Fødselsplakat.no Avis 546

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Første plakaten jeg mottok hadde en feil på seg, så jeg tok kontakt med kundeservice og fikk svar allerede dagen etter. De ordnet opp raskt og jeg fikk ny plakat uten noe problem. Veldig fornøyd med b... Voir plus

Veldig fine plakater. Men de har endret rammetype og litt fargeforskjeller på bildene mellom nå og 2021, så bildene og rammene som skulle henge vedsiden av hverandre ble ulike. Skal sies at kvaliteten... Voir plus

Fikk ikke gavekortet når eg bestilte men fikk regningen. Fikk svar etter noen dager når jeg skrev mail om dette og fikk gavekortnr på mail med gyldighetsdato og beløp. Når hun som fikk gavekortet skal... Voir plus

Bestilte plakat til barn nr 3 og 4, når eg mottok plakaten var bakgrunnsfargen endra frå dei førre bestillingane. Sendte e-post om dette, og fekk mulighet til å bestille nye plakatar til dei eldst... Voir plus

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og lengde, samt sted, dato og klokkeslett da den ble født.

Écrit par l'entreprise

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Produktet var kjempe bra

Produktet var kjempe bra. Ikke helt fornøyd med frakten da pakken ble skadet og plakaten var ‘krøllete’ der pakken ble ødelagt.

30 octobre 2025

Fantastisk og hurtigt service

Min datters navn var 1 bogstav for langt.
Skrev til dem om der var noget at gøre.
Det var det og det er lykkedes at få den fineste plakat fra dem med hele navnet.
Havde sågar skrevet forkert et sted, men de svarede lynhurtigt og vi fik det rettet inden tryk.
Alt i alt har jeg ikke en finger at sætte på dem. 10/10

20 octobre 2025

manglende kundeservice

Liker produktene fint men sendte en reklamasjon for en god stund siden og får ikke svar så kundeservice kunne vert bedre

1 octobre 2025

Hei,

Tusen takk for anmeldelsen!

Så leit å høre at du ikke har fått svar – det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Vi har dessverre ikke mottatt noen e-post fra deg (heller ikke i søppelposten), så den kan ha blitt borte på veien.

Vi har derfor sendt deg en e-post fra kundeservice@fodselsplakat.no – vennligst svar på den, så hjelper vi deg så snart som mulig.

Tusen takk for samarbeidet og tålmodigheten din!

Emilié

Dårlig varsling om leveranse

Fikk ingen varsel om at pakken var på vei og ble levert, fikk første varsel som purring på at jeg hentet pakken

14 août 2025

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager at du ikke mottok noen varsling om leveransen. Ifølge systemet vårt ble det sendt en e-post med sporingslenke den 14. august, og pakken ble forsøkt levert den 25. august. Da den var for stor for postkassen, ble den sendt videre til ditt hentested. Vår fraktpartner burde ha sendt deg en melding om dette.

Vi forstår at det kan være frustrerende når varsler ikke kommer frem, selv om det dessverre er utenfor vår kontroll. Vi er glade for at du likevel fikk hentet ut pakken din.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har flere spørsmål – vi hjelper deg mer enn gjerne!

Fødselsplakat.no

Fantastisk kundesercive

Fantastisk kundesercive!!
Fikk feil farge på bakgrunn, sende mail og fikk kjapt svar og god hjelp samme dag 🤗
Fin plakat :)

12 août 2025

Fikk feil farge

Fikk feil farge. Har også bestillingsbekreftelse som viser hvilken farge jeg bestilte. Venter på tilbakemelding fra kunde kundeservice…

31 juillet 2025

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Så leit å høre at fargen på plakaten din ikke stod til forventningene.

For en tid tilbake måtte vi bytte papiret vi bruker til plakatene våre, ettersom den tidligere typen dessverre ble tatt ut av produksjon. Det nye papiret er både tykkere og av høyere kvalitet – noe vi ser på som en positiv endring – men det har også en merkbart hvitere tone. Det er trolig derfor den nye plakaten din ser litt annerledes ut sammenlignet med den originale.

Vi forstår godt at dette kan være frustrerende dersom man allerede har en eldre plakat og ønsker å henge dem ved siden av hverandre. Vi vil selvfølgelig gjerne finne en løsning, og vår kundeservice har allerede tatt kontakt med deg direkte for å hjelpe.

Fødselsplakat.no