1,9

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvordan kommer man i kontakt med…

Hvordan kommer man i kontakt med MinForening? Jeg har nu forsøgt gennem længere tid, men der sker ikke noget. Vores lille forening har penge tilgode - ikke mange, men nok til det har en betydning for os! MinForening kan ikke anbefales!

8 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Appen er ikke egnet til foreningsaktiviteter!

Appen er ikke egnet til foreningsaktiviteter.
Der bliver hele tiden sagt at de opdatere og nu kommer der en forbedret udgave. Mange af fejlene har været der i de sidste 8 år.
Du får en sang fra de varme lande konstant når du foesøger at få løst problemerne.
Dette er sidste gang jeg bruger tid på MIN FORENING APP.

20 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Arbejder ikke sammen med conventus.

Ellers en ok app, har brugt den i flere år.
Men men men, vi er startet op med conventus i denne sæson, og overførelsen af medlemskartotek fra conventus fejler, og kan ikke få lov til at importere manuelt eller automatisk da den siger fejl og kontakt udbyder.
Har nu været i kontakt og gjort opmærksom på problemet siden 19. August 24 på mail og chatten, men lige lidt sker der, ud over at det er blevet sendt videre til udbyder. Vi ved godt at det er en gratis app osv. men det skal virke, når der er oplyst at det er en mulighed.
Vi overvejer i foreningen, at finde andre kommunikationsveje til vores medlemmer, og droppe “minforening” helt.

19 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

"Min Forening lever OVERHOVEDET ikke op til sig selv!"

Efter en meget problematisk opstart med "Min Forening", hvor jeg har forsøgt og stadig forsøger at få medlemskartotek og kontingentbetaling til at køre i min 260-medlemmers-forening, må jeg desværre konstatere, at alle de "gyldne løfter og muligheder" "Min Forening" fører sig frem med på deres hjemmeside langt fra !!! lever op til virkeligheden. Utallige mails og mobiltelefonopkald besvares ikke, voicemail-boksen kan ikke anvendes, da den ikke kan rumme mere og man opfordres til at prøve senere - desværre med samme resultat som det første: NUL kontakt. Mine medlemmer bliver nu opfordret til direkte indbetaling i foreningens pengeinstitut, da MobilePay-muligheden er ikke-eksisterende og heller ikke bliver etableret, uanset hvor mange mails jeg sender til "Min Forening" herom... og nu kan jeg forstå, at det måske er meget godt med henvisning til indlægget af 6. september 2024 hér på siden. Et kig i Erhvervsregistret på "Min Forening" afslører også en tilsyneladende skrantende økonomi og man kan få en tanke om, at "Min Forening" måske ikke fortsætter - evt. grundet at pengene er sluppet op siden "Årets app 2019" med "Løvens Hule" som hovedbidragsyder. Når jeg tvinges til at vælge en anden løsning end "Min Forening", bliver det én, hvor man kan få lov at betale for service - ihukommende, at når noget lyder for godt til at være sandt, er det det givetvis heller ikke. Så "helt gratis" kan også blive for dyrt på de vilkår. Jeg skal nu skrive en dato for oplevelsen lidt længere nede i denne anmeldelse og det må så blive dags dato omend problemerne har stået på siden "forsøg på" opstart fra februar 2024 og til nu.

10 septembre 2024

ADVARSEL!!

Jeg sidder som kasserer for en lille forening, der hedder Alsalsa. Vi har benyttet MinForening til at styre vores medlemmer samt deres betaling af kontingent og undervisningsgebyr. Det har fungeret okay, dog med mange fejl i sidste sæson. Men ved opstarten af denne sæson, har vi ikke modtaget vores penge fra de første 14 dages opkrævning af kontingent. Beløbet er på 4.300 og måske ikke så meget, men det er mange penge for en lille forening. Jeg vil derfor på det kraftigste råde andre foreninger til ikke at benytte sig af deres mulighed for betaling med MobilePay i app'en, da de ikke videresender de opkrævne beløb. Det er en skam, fordi små foreninger mangler en sådan nem løsning til styring af medlemmer. Det er også med stor beklagelse, at jeg skriver denne anmeldelse, men vi er simpelt hen så frustrede over de manglende betalinger. Desuden svares der ikke på mail og ej heller på deres chat mere.

6 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

HOP ikke på den nu- Ustabil med mange fejl - Ser ud til at arbejdet er stoppet.

HOP ikke på den nu- Ustabil med mange fejl - Ser ud til at arbejdet er stoppet.
Der ser ud til at der ikke længere bliver udviklet på app. eller rettet selv de enkleste fejl.
Man kan blive logget ud, uden viden, og man får ikke så ikke vigtige besked fra ens klub.
Web del er under alt kritik, og den virkeligt fuldt af fejl.
Hvis der så blev udviklet eller fejlrettet kunne man godt leve med et lille firmas forsøg på at sætte noget nyt i vandet.
Men det virker mere som nogle har fået en pose penge også, er løbet efter bagefter.
Udvikling virker til at være død for 1-2 år siden, og selve server virker til at være meget ustabil, så man kan ikke bruge den til vigtige ting, som kræver hurtigt handling. Som aflysning/flytning af træning som er afhænget af vejret.

16 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Appen kan ikke anvendes på Android…

Appen kan ikke anvendes på Android telefon.
Dette har været et problem i månedsvis.
Support skrev at problemet ville være løst i slutningen af marts, men problemet stadig ikke løst desværre
Så kan ikke melde mig til events/hold den den forening som jeg er medlem af

6 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Overholder ikke udsendte oplysninger om systemet

MinForening udsendte for 3 uger siden en meddelelse om at man havde mulighed for at betale kontingent via MobilePay månedsvis.
Imidlertid er dette endnu ikke rettet hos MinForening. Firmaet reagerer ikke mere på henvendelser om problemet
Henning Porsmose
Næsby If

13 septembre 2022

Tvinges til at bruge MobilApp

Hvorfor skal man tvinges til at bruge en mobil app?
Jeg sidder ved en lækker desktop, stor skærm, perfekt keyboard og så tvinger i mig til at bruge en lille mobilskærm til at lave tilmeldinger og betaling som sagtens kunne klares på en desktop computer...

3 novembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus