tro ikke et sekund på at du er fullt forsikret. Når uhellet er ute, står du der alene med lommeboka åpen.
Skulle du få et steinsprut, er det du som betaler! Egenandel er 6000kr for hver skade. Latterlig.
Og hvis bilen bryter sammen? Da må du selv levere og hente på verksted. Du må selv punge ut for leiebil.
Kundeservice? Glem det. Du får mer respons fra en steinvegg. Forvent å bli møtt med telefonsvarer, og e-poster og chattmeldinger som forsvinner inn i det sorte hullet de kaller "kundestøtte".
Leide en Tesla, og de klarte kunststykket å fjerne tilgangen min så snart jeg leverte den tilbake, og lot meg ikke en gang fjerne betalingsinformasjonen min i tide. Nå finansierer jeg ladekostnadene til en av deres andre kunder, fordi de fortsetter å trekke penger fra kortet mitt, et helt år etter! Alle forsøk på å få dette stoppet har blitt møtt med total ignoranse.
Fleks startet kanskje sterkt, men nå? De har sklidd så langt ned det er mulig å komme.
STYR UNNA!

Réponse de fleks
Etter at bilen ble levert inn kom det krav på 24.000kr for riper. Flere av «ripene» er tilsvarende som jeg sjekket før innlevering, og det viste seg at dette bare var skit. Nå hevder de at dette er riper uten at de engang har vasket bilen (noe jeg har betalt for). I henhold til retningslinjene er det kun riper som ikke kan poleres bort som regnes som unormal slitasje, noe de umulig kan vite i og ned at bilen ikke engang er vasket. Har også fått anmerkning for en skade som var på bilen når den ble mottatt, så her er det bare å styre unna! Totalt useriøst!

Réponse de fleks
WARNING! You can get tricked!
It's a tragedy - we used Fleks for over a year, changing cars (3 times actually) when we wanted to, never getting any extra charges and very happy! Then we decided to stop our subscription and BAM, a bill for over 30 000 in damages for 1 car?! We are talking small scratches on the outside that we never saw. Very sneaky claims here. It doesnt make sense that scratches cost this much and that all is from us. We feel totally caught off guard!
The company is doing so badly and maybe this is what they are doing now to grab what they can?! Awful and tragic. Seeing all the other reviews about similar things makes me skeptical about their claims. Now we have to talk with lawyers and insurance because we feel totally caught in a trap. Help! 😣 Stay away from Fleks!

Réponse de fleks
Stort sett positivt: Enkel prosedyre for å velge/bestille og hente bilen.
Litt negativt: Bilen (en hybryd) ble levert med bare 25% strøm på batteriet og spylervæskebeholderen var nesten tom. Syns også det er litt dumt at den ikke ble levert med ladekabel for el-ladeboks i garasjeanlegget vårt, bare en som kan brukes på vanlig stikk-kontakt.

Réponse de fleks
Sendte 2 e-poster fikk ikke svar, måtte chatte med de, fikk svar som jeg ikke synes noe om. Jeg har abonnement for 6 mnd og betaler ekstra for å kunne ta pause. Men tydeligvis er det ikke så lett å ta pause!! I følge svaret jeg fikk må pausen starter når ny betalings måned starter!! Det er vanskelig å vite når man skal ta pause 4-5 måneder på forveien. Det betyr at jeg må betale for en bil som står i garasjen og ikke blir brukt. Hele vitsen med abonnement er fleksibilitet og det sier navnet også!! Super skuffet

Réponse de fleks
Når jeg betaler så mye..kan dere i det minste svare tlf eller mail? Hva skjer? Så uprofesjonelt. Jeg har screenshot av at jeg ringer i bokstaveligtalt 50 minutter..

Réponse de fleks
Svarer aldri på e-post. Hadde ikke ledig time for dekkskift før langt etter deres egen frist, noe som førte til at bilen måtte stå i én uke pga. snø. Sa derfor opp bilen, og endte med ekstraregning på kr 1000 for 'skitten bil' selv om denne ble vasket like før innlevering. I tillegg mottok jeg mange dager etterpå regning på kr 6 000 for ripe som jeg aldri har sett før, men som selvsagt er umulig å imøtegå på noe fornuftig vis.
Både dyrt og dårlig tilbud som du bør styre unna. Kjøp heller bruktbil eller velg leasing av ny.
Meget god service. Super-enkelt bilhold. Helt forutsigbart. Dette gjelder summen av erfaringer fra 2023

Réponse de fleks
Tjenesten i seg selv er bra. Men kundeservicen er helt forferdelig. Mtp den flåtestørrelsen de har er det helt tragisk at, de ikke klarer å ha en ansatt som kan svare kunder på chat eller epost man-fre 08-16, bare 1 ansatt!! Ila min snart 12 månders reise med de har jeg tatt kontakt 3 ganger. Alle henvendelser har det tatt flere dager å få svar på. Denne gangen har jeg ventet på svar på chat og mail siden 25 okt. Jeg ser frem til 20 des når bindingstiden går ut, og jeg går over til firmabil. Det med kundeservice og svartid går igjen og igjen i anmeldelsene her. At de ikke gjør noe med det er uforståelig. Vær så snill fleks og ikke svar på denne anmeldelsen med et typisk kundeservice svar (hvis dere svarer). Takk for meg!

Réponse de fleks
Alt det praktiske rundt leie og tilbakelevering fungerte bra, men kommunikasjonen er helt håpløs. Hadde betalt for redusert egenandel, men fikk likevel en regning på 6000 kr. Dette klaget vi på og de innrømmet at det var feil og skulle være 2000 kr. Men Så fikk vi en regning på 14 000 kr, og nå får vi ikke kontakt med den. Verken på telefon eller gjennom chat, og fakturafristen nærmer seg..

Réponse de fleks
Så langt har de eksepsjonelt dårlig kommunikasjon. Ingen tar telefon når man ringer, og svar på chat tar imponerende lang tid. Har stått uten bil i over en uke nå, pga av stedet de sa jeg skulle kontakte for vinterdekk ikke visste hvor de var. Har sagt jeg vil ha fratrekk i pris, men som vanlig, ikke noe svar.

Réponse de fleks
Enkelt og oversiktlig leie. Flott bil, enkelt å hente den. godt fornøyd.

Réponse de fleks
Har nå ventet på svar fra Fleks Kundeservice i 3 uker på chat og på mail, angående ekstra kilometer jeg ba om ved leiestart, noe som er mye rimeligere å kjøpe på forhånd. I stedet for å svare på henvendelser truer de med å hente bil og sende faktura til inkasso. I dag har de slettet chat-loggen i appen og plutselig skal bilen, som var leid for 1 år, leveres inn etter 2 mnd. Fint, da slipper jeg å si opp selv! Styr langt unna.