Det er nemt at oprette en sag, og man får løbende indsigt i, hvor langt processen er - og når sagen er afsluttet går der kun kort tid inden pengene går ind på kontoen.
L'entreprise a répondu
Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!
Écrit par l'entreprise
En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.
Ørestads Boulevard 73, 2300, København S, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Det har været en lang proces på næsten 3 år, men Flypenge har kørt sagen, jeg ville aldrig selv have kunnet gennemføre sagen. At sagen er trukket i langdrag skyldtes at Norwegian ikke overholder gældende EU lovgivning.

Réponse de Flypenge.dk
Efter at have givet Flypenge vores oplysninger klarede de resten og vi fik vores kompensation.

Réponse de Flypenge.dk
4 timer forsinket hjem. Fik refunderet 1600 pr. Person..... der gik så fra først september til slut januar før flyselskabet gav sig.... tak for kampen

Réponse de Flypenge.dk
Flypenge.dk varetog mine krav som forventet og ønsket.
Efter en lang proces på 2,5 år er eneste lille ankepunkt, at kompensationen først blev udbetalt da jeg - et år efter afgørelsen i retten - spurgte ind til hvordan det gik med sagen.

Réponse de Flypenge.dk
Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del updates og en motiverende dialog, således jeg hele tiden bevarede et håb, kom vi endelig i mål - tak for hjælpen og tak til det søde personale!

Réponse de Flypenge.dk
De har gjort hele arbejdet og skaffet mig nogle penge retur. Tog lidt lang tid (halvandet år) men når jeg ikke har skulle gøre noget så er det fint :)

Réponse de Flypenge.dk
Flypenge har tidligere haft hjulpet mig i en anden sag, så da jeg havde problemer igen, tog jeg naturligvis kontakt til dem igen.
Da det var et af de flyselskaber, der stritter godt imod, var kampen noget hård denne gang.
Men Flypenge holdt ved og det endte med at jeg blev fint kompenseret.
Har andre problemer med mistet tid eller andre flyproblemer, der kan give kompensation, vil jeg klart anbefale at man tager kontakt til Flypenge.
Kan der vindes, så holder de fast i kampen, indtil der er resultat.

Réponse de Flypenge.dk
Selvom det tog sin tid, så vandt Flypenge sagen til sidst og jeg fik kompensation, som de lovede.

Réponse de Flypenge.dk
Vi ansøgte for 3 1/2 år siden. De gik hele vejen igennem retssag, og endte med at vinde. Lang tid? Ja, men de var vedholdende og der var succes. 👍.

Réponse de Flypenge.dk
Hvor vildt flypenge har skaffet mig penge for min forsinkede flyrejse.
Godt at de bare blev ved. Jeg selv havde nok bare givet op.

Réponse de Flypenge.dk
Har brugt flypenge flere gange og altid med positiv udgang. God betjening og flinke folk når man ringer ind.

Réponse de Flypenge.dk
Jeg arbejdet i Norge og da vi skulle rejse hjem den 11/-2024 skulle jeg flyve to gange fra bergen til oslo og fra oslo til Billund. Men vores fly var forsinket den første fly.. så vi kunne aldrig når flyveren i oslo… men da vi var landet fik jeg besked at min fly. Var aflyst på grund af sneen.. og vi først kunne komme af sted igen 24 timer for der var først oplad der igen hos SAS.. så jeg havde både mad afgift for jeg kunne få noget mad..
så hørte jeg at vi kunne få penge fra SAS. Fordi de aflyste det så sent at jeg først kunne komme afsted igen 24 timer også selv om SAS betale hotellet aftensmad morgenmad. Og jeg fik 20% rabatkupon til lufthavnen hvor vi kunne købe noget mad så fik jeg stadig penge ud af det af hjælp af Flypenge og jeg skulle ikke gør så meget andet en af svare på mails som de sendte. Det hele kørte det selv når de fik beviserne som flybilletterne kvitteringer på de mad jeg har købt og alle de ekstra regninger jeg har betalt.
Det enste der er minus i det her at der skal gå et år før det har været i retten. Og at jeg for penge på kontoen det er det eneste minus der er det. Så det er nok det..
Tak for hjælpe her fra

Réponse de Flypenge.dk
De har gjort et fantastisk job, bliver ved til pengene er i hus. Menge tak

Réponse de Flypenge.dk
Blev kontaktet af dem da vi strandede i England.
De har gjort et super stykke arbejde.
Vi blev kontaktet hen af vejen med oplysninger om hvor langt de var nået.
Kæmpe optur.

Udholdenhed
Efter 3,5 år lykkedes det at få den refusion vi var berettiget til.
Tak til flypenge for at have hjulpet os.
Mange hilsner
Jessie Krag

Réponse de Flypenge.dk
Fik mine penge, selvom det tog lidt over 2 år, så giv ikke op og kontakt dem med jævne mellemrum

Réponse de Flypenge.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.