Lisez les avis des autres
Retsforbundet har i årevis brugt Foreningsadministrator og det fungerer til vores fulde tilfredshed. Prisen er yderst rimelig og vi har altid fået den hjælp, vi har behov for, hvis der var problem... Voir plus
Foreningsadministrator kan det hele! Jeg blev "kastet" ind i systemet og har kørt "learning by doing" - Jeg fornemmer systemet kan meget mere end jeg hidtil har tillært mig. Jeg er endnu ikke stø... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Alt i én
Det er dejligt at have alt vedrørende administration af vores forening samlet ét sted. Udover det essentielle som medlemskartotek, opkrævning og regnskab medfølger f.eks. fildeling og kalender. Herudover er der mange gode modulet, som man kan tilkøbe som f.eks. diverse betalingsløsninger, oprettelse af egne lister og en medlemsportal med hjemmeside og medlemslogin. Man får hurtigt hjælp og svar fra supporten og endelig kan man få lavet mindre ekstra funktioner og foreslå helt nye moduler (hvis man ellers kan komme i tanker om nogen, som ikke er der i forvejen).
Fint intuitivt system
Fint intuitivt system, god rådgivning og hjælp/support ;-)
Højskole medlemmer opkræves
Vi har 800 medlemmer der skal opkræves årligt. Det fungerer upåklageligt
Foreningsadministration er et et supergodt program…
Foreningsadministration er et fantastisk program med et enkelt regnskabs program. Der er lynhurtig support, hvis man har brug for hjælp og så er prisen yderst rimelig. Jeg kan varmt anbefale programmet, som jeg også bruger i min virksomhed.
Kræftforeningen Tidslerne
ForeningsAdministrator er et utroligt…
ForeningsAdministrator er et utroligt godt redskab til større/mindre foreninger til at holde styr på alt vedrørende medlemmer, økonomi, og forskellige arrangementer.
Så jeg kan klart anbefale dette system, som også er meget rimelige i sine priser.
Super program til mindre foreningsarbejde
Det gør foreningsarbejdet meget overskueligt, det er nemt at betjene og der er altid god hjælp at få.
Super system til enhver Forening
Super system til at holde styr på medlemmers anliggende, betalinger, regnskab, tilmeldinger, rykker , mails, smser og meget mere.
Meget fleksibelt administrationssystem…
Meget fleksibelt administrationssystem til sportstklubben eller andet.
Alle funktioner til medlemshåndtering og regnskab findes og der er god, personling support.
Fantastisk stabilt og brugervenligt…
Fantastisk stabilt og brugervenligt system, der dækker en hver forenings behov, såvel store som små foreninger. God support og vejledning.
En tilfreds kunde
Prisen er yderst rimelig og vi har altid fået den hjælp, vi har behov for, hvis der var problemer.
Med venlig hilsen Thorkil Sohn, sekretær i Retsforbundet
Foreningsadministrator kan det hele!
Foreningsadministrator kan det hele!
Jeg er endnu ikke stødt på noget jeg manglede, som ikke kunne blive lavet til os.
Supporten er hurtig og klar.
Det virker rigtig fint
Det virker rigtig fint, uden de store armbevægelser. Ærligt og professionelt, og rimelig let at bruge
Et virkelig godt foreningsadministrativt system.
Et virkelig godt foreningsadministrativt system, som stort set dækker alle de behov vi har i en Grundejerforening.
Enkelte ting vedr. hjemmeside opbygning kan godt trænge til en opdatering.
Så bliver det ikke nemmere til prisen
Rigtig fint system til håndtering af vores lille forening med godt 1000 medlemmer, alt kører virkelig nemt.
3 i 1 medlemmer, opkrævning og bogføring i et program
Jeg er glad for at jeg fandt Forenings administrator på nettet, Programmet indeholder det som jeg har brug for som kassere.
Det indeholder medlemmer, opkrævninger og bogføring i et program.
Kan varmt anbefale ForeningsAdministrator.
Foreningsadministrator er et simpelt og effektivt system…
Foreningsadministrator er et dejligt simpelt system, som håndterer de fleste opgaver vedr. medlemsadministration. Jeg kan varmt anbefale systemet. Man får utroligt meget for pengene!
Et perfekt program for vores…
Et perfekt program for vores idrætsforening, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Et pålideligt system som virker hurtigt…
Et pålideligt system som virker hurtigt og sikkert, til en god pris, og med god skriftlig support
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.