Fonus - Nybro Avis 23

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Stora Nygatan 3, 38230 Nybro, SE

Allt sköttes fläckfritt och vi fick ett varmt och trevligt bemötande. Vi stötte inte på några hinder utan ni var väl förberedda och kunde lösa alla våra önskemål och hade svar på alla våra frågor.

Otroligt närvarande och seriösa personer. Mycket förtroendeingivande och behagliga. Kan starkt rekommendera denna trygga byrå i en svår tid.

Väldigt bra samtal. Väldigt hjälpsamma och kommer med mycket bra förslag. Gjorde en svår tid lättare.

1. Entreprise de pompes funèbres

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

23 avis

Allt sköttes fläckfritt och vi fick ett…

8 février 2026

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Rasmus, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Helt underbara och så fint bemötande

Helt underbara och så fint bemötande

28 janvier 2026

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Teresia och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss och vårt bemötande.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Tryggt

Tryggt, seriöst och tillgängliga vid behov.

29 octobre 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Yvonne, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Mycket nöjd.

Vår värd Anneli var trevlig, kunnig och omtänksam.

16 octobre 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Stort tack för ditt fina omdöme Nettie, vi blir så glada att läsa detta! Vi ska hälsa Anneli dina fina ord. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Ett fint farväl

Väldigt bra samtal.
Väldigt hjälpsamma och kommer med mycket bra förslag.
Gjorde en svår tid lättare.

27 août 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Elis, stort tack för ditt omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara dig till så god hjälp i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Professionella

Professionellt genom hela processen.

23 juillet 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Eva Kristina, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Stor omtanke och professionalism

Det var ett mycket gott bemötande och professionell vägledning i detta som ofta är en svår process.

19 juin 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Staffan. Vad härligt att läsa ditt fina omdöme. Stort tack. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Förtroendeingivande personal

Förtroendeingivande personal, respekt och medkänsla, det blev lugnt, värdigt och vackert.

23 mai 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Anneli och tack för ditt omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att ni känt er väl omhändertagna hos oss, och att vi har kunnat hjälpa er på det sätt ni önskat.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Tack för allt

Allt var jättefint och bra ordnat på alla sätt.

5 mars 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Magnus, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

De bästa rekommendationer

Otroligt närvarande och seriösa personer.
Mycket förtroendeingivande och behagliga.
Kan starkt rekommendera denna trygga byrå i en svår tid.

9 janvier 2025

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Johan, Stort och varmt tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Tack för hjälpen

Tack för hjälpen

30 septembre 2024

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Jimmy, Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Allt var toppenbra.

Allt var toppenbra.
Bemötande och ceremoni.

20 septembre 2024

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Tony. Tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med all den hjälp du fått.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Trevlig och professionell kontakt

Trevlig och professionell kontakt, allt sköttes smidigt och enkelt på distans.

5 février 2024

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Johanna, tack för att du tar dig tid att ge oss dina fina ord och ditt omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Mycket bra betyg

14 janvier 2024

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Marcus, Tack för att ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss.
Vänligen, Josefin på Fonus

Bemötande

Bemötande o kunnighet

23 octobre 2023

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Margareta, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Trygghet, deltagande och vägledning

Vänligt bemötande och hjälp med allt vid min väns bortgång.

30 avril 2023

Réponse de Fonus - Nybro

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Vi fick ett korrekt och värdigt…

Vi fick ett korrekt och värdigt bemötande, men ändå lagom lättsamt vilket oss trygga

23 avril 2023

Réponse de Fonus - Nybro

Hej Bengt, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänligen, Josefin på Fonus

Réponse de Fonus - Nybro

Tusen tack, Anita, för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Hörde av sig ofta.Ordnade det man ville

7 octobre 2022

Réponse de Fonus - Nybro

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus