Fødselsplakat.no Avis 546

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Første plakaten jeg mottok hadde en feil på seg, så jeg tok kontakt med kundeservice og fikk svar allerede dagen etter. De ordnet opp raskt og jeg fikk ny plakat uten noe problem. Veldig fornøyd med b... Voir plus

Veldig fine plakater. Men de har endret rammetype og litt fargeforskjeller på bildene mellom nå og 2021, så bildene og rammene som skulle henge vedsiden av hverandre ble ulike. Skal sies at kvaliteten... Voir plus

Fikk ikke gavekortet når eg bestilte men fikk regningen. Fikk svar etter noen dager når jeg skrev mail om dette og fikk gavekortnr på mail med gyldighetsdato og beløp. Når hun som fikk gavekortet skal... Voir plus

Bestilte plakat til barn nr 3 og 4, når eg mottok plakaten var bakgrunnsfargen endra frå dei førre bestillingane. Sendte e-post om dette, og fekk mulighet til å bestille nye plakatar til dei eldst... Voir plus

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og lengde, samt sted, dato og klokkeslett da den ble født.

Écrit par l'entreprise

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

546 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Flott arbeid, men dyrt!

Rask forsendelse, fine design, flott at man kan velge med og uten ramme og flere forskjellige rammer. 1 stjernetrekk for dyr pris og fikk en stor flis i fingeren fra rammen under montering.

2 juillet 2025

Langsom ekspresslevering

Jeg betalte for ekspresslevering da jeg skulle bruge plakaten til min søns begravelse. Jeg fik dog refunderet fragten da jeg kontaktede dem og skrev af det ikke var godt nok plakaten ikke var kommet mandag når jeg bestilte onsdagen før. Plakaten kom 2 timer efter begravelsen aka. en hel uge efter bestillingen selvom ekspresslevering siger 1-3 hverdage.

16 juin 2025

Kære dig,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og først og fremmest vil vi gerne sige, hvor oprigtigt kede vi er over, at plakaten ikke nåede frem til tiden, især i en så smertefuld og betydningsfuld situation.

Vi forstår fuldt ud din skuffelse og frustration over den forsinkede levering, og det gør os ondt, at vi ikke kunne leve op til det, du havde håbet på. Vi har naturligvis refunderet ekspresfragten og har også set nærmere på, hvad der gik galt, så vi kan undgå lignende fejl fremover.

Selvom vi ikke kan ændre det, der skete, håber vi, at plakaten alligevel kan få en plads i jeres minder. Vores tanker går til dig og din familie.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der er mere, vi kan gøre for dig.

Med venlig hilsen,
FØDSELSPLAKAT

Toll fra norsk nettside blir for sykt

Toll fra norsk nettside blir for sykt

31 mai 2025

Hei,

Tusen takk for at du delte opplevelsen din – vi forstår frustrasjonen.

Det skal normalt ikke komme ekstra tollkostnader på bestillinger fra vår norske nettbutikk, så her må det ha skjedd en feil.

Vi har sendt deg en e-post og venter på svar fra deg slik at vi kan hjelpe deg videre med saken og sørge for at du får tilbakebetalt gebyret.

Beklager så mye for det inntrufne!

Fødselsplakat.no

Har ikke fått produktet enda

Har ikke fått produktet enda. Synes det tar lang tid.
Så vet ikke hvor mange stjerner jeg vil gi før jeg ser produktene.

26 mai 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi kan se at bestillingen din ble levert etter 9 arbeidsdager. Vi beklager at det tok litt lenger tid enn estimert – vår vanlige leveringstid innen Norden er 5–7 arbeidsdager, som også nevnes i vår FAQ.

Vi håper at du er fornøyd med produktene nå som du har mottatt dem, og at de levde opp til forventningene!

Dersom det er noe vi kan hjelpe deg med, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@fodselsplakat.no.

Takk igjen for tålmodigheten, og vi håper å høre fra deg igjen!

Fødselsplakat.no

Har ikke fått den i posten etter 11 dager.

Har ikke fått den i post

21 mai 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Vi kan se at bestillingen din ble levert etter 10 arbeidsdager. Vi beklager virkelig at det tok litt lenger tid enn estimert – ifølge vår FAQ er forventet leveringstid innen Norden 5–7 arbeidsdager, men enkelte forsinkelser kan dessverre oppstå.

Vi håper at du er fornøyd med plakaten nå som du har mottatt den, og at den ble som du ønsket deg. Skulle det være noe vi kan hjelpe deg med, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@fodselsplakat.no.

Takk igjen for din tålmodighet!

Et smykke av et bilde

Et smykke av et bilde! Det å få hengt opp dette i stua gjorde veggen komplett! Fra bestilling til leveranse tok det ikke mange dagene og både bilde og rammen virker å være av god kvalitet.

28 avril 2025