hej Jag kan verkligen rekommendera att köpa en jacuzzi från Folkspool. Där får du även god personlig service och assistans efter köp av din jacuzzi. Jag personligen skulle aldrig köpa en billigare ja... Voir plus
Kan bara instämma med flera andra här inne, när Folkpool fått betalt så lämnas den lokala Folkpool enheten(Karlstad) i sticket, reklamerade liner som blev russin skrynklig på en yta av 1x1 meter i ce... Voir plus
Vill varna er för att handla i butiken i Kristianstad!! Personalen är oerhört trevlig och entusiastisk tills affären är gjord. Därefter är dem väldigt otrevliga och servicen är så gott som obefintlig... Voir plus
Hade problem med pooltaket då det kärvade och försökt allt möjligt men det krävdes en omjustering av skenorna. Hade en serviceteknik hemma hos mig (Hugo) som löste det mycket smidigt och snabbt. Väldi... Voir plus
Folkpool: Svenskt poolliv sedan 1968 - Välkommen till din närmaste butik av Pool & Spabad. Beroende på hur din tomt ser ut kan vissa swimmingpooler passa bättre än andra. För sluttande tomter passar Garden pool ovan mark perfekt och Quadra träpool kan monteras både i och ovan mark. Vill du ha mer energismarta varianten har vi den rektangulära poolen Thermopool Dura och Thermopool Bas att välja mellan. Medans glasfiberpoolen Aquashell levereras i ett stycke. Prova dig fram i poolbyggaren eller klicka dig vidare till några av våra swimingpooler, så hjälper vi dig att upfylla din pooldröm. Att krypa ner i ett varmt spabad utomhus är lika härligt och välgörande för kropp och själ om himlen är blå och vindarna lugna, som när regnmolnen hänger tunga. Hitta rätt spabad för dig och jämför de olika varianterna via vår filter eller välj bland våra spabad från Jacuzzi, Dimension One, Vita Spa och Nordic Hot Tubs nedan. Vi anser att det är viktigt att ha sin butik inom rimligt avstånd under poolbyggets gång och för framtida pool-service. Även att ha nära tillgång till tillbehör och reservdelar. En lokal Folkpool återförsäljare är en viktig del för ett lyckat poolköp och tryggt framtida poolägande. Hos oss hittar du ett stort urval av: ✓ Spabad ✓ Pooler ✓ Tillbehör ✓ Badmiljö ✓ Inspiration.
Ullangsvagen 1, 15330, Jarna, Suède
- info@folkpool.se
- folkpool.se
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Något mera oseriöst företag än detta…
Något mera oseriöst företag än detta finns inte!!
När poolen reklamerades INOM tid för reklamation vad hände då? ABSOLUT inte ett dugg utan folkpool VÄGRAR ta ansvar för en konstruktion som inte håller!!
så otroligt dåligt och jag rekommenderar verkligen inte någon att köpa pool av folkpool!!
Gå inte på deras bluff & noll ansvar när det inte håller
eller deras duckande av sitt ansvar så oseriöst säger jag bara!!!

Réponse de Folkpool
Stort tack för hjälpen och servicen…
Stort tack för hjälpen och servicen till Emanuel Stenvall, du är en klippa! Mvh Robert Törnqvist

Réponse de Folkpool
Bra bemötande från offert till leverans…
Bra bemötande från offert till leverans på ett spabad.
fick problem med några diod linser som lossnade, men personalen i Västerås agerade proffsigt och skickade tekniker som bytte ut dessa väldigt fort.
problemet med lösa diod linser hände vid 3 tillfälle. men dessa byttes ut så fort jag rapporterade.
som slutgiltig bedömning så ger jag 5 stjärnor. produkten fungerar fint och kundbemötande var enligt förväntan.

Réponse de Folkpool
Jag har aldrig arbetat på en…
Jag har aldrig arbetat på en arbetsplats som har behandlat mig så pass illa som folkpool har gjort. Jag har arbetat 5 år på folkpool och det var inget annat än slaveri. Ägarna till företaget behandlar de anställda som smuts. Dåliga arbetsvillkor med låga löner. Ägarna skriker och hotat sina anställda.

Réponse de Folkpool
Roger i Gävle är otroligt proffsig
Roger i Gävle är otroligt proffsig. Trevligt bemötande från första samtal till färdig pool. Svarar på alla frågor som en nybörjare kan tänkas ha.
Vi är mkt nöjda!

Réponse de Folkpool
Dåligt bemötande samt dålig serviceanda…
Dåligt bemötande samt dålig serviceanda trots man nyligen köpt ett spabad där.
Kommer aldrig sätta min fot i den butiken igen, åker till annan ort istället

Tummen upp för Foolkpool Borås
Bra första möte, sedan fortsatte det bara. Säljaren på Folkpool i Borås var rak och ärlig exakt vad man behöver när man funderar kring pool, någon som säger som det är istället för att sälja in produkter bara för att.

Tack för fin support!
”Ett telefonsamtal bort så var problemet löst”
Tack Kim Nielsen för fin och snabb support. Ett trevligt bemötande med snabb återkoppling! Äntligen fungerar värmen i poolen igen :)
Hälsning Linda, Bjärred

Réponse de Folkpool
Skandalbutik som inte åtgärdar sina…
Skandalbutik som inte åtgärdar sina garanti och reklamationsärenden.
Köp pool eller spa hos annan leverantör är mitt förslag.

Réponse de Folkpool
Skulle aldrig rekommendera folkpool…
Skulle aldrig rekommendera folkpool till någon. Vill ni slippa problem med förseningar, fel fakturering och dålig service så välj en annan leverantör av din pool. När något går sönder under garantitiden så skyller folkpool enbart på kunden helt utan några belägg och tar därmed inte något ansvar. Det dom själva anger omfattas av garanti struntar dom i att följa.
De svarar inte på mail eller samtal.
Har bekanta som byggt sin pool med andra poollverantörer och de har fått sina garantiärenden lösta utan några problem. Folkpool däremot fakturerar flera tusentals kronor för att komma hem till dig och hantera din garanti, sedan vägrar de åtgärda sina misstag med felaktig faktura och skyller på kunden. Trots att det alltså var tydligt överenskommet om att ärendet enbart var ett reklamationsärende så fakturerar foolkpool flera tusen kronor. Ska nu anmäla dem till ARN.

Réponse de Folkpool
Köp inte pool från det här företaget
Köp en pool av något annat företag.
När du väl köpt din pool för en halv miljon och sen får problem så är du inte värd något.
Skapade ett support-ärende eftersom en vital del gått sönder.
Man får ingen återkoppling om när man kommer att få hjälp eller ens om man får det. Ringde och påpekade detta genom att fråga ”när tror du man kan få hjälp? Jag behöver återkoppling så jag slipper ta upp min och din tid med att fråga.”
Säljaren svarade kort att det blir inom två dagar.
En vecka senare, utan att någon hört av sig, ringde jag upp och frågade igen och då blev svaret: ca 1 månad.
Jag påpekade att de måste bli bättre på att kommunicera sånt här. Svaret (aggressivt) blev: ”men jag gör ju det nu!”
Jag sa att detta bara är konstruktiv kritik och att de skulle ta åt sig detta för att bli bättre.
”Vilka ska du vända dig till istället då menar du?!” blev svaret där han menade att de är de ända som kan hjälpa mig så jag kan lika gärna hålla käft.
Ärendet är inte slut än och som tur är deras tekniker mer vänligt sinnat men de är som vanligt underbemannade (vilket de också hade kunnat kommunicerat och inte bara skyllt på). De lägger hellre tid på att konfrontera kunder och tjafsa än föregå problem och vara proaktiva när de väl sker.
Oseriöst företag. Håll dig undan.

Hjälpsam tekniker
Fick verkligen toppenhjälp via telefon/Mail av bästa teknikern Kim i Malmö när vi hade meckat lite felaktigt med inställningen på spa-badet!
Stort tack för vänligt och effektivt bemötande!

Mycket hjälpsamt och proffesionellt
Mycket hjälpsamt och proffesionellt. Tack för hjälpen.

Extremt oseriösa
Extremt oseriösa. Säljer in varor med löften och lögner och går under jorden när något går fel. Flera månaders svarstider. Akta er för dem. De är extremt oseriösa!

Spabad
Väldigt bra upplevelse då vi köpte ett nytt spabad till sommarhuset.

Dålig kundvård
Säljaren mycket entusiastisk och hjälpsam tills pool leverarets. Under säljprocessen lät det hela tiden som att Folkpool skulle hålla i trådarna, typ helentreprenad eller iaf se till att alla entreprenörer samkörde. När leverans väl skett så gick säljare/Folkpool typ "under jorden", därmed fick vi köpare lägga sjukt mycket mer tid/pengar än vad som sålts in... Har dessutom ett garantiärende som strular då Folkpool inte vill vara kundvänliga.

Tyvärr en enorm besvikelse
Tyvärr en enorm besvikelse. Fel leveranser innebär för vår del att poolen inte går att färdigställa denna säsong. Ingen tar ansvar och oerhört svårt att få tag i nån att prata med.
Vid flertalet tillfällen försökt nå VDn för att få henne att förstå de enorma problem de har i organisationen. Blivit avvisad varje gång.
Väntar på förslag på kompensation men tyvärr är mina förväntningar lågt ställda.
Köp pool från någon annan är mitt råd

Réponse de Folkpool
Blufföretag som säljer en produkt för…
Blufföretag som säljer en produkt för halv miljon ca och under garantitiden och högsösong för bad heter det att det är ont om personal och att inga tekniker finns. Varning. Femontering av pumpsystem och backspolning under garantitiden tar de inget ansvar för men fakturerar gärna halv miljon.

Réponse de Folkpool
Oseriöst företag som utan att berätta…
Oseriöst företag som utan att berätta det levererar ett utställningsexemplar när vi betalat fullpris och beställt ett nytt spabad. Oerhört nonchalant bemötande och vi upplystes också om att det inte var något konstigt eller ovanligt att göra så.