Flügger farve Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Solid kvalitet på malingen. Undervurdert merkevarer. Har tidligere erfaring med malingen som har sittet på innvendig mur i over 15 år. Lett å bruke nettbutikken. Det eneste som er litt tungvint er hvi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Flügger Seljeveien, Fredrikstad Jeg kom med en 0,7 cm x 0,7 cm stor malingbit fra trappen min. Litt for lys for fargekartet, så vedk. blandet det på skjønn. Traff 100%. En utdannet malermester. Imp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ringte butikken og fikk veldig god veiledning om hvilket produkt jeg burde bruke. (Det var maling på betonggulv, som skulle være diffusjonsåpen.) Jeg fikk også tips om fargekart og bestilling på k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Av ukjent grunn er Fluggers side stengt for meg. Jeg ringte istedenfor for å få hjelp til type og jeg er handikappet og må ha levering. Jeg ble avvist og fikk beskjed jeg må stille i butikk for å få h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Peintre
  2. Service de restauration des planchers
  3. Service de réparation

Écrit par l'entreprise

Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Veldig fornøyd

God service, god kvalitet på produkter

28 juin 2022

Réponse de Flügger farve

Hjertelig takk for anmeldelsen og ser at vårt kontinuerlige fokus på service og produkt gir utteling.
Ønsker deg en god sommer og velkommen tilbake☺

Med vennlig hisen

Super service og problemløsning

200 %Super service og problemløsning

26 juin 2022

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for strålende tilbakemelding og er veldig glad for å høre at vi leverer der vi skal, både på produkt og servicesiden.
Problemløsning er meget viktig og der strekker vi oss hele tiden mot høye mål.
Velkommen tilbake😀

God og nyttig informasjon

God og nyttig informasjon, rask betjening

10 juin 2022

Tusen takk for tilbakemelding☺
Vi er veldig glad for tilbakemeldingen , da det viser at vi har lykkes i jobben med å optimalisere servicen til betjeningen vår .

Meget god dekkevne

Meget god dekkevne. Fin konsistens. Drypp fri. Høy kvalitet.

2 juin 2022

Hei Harald,
Tusen takk for anmeldelsen din. Vi er kjempeglade for at du deler din gode opplevelse av våre produkter med andre.
Det er også meget nyttig for oss i den evigvarende prosessen med å optimalisere våre produkter til å bli de beste i markedet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er veldig fornøyd med servicen og…

Jeg er veldig fornøyd med servicen og leveringstid kjapt og hyggelig sjåfør. Kan anbefales

20 mai 2022

Hi Mona,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding .
Service og leveringstid jobber vi med hele tiden og det gleder oss at det fungerer. Vi håper å se deg igjen snart 😊

Med hilsen
Flügger Norway AS

Noté 5 sur 5 étoiles

Fikk varene på døra bare noen dager…

Fikk varene på døra bare noen dager etter bestilling. godt pakket. Veldig fornøyd så langt.

13 mai 2022

Hei,
Tusen takk for tilbakemelding.
Vi jobber kontinuerlig for å sikre kortest mulig leveransetid og best mulige produkter.
Med din og andres tilbakemeldinger sikrer vi at vi leverer slik vi skal.

God kundebehandling

God kundebehandling, godt produkt.

12 mai 2022

Tusen takk, Knut.
Tilbakemeldinger som din viser at vi er på rett vei mot optimal service og optimale produkter.
Velkommen tilbake!

Super kundeservice!

Etter at maleprøvene mine forsvant i posten, tok jeg kontakt med kundeservice, som kastet seg rundt og satte sammen nye maleprøver, og i løpet av få timer ble de levert hos meg.

12 mai 2022

Hei Heidi,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Slikt skal jo ikke forekomme, så vi jobber hele tiden med å sikre leveransene.Like fullt kan slike ting skje og da må vi reagere raskt.
Håper vi har gleden av å se deg som kunde videre😊😊😊

Raskt levert!

10 mai 2022

Hei Siri,
Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger, både gode og mindre gode , da dette er det som gjør oss til en god partner for deg som kunde.
Håper å se deg snart igjen hos oss 😊

Customer Support Manager NO

Rask service.

10 mai 2022

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for din tilbakemelding, Omar. Dette er noe vi jobber mot hele tiden, da de fleste er i en form for tidsklemme.
Håper vi ser deg igjen snart 😊

Hilsen

Hei Åge,
Det er fantastisk å få slike tilbakemeldinger og det viser oss at vi er på rett vei med vår kundeservice.
Vi jobber hver dag med å bli bedre, så dette er supert.
Hjertelig velkommen tilbake til oss☺

Noté 4 sur 5 étoiles

Beste maling å jobbe med

Beste maling å jobbe med, men levering er alt for lenge, etter 17 dager hentet selv fra bring

5 mai 2022
Avis spontané

Hei Egidijus,
Vi beklager det inntrufne på det sterkeste. Dette er noe som ikke er akseptabelt av Bring og vi kommer til å ta dette videre.Vi ber deg ta kontakt med undertegnede neste gang du skal handle hos oss på customersupportno@flugger.com 😀

Good customer support

I bought paint, and package was damaged during delivery. I contacted support and next day received new replacement paint. That was really fast.

14 avril 2022

Hi Aleksandr,
Thank you very much for your positive feedback.
I'm so happy that you are pleased. We wish you welcome back to our webshop or to our shops in the future.

Regards
Flügger Norway AS

Så bra service

Så bra service. Hjelpsomme, hyggelige og dyktige

11 avril 2022

Hei Hanne,
Det er så superhyggelig å få slike tilbakemeldinger. Vi gjør alt vi kan for å levere den beste servicen og de beste produktene så å få slik feedback gleder oss stort.
Håper å se deg igjen snart!

For Flügger Norway

Rask og effektiv levering

Rask og effektiv levering, gode rabatter

8 avril 2022

Hei Susann,

Tusen takk for god tilbakemelding og for at du delte din erfaring her på Trustpilot. Vi vil i fremtiden gjøre alt for å sikre oss at vi kan levere samme service og noen av de beste produktene i markedet.

For Flügger Norway

Super kundeservice og hjelp

Super kundeservice og hjelp.
Fikk varen levert dagen etter at jeg bestilte.

19 mars 2022

Réponse de Flügger farve

Tusen takk for en strålende tilbakemelding.
Vi jobber hele tiden med å optimalisere vår kundeservice og våre produkter, så dette er en bekreftelse på at vi er på rett vei.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fargene på kabric malingen jeg mottok…

Fargene på kabric malingen jeg mottok hadde stor avik fra de jeg bestilte. Golden gul feks var veldig gul gul og den mørke grå var kjempe lys.. har lyst å sende dette tilbake. Hadde store forventninger men ble kjempe skuffet!

4 février 2022

Hei Camilla,
Vi beklager dette på det sterkeste.
Dette er ikke bra og vi skal gjøre vårt for å rette opp i dette.
Dette skyldes dessverre trolig et bytte av tonesystem i butikkene våre.
Kan du være så snill å sende en mail til bjkj@flugger.com slik at vi kan få sett på denne saken

Super handel

Supert, akkurat det vi skulle ha og levert på døren.

1 novembre 2021

Hei Torbjørn,

Tusen takk for god tilbakemelding.
Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være, uten problemer.
Vi er i kontinuerlig prosess med forbedring av våre produkter og tjenester og gleder oss over at vi lykkes.

Med vennlig hilsen,

Kjapt levert

Kjapt levert, akkurat som bestilt.

13 octobre 2021

Hei Marianne,

Tusen takk for tilbakemelding.
For å kunne levere optimale varer og best mulig service er vi avhengig av tilbakemeldinger som din.

Med hilsen

Noté 2 sur 5 étoiles

Det er gått en uke og varene bestilt på…

Det er gått en uke og varene bestilt på nett er ennå ikke levert. Arbeider stoppet opp 🤙

7 septembre 2021

Réponse de Flügger farve

Dette er overhodet ikke bra! Vi tar tak i dette med en gang og kontakter deg i morgen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus