Flypenge.dk Avis 2 325

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt at oprette en sag, og man får løbende indsigt i, hvor langt processen er - og når sagen er afsluttet går der kun kort tid inden pengene går ind på kontoen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques
  2. Cabinet d'avocats

Écrit par l'entreprise

Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!

Flypenge.dk

Écrit par l'entreprise

Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.

No Cure No Pay!

En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.

Hos Flypenge gør vi det nemt for dig at få den kompensation, du har ret til. Vi tager os af hele processen, fra første henvendelse til udbetaling. Ingen forudbetaling, ingen skjulte gebyrer – kun en fair løsning, hvor vi kun får noget ud af det, hvis du gør. Start din sag risikofrit hos Flypenge.dk

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Nemt og effektivt

Flypenge modtog de relevante oplysninger, som var nødvendige for at starte processen. Herefter klarede de det hele, og gav opdateringer undervejs, ift. hvor langt de var. Det tager den tid det tager at vinde sådan en sag, men de gjorde de overskueligt og endte med at skaffe os vores kompensation. Jeg vil fremover anbefale dem til enhver, som skulle være i samme situation som jeg.
Også fantastisk kundeservice.

Kære Jacob
WOW! og tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at vores arbejde og service er 5 stjerner værd!
Vi kæmper hver dag hvorfor det er så skønt at blive anerkendt for at gøre en forskel – vi skal dog huske på at vi var aldrig nået i mål uden din tillid til vores arbejde.
Det betyder meget for os, at vi gør en forskel og vi kan hjælpe og ikke mindst få anerkendt de rettigheder man har som flypassager.
Skulle du en dag få brug for os igen, ved du, at vi altid står klar til at hjælpe dig – med samme dedikation og vilje til at tage kampen op.

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service. Det tager lang tid når flyselskaberne er tunge at danse med, men der er altid hurtige svar fra flypenge.dk og tålmodighed er en dyd. Nu har jeg brugt dem flere gange, og udbetaling hver gang.

Tak!

Kære Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os!
Vi er utrolig glade for, at du har følt dig godt informeret og venligt behandlet af os og det glæder os virkelig at høre, at du flere gange har brugt vores service og har følt dig godt hjulpet hele vejen igennem sagen.
Vi ved, at ventetiden i sager som disse kan være lang, og derfor betyder det ekstra meget for os, at I sætter pris på vores løbende opdateringer og indsats i processen.
Tak fordi I valgte Flypenge til at hjælpe jer og ikke mindst for jeres tålmodighed og tillid undervejs.
Skulle du få brug for hjælp en anden gang, står vi altid klar.
Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner Flypenge Customer Care

Noté 5 sur 5 étoiles

Flypenge har gjort det godt

Flypenge har gjort det godt, de er gode til at informere os hele tiden og de har været supergode hele vejen igennem. 😍

Kære Bruno
Tusinde tak for din super flotte anmeldelse.
Det betyder mere, end du måske tror, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Anmeldelser som din gør en kæmpe forskel, både for os der kæmper for flypassagerers rettigheder hver dag og for andre der står i en lignende situation og søger et sted at få hjælp.
Vi ved at det kan være frustrerende at stå med en flyforsinkelse eller aflysning, og derfor gør vi os umage for at være til stede hele vejen også når sagerne trækker ud.
At du oplevede vores service som god, giver os bekræftelse på, at vores indsats nytter og bliver værdsat.
Vi er oprigtigt taknemmelige for din tillid og ikke mindst for din anbefaling. Den hjælper os til at nå endnu længere ud og støtte flere, der har krav på kompensation.
Hvis du nogensinde igen skulle få brug for vores hjælp, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi står altid klar.

Dygtig sagsbehandling

Vi fik en fin kompensation efter forsinkelse på ferie, takket være “Flyrejser”. De behandlede vores sag med stor faglighed og holdt os løbende orienteret pr mail gennem den lange sagsbehandling. De kan varmt anbefales.

11 novembre 2025

Kære Lone
Tusinde tak for din superflotte anmeldelse samt varme anbefaling - det er vi meget taknemmelige for!
Som du selv beskriver, så var det en lang og sej kamp men vi kom i mål sammen og vi er så glade for den tillid du har vidst os, ved at følge vores processer og arbejdsgang, hvilke idag også har ført til det helt rigtige resultat.
Vi håber meget, at du vil benytte vores service igen en anden gang, hvis uheldet skulle været.

Noté 5 sur 5 étoiles

God support hele vejen og altid hurtig…

God support hele vejen og altid hurtig respons ved spørgsmål

Kære Nicholas
Mange tak for din din flotte anmeldelse - den betyder alverden for os!
Vi er glade for at du værdsætter vores kundeservice og hårde arbejde. For os er det alt afgørende at der er tillid til vores arbejde og processer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter 2 1/2 års retssag fik vi…

Efter 2 1/2 års retssag fik vi erstatning. Vi var aldrig kommet i nærheden selv da flyselskabet på trods af den berettigede erstatning neglierede enhver henvendelse. Flypenge orienterer og følger op på en helt perfekt måde

Kære Kirsten
Tusinde tak for din super flotte anmeldelse.
som du beskriver, har det vært en lang og sej kamp .
men med din tillid til vores arbejde og vores vedholdenhed, så kom sejren i hus!

Noté 5 sur 5 étoiles

Solved my case really well

Solved my case really well, with very good communication throughout. Thank you so much!

17 décembre 2025

Dear Jonni
Thank you so much for your super nice review.
We are really happy to be able to help so that justice is done.
We are proud and happy that we can offer our labor based on the NO cure / NO PAY concept and in this way ensure that everyone can get the necessary help completely free of charge. We hope that you will use our service again another time, if the accident should happen.
Best regards, Flypenge Customer Service

Flypenge sørgede for alt

Flypenge sørgede for at vi kunne få vores penge retur fra flyselskabet i forbindelse med forsinkelse på vores ferie.

Kære Grith
Mange tak for din super flotte anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at kunne hjælpe så retfærdigheden sker fyldest.
Vi er stolte og glade over vi kan tilbyde vores arbejdskraft ud fra NO cure / NO PAY konceptet og på den måde sørge for, at alle kan få den nødvendige hjælp helt omkostningsfrit. Vi håber, at du vil benytte vores service igen en anden gang, hvis uheldet skulle været.

Veldig bra!

Kære Miyuki
Tusinde tak for din superflotte anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for at du kan mærke vi er grundige og hjælpsomme fordi vi kæmper for at alle skal blive hørt og få den retmæssige hjælp!
Skulle uheldet ske en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi altid er klar på at hjælpe passagererne med deres rettigheder.

God behandling af Flypenge

God behandling af Flypenge. De formåede at skaffe os den kompensation, som vi havde krav på, på grund af et forsinket fly. Det to godt nok noget tid, men det var værd at vente på. God orientering gennem processen.

Kære Mette
Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Som du selv så fint beskriver, så er kampen for kompensation oftest lang men vi er vedholdende og giver ikke op, derfor er vi også meget taknemmelige over den tillid du har vist os og vores arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, man bliver orienteret løbende.

Kære Juaannguaq
Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi arbejder konstant på at forbedre vores service. Vi er derfor rigtig glade for at høre, at vores hårde arbejde kan betale sig og ikke mindst bliver værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Information om sagen løbende.

Information om sagen løbende.
Perfekt behandling. Tak

Kære Jens
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at kunne hjælpe dig og gøre en forskel.

Vi havde ikke fået 1 krone

Vi havde ikke fået 1 krone, hvis ikke det var for Flypenge - Det har taget næsten 2 år.

Kære Thomas
Tusinde tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse..
Som du ved, så var det en lang og hård kamp men vi er virkelig stolte af resultatet og som du selv siger, så havde du nok ikke fået 1 krone, hvis ikke du havde valgt os til at hjælpe!

Imødekommenhed

Kære Niels
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive denne, da det hjælper os til at komme frem i lyset.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er fuldt ud tilfreds og har følt…

Jeg er fuldt ud tilfreds og har følt mig godt informeret undervejs. Ja, det tog lang tid – men hellere det end at miste alt.
Tak for hjælpen. 🙏

Kære Heidi
Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Havde det været let og lige til, havde der slet ikke brug for hjælp fra os.
Vi ved at behandlingstiden kan være lang men vi kæmper till det sidste og vi er så glade og stolte over, at du nu har fået anerkendt dine rettigheder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne dele min oplevelse om…

Jeg vil gerne dele min oplevelse om Flypenge, som har hjulpet os med at få kompensation for en flyaflysning. Selvom processen tog næsten 3,5 år, kæmpede de vedholdende for vores sag, og vi har nu fået vores erstatning. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale deres service.

8 décembre 2025

Kære Lejla
Tusinde tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os, som du selv beskriver, har det været en lang og sej kamp og vi er rigtig glade for udfaldet.

De bedste anbefalinger herfra

Kan kun give Flypenge mine bedste anbefalinger.
De har efter mere 3 1/2 års kamp, vundet min sag om aflyst fly og jeg har netop modtaget mine penge fra dem.
De har hele vejen igennem holdt mig informeret om, hvor sagen stod.
Jeg havde som enkelt person opgivet for længst

2 décembre 2025

Kære Rikke
Tusinde tak for din anbefaling - den betyder alverden for os!
Vi er stolte af, at vi med vedholdenhed og med kampgejst fik vi vundet din sag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er meget tilfredse med jeres…

Vi er meget tilfredse med jeres indsats, alle henvendelser har besvaret hurtig og ikke mindst fik vi vores erstatning hurtig fra jer

Stor anbefaling herfra ift. at hjælpe når flyselskabet ikke vil stå ved deres ansvar

5 décembre 2025

Kære Kunde
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse samt anbefaling! Det betyder virkelig meget for os at vores arbejde og service er 5 stjerner værd!
Vi kæmper hver dag hvorfor det er så skønt at blive anerkendt for at gøre en forskel. Vi skal dog huske på at vi var aldrig nået i mål uden din tillid til vores arbejde.
Skulle du en dag få brug for os igen, ved du, at vi altid står klar til at hjælpe dig med samme dedikation og vilje til at tage kampen op.

Fantastisk ihærdighed og gåpåmod

Fantastisk ihærdighed og gåpåmod. Flypenge lod sig ikke afskrække af at andre havde afvist vores sag. De fulgte løbende op og beskrev i detaljer, hvad der skulle ske.

4 décembre 2025

Kære Marc
Tusinde tak for din flotte og ærlige anmeldelse.
Vi er så glade form at du påpeger at vi er dem man kan regne med og dem der ikke giver op - vi tager de helt tune og lange kampe og vi er bare så stolte af det!
Vi ved godt at behandlingstiden i nogle sager kan være lang og vi gør et stort arbejde ud af at informer undervejs.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for hjælp eller rådgivning.
Rigtig glædelig december. De bedste hilsner Flypenge Customer Care

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk oplevelse med Flypenge.dk!

Jeg kan varmt anbefale Flypenge.dk! De har været utroligt vedholdende og professionelle gennem hele forløbet. Sagen handlede om et AirCairo-fly, som tilbage i 2018 var 6 timer forsinket. Jeg havde næsten opgivet håbet, men Flypenge.dk gav aldrig slip.

På trods af et langt og kompliceret forløb blev de ved med at kæmpe for min ret, og i 2025 lykkedes det dem endelig at vinde sagen og få kompensationen udbetalt. Det er virkelig imponerende at opleve et firma, som bliver ved – år efter år – og samtidig holder mig opdateret i sagens forløb. Selvom processen var lang, har det været super underholdende at læse opdateringerne en gang om året.

Hvis du leder efter nogen, der tager din sag seriøst og ikke giver op, så er Flypenge.dk det helt rigtige valg.
Stor anbefaling herfra!

20 novembre 2025

Kære Jonas
Tusinde tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse. Det har været en vild og vanvittig kamp og vi er så glade for at vinde din sag og ikke mindst betalingskampen overfor flyselskabet.
Som du ved, så er vi vedholdende og giver ikke op men din tillid og opbakning til vores arbejde er altafgørende - Tusinde tak!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus