Fri BikeShop - Ballerup Avis 115

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Centrumgaden 15, 2750 Ballerup, DK

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid god betjening, sjov, spas og humor. Skønne mennesker der arbejder i butikken. Det lader til de kender deres kunder, i hvert fald kender de mig. Min cykel var flad og slangen skulle skifte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse i Fri BikeShop i Ballerup. August vejledte mig til punkt og prikke. Jeg fik afprøvet to forskellige elcykler og fik svar på alle mine spørgsmål, store som små. Jeg fik købt min drø... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Butikken i Ballerup har givet mig virkelig god service langt mere end hvad jeg er vant til hos andre cykel butikker. Dejligt smilende personale og fagligt stærkt, skaber god tryghed. Jeg fik også... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Service de location de vélo
  3. Magasin de réparation de vélos
  4. Magasin d'accessoires de vélo

À propos de Fri BikeShop - Ballerup

Écrit par l'entreprise

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Écrit par l'entreprise

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Snydt hos free BikeShop

Jeg vil fraråde alle at bruge free BikeShop i Ballerup.Jeg fik lavet reperationer til 3000kr fordi min elladcykel larmende og føltes som noget gik på. Da jeg hentede cyklen føltes det stadig som der var problemer og da jeg havde cyklet hjem kunne jeg konstatere det var blevet værre. Jeg tog tilbage og de meddelte at de ikke kunne reparere den og at den skulle have ny motor. Så jeg har betalt 3000 kr for reparationer til ingen nytte.

28 mars 2026

Hej Stine.

Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen. De oplyser, at cyklen blev modtaget fra et andet værksted, hvor tidligere arbejde på cyklen desværre ikke var udført korrekt, hvilket har haft betydning for de problemer, du oplevede.

Butikken har været i kontakt med dig om symptomerne og har udbedret de fejl, de kunne konstatere, herunder bremser og øvrige komponenter, hvorefter cyklen blev testet og fungerede som forventet.

Ved en senere gennemgang fandt butikken en fejl på motoren, som sandsynligvis skyldes en fastspændt skruekrans fra tidligere reparation. De har derfor tilbudt at montere en ny motor uden arbejdsløn, hvis delen fremskaffes.
Derfor føler butikken bestemt ikke at de på nogen måde har snydt dig, tværtimod har de gjort alt de overhovedet kunne for at få den til at fungere.

Butikken oplyser også, at de også har tilbudt at lave et godt tilbud på evt. ny cykel/cykler som du havde luftet tanke omkring.

Jesper

Noté 1 sur 5 étoiles

De har lavet så mange fejl at jeg skal have dem fikset et andet sted

Jeg har haft min racercykel (som jeg tidligere har købt i Fri BikeShop) til stort service hos Fri BikeShop Ballerup for et par uger siden og så til tjek igen for en uge siden grundet fejl de lavede ved første service.
Da jeg fik cyklen tilbage fra service var der:
- bøvl med gearskifte
- en ny kæde der var sat for stramt på
- oversize polleyhjul som var monteret forkert
- hjul der ikke rullede ligeså godt som før servicet
- en lyd fra kranken som de mente var fra bremsekaliberen (selv om jeg sagde ikke kom derfra)
Alt sammen noget den ikke fejlede før service.

Jeg har efterfølgende haft den på andet værksted. De har fundet adskellige fejl på de ting
BikeShop siger de "har lavet" og som jeg har betalt næsten 4000 kr for. Så jeg har altså betalt 4000 kr for at de lavede så meget ballade med min cykel, at jeg nu skal betale det andet værksted for at fikse deres fejl.

17 mars 2026

Ikke tilfreds

Ikke tilfreds. 2 gange har jeg været i butikken for at få justeret gearet på min 1 måned gamle cykel og den er stadig ikke i orden. Det er ikke ok for en cykel til 25.000 kr nu sender jeg den til en anden butik som forhåbentlig kan lave den.

19 mars 2026

Som altid god betjening

Det lader til de kender deres kunder, i hvert fald kender de mig.
Min cykel var flad og slangen skulle skiftes. Undervejs vurderer de at dækket kunne trænge til udskiftning. Butikken kontakter mig og spørger om de skal skifte den. Fed service at de ikke bare gør det

6 mars 2026

Jeg takker Bille!

Jeg takker Bille for en fantastisk service! Jeg kom ind med med mit barn og skulle både bruge stol og cykel, inden for 1 time havde jeg en lækker ny cykel med stol og komplet service og var på vej videre. Tak!

25 septembre 2025

Nu har jeg lært lektien

Jeg bestilte to simple varer (en kurv og en refleksvest. Det tog to! uger, før de kom. Jeg havde en forventning om, at når jeg nu købte varerne i en fysisk butik og støttede op om den lokale cykelhandler, selvom jeg kunne have fået varerne billigere på nettet, så ville der følge montering med. Det var ikke tilfældet, men de gav sig og forsøgte. Det var så det forkerte beslag, der fulgte med, men de kunne bytte det til det rigtige. De glemte dog at fortælle, at de tog 249,- for det! Så måtte de pille monteringsbeslaget af igen og bruge strips. Lige med en kæk kommentar om, at jeg skulle være glad for, at de ikke tog monteringspris for dette. Nu er det anden gang, jeg bruger cykelhandleren her, hvor det første var et serviceeftersyn. Fuldstændig håbløst at tro, at det var blevet bedre.

10 octobre 2025

Hej Mads,

Først og fremmest vil vi beklage at leveringstiden var længere end forventet, butikken oplevede en teknisk fejl i forbindelse med bestilling af refleksvesten og fik den bestilt hurtigst muligt da de opdagede denne fejl.

I forbindelse med kurven er vi kede af, hvis der skulle være opstået en misforståelse om hvilken type beslag du ønskede til kurven. Den ekstra regning kom på baggrund af, at der skulle monteres et MIK-beslag, fremfor det standard universal beslag der medfølger.

Vi er kede af, hvis din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, da vi ønsker at give alle vores kunder den bedste oplevelse.

Magnus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom ned med min sco elcykel som…

Jeg kom ned med min sco elcykel som ikke ville trække fra motoren af længere. Butikspersonalet skrev den ind til dagen efter. Dagen efter blev jeg ringet op af værkestedet, de havde fundet fejlen og gav mig et overslag på reparationen, 2 timer efter var den klar! 😍

I har min største anbefaling. Og så er det en virkelig flot butik i har

11 septembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Kan ikke servicere tubeless ordentligt

Ad flere omgange har min racercykel været til service, hvor der skulle sættes tubeless dæk på.

Hver gang var der problemer med, at dækkene og/eller fælgbåndet således at dækkene tabte luft.

Anbefaling herfra: Hvis I har en racercykel der skal spille 100 procent, så gå til et cykelværksted, der kun arbejder med racercykler.

Må desværre konstatere, at top service af tubeless ikke ligger inden for kompetenceområdet hos Fri Bikeshop i Ballerup.

4 juin 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Generelt er folk rigtige venlig og…

Generelt er folk rigtige venlig og søde.

Og har kun haft gode oplevelser med fri BikeShop generelt.

Dog har jeg lige en lille ting jeg ikke syntes måske er helt fair eller feedback.

Jeg har tideligere haft en cykel med bike Smart.

Og da der var ved at være gået to år. Får man jo en sms. Hvor de skriver at man kan få byttet sin cykel til en ny. Hvor det gamle lån så vil blive indfriet mod man tegner en ny bike Smart aftale.

Jeg går så ned og alt er godt og finder en ny cykel.

Og får tegnet et ny aftale, så fint indtil videre.

Men så næste månede igen. Får jeg så to opkrævninger. En for den ny og en for den gamle cykel som ikke er i min besiddelse. Mere.

Jeg får så fat i fri BikeShop. Hvor jeg så får at vide at det fordi der ikke er gået helt to år endnu.

Jeg undre mig så, idet at jeg jo har fået SMSen.

Kan så se efter jeg genlæser den at den ikke helt viser at det er nu og her du kan gøre brug af din bytte mulighed.

Og kan også Huske at han i butikken sagde til mig at hvis, fordi jeg spurgte om jeg kom til at betale dobbelt, hvor han sagde at det kommer and på om den er to år gammel.
Så nævnte jeg for ham at det tænker jeg den er, fordi jeg har modtaget sms,en .

Så der har været lidt misforståelser.

Det er hvad det er dog har jeg en oplevelse af, at i kunne have informeret mig bedre ifht til at gøre mig opmærksom på at den ikke var to år gammel helt endu så jeg derfor kunne forvente en dobbelt betaling.

Samt at jeg syntes at i måske først skulle sende sms,en til jeres kunder når de to år er gået og ikke en måned eller to før.

Og så syntes jeg måske ikke det er helt Fair at jeg stadig betaler af på en cykel som jeg har overdraget til jer. Og ikke har adgang til mere.

Så skulle i måske lave systemet sådan at ikke kan lave en bytning til ny, før de to år er gået.

Men ellers som sagt har jeg kun haft gode oplevelser med jer, og de ansatte er rigtig søde og flinke.

Beklager også det ikke kunne blive en rent positiv anmeldelse denne gang.

Men det er desværre noget der irriterer mig lidt.

27 août 2025

Dårlig service.

Dårlig service.! Hvordan kan det tage flere dage at lappe et dæk??? Uafhængige værksteder kan klare det samme dag .....! Er griskheden er vigtigere end god kundeservice ....... Retorisk spørgsmål .. Kender svaret.

19 août 2025

Hej Jesper,

Jeg har været dialog med butikken om din anmeldelse, og butikken er kede af at læse den.

Fri BikeShop Ballerup oplyser, at de har gjort, hvad de kunne ift. at finde en værkstedstid til din cykel så hurtigt som muligt.

Da der er meget pres på værkstedet for tiden, har det desværre ikke været muligt at lappe din cykel fra dag til dag... ventetiden har været et par dage. Det er selvfølgelig beklageligt.

Hvis du ønsker at gå i dialog med butikken om din sag, kan butikken kontaktes her: https://www.fribikeshop.dk/butikker/ballerup

Sebastian

Altid rare og venlige.

Har ikke haft andet end gode oplevelser med Fri BikeShop i Ballerup. De er altid rare og venlige, samt hurtige til service.
I dag afleverede jeg min cykel lidt til et service check her til sommeren, samt lidt problemer med Gear.
2 timer senere får jeg besked om at den kan hentes og den har fået lavet gear, blevet smurt og det hele.
Så god som ny.

24 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Har i mdr købt en el cykel til ca 15000…

Har i mdr købt en el cykel til ca 15000 kr. fik den 24 maj en lørdag efter 1 time. Fik den jeg havde prøvet og hvor mange har så prøvet min cykel. 2 gange på den første uge måtte jeg ned med den. Gear dur ikke. Bage bæger sad løst. En dag er min cykel punkteret og jeg går ned med den en fredag kl 9:45. Den er først klar om mandag. Jeg siger jeg er meget afhængig af min cykel da jeg skal på arbejde i weekenden. Ja det siger de alle sammen får jeg afvide. Min mandag ringer lørdag og spørg om den er klar. Nej for der er ingen mekanikere om lørdagen. Så kan jeg jo godt forstå at min nye (demo) cykel ikke var gjort klar da jeg købte den en lørdag. Jeg har sendt en mail til butikken d 9juni men har ingen ting hørt. Er så ked af jeg har købt en cykel hos jeg. Det er 2 gang jeg køber cykel hos jer. Den første var jeg fuldt ud tilfreds med og den fejlet aldrig noget. Har igen i går været nede med da den nu er punkteret for anden gang.

24 mai 2025

Hej Tamara.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en oplevelse af mangelfuld service hos Fri BikeShop Ballerup, når der har været problemer med din cykel.

Jeg har været i dialog med butikken i Ballerup om din sag.

Butikken gennemgår altid alle cykler inden udlevering. At der opstår problemer med cyklen umiddelbart efter udlevering er selvfølgelig uheldigt, men butikken har i dit tilfælde bestræbt sig på at løse dem hurtigst muligt. Udfordringerne mit dine gear og din bagagebærer blev stort set med det samme.

I forhold til de punkteringer, du har haft, har butikken løst det ved at skifte både slange og dæk ved første punktering, og ved anden punktering skiftede de slangen. Pga. travlhed på værkstedet nåede de ikke at skifte slange og dæk samme dag, som du kom ind med cyklen, og det beklager de.

Butikken oplyser, at de vil gøre alt, der står i deres magt, for at løse eventuelle fremtidige udfordringer med din cykel.

Sebastian

5 ud af 5 stjerner!

Kan helt klart anbefale at lave sin handel hos Ballerup Fri Bike Shop. De er meget, meget serviceminded og hjælper en i samme øjeblik, man ringer. Jeg lavede en handel telefonisk og fik allerede leveret min cykel dagen efter. Jeg vil til hver en tid bruge dem igen, i stedet for at gå til byen, hvor man ingen service får! Kan kun give 5 ud af 5 stjerner. Der er ingen kritik at finde hos dem!

9 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig mere Fribikeshop Ballerup.

Jeg afleverede min e Mtb til reparation hos Fribikeshop Ballerup i lørdags fordi den efter kædeskift hakkede kraftigt når motoren blev aktiveret. Gutten som tog imod cyklen tilbød mig et biketag (tyverisikring) til 250 kr, hvilket jeg sagde ja tak til.
Mandag var cyklen klar, jeg hentede den tirsdag. FribikeshopBallerup mente at en justering af gear til en pris af 600 kr havde løst problemet. Jeg kunne dog meget hurtigt konstatere at selv om problemet med motoren var blevet lidt bedre, så kunne cyklen nu stort set ikke skifte gear. (Den kørte fejlfrit i gearene før Fribikeshop justerede dem) Jeg gik derfor direkte retur til butikken og lavede en reklamation.
Onsdag får jeg en besked om at cyklen igen er klar. Jeg henter den kort før lukketid og får af vide at de har lavet en ny justering af gearene og nu kører den perfekt. Jeg må dog hurtigt konstatere at om end det er blevet lidt bedre, så har cyklen stadigvæk svært ved at skifte gear.
Der ud over konstaterer jeg, da jeg kommer hjem at det biketag som er monteret på cyklen ikke virker. Der er ingen cykel registreret i appen og når jeg scanner chip på cyklen fejlmelder den.
Fredag formiddag kører jeg derfor endnu en gang i Fribikeshop Ballerup med min cykel og laver 2 nye reklamationer.
De tager cyklen ind og laver en ny justering af gearene imens jeg venter.
Biketag får de også sat op, så der nu er en cykel registreret. Jeg kan dog se med det samme at de har registreret en Cube cykel og da min cykel er en Canyon gør jeg opmærksom på det. Medarbejderen retter fejlen med det samme.
Jeg kører derfor afsted med forhåbning om at nu virker det hele. Gearene virker nu endelig, så jeg er glad og kører lige forbi på vej hjem og siger det til dem.
Da jeg kommer hjem opdager jeg at cyklen stadig er registreret som en Cube på registeringbeviset i Biketags app, selv om der nu står Canyon andre steder i appen. Jeg ringer derfor ned til butikken og gør opmærksom på problemet. Jeg taler med en medarbejder som beder mig komme ned i butikken, så de kan rette fejlen. Jeg er temmelig træt af at skulle blive ved at komme rendende fordi de laver fejl, hvilket jeg gør opmærksom på. Jeg lægger på og bliver så i tvivl om jeg skal have cyklen med, så jeg ringer op igen og taler med en anden medarbejder som siger at jeg ikke behøves at medbringe cyklen, men at jeg er nødt til at komme ned butikken for at de kan hjælpe mig.
For en sikkerheds skyld vælger jeg at tage cyklen med der ned, fordi jeg simpelthen ikke magter at gå forgæves igen. Da jeg kommer til Fribikeshop Ballerup taler jeg med ham som forsøgte at rette fejlen med cykelmærke tidligere. Han siger modsat sine 2 kollegaer at det kan de ikke hjælpe med i butikken, det vil blive rettet af sig selv ved næste systemopdatering og hvis ikke det sker, så er det Biketag som skal tage sig af problemet. Så jeg må køre hjem igen uden at problemet er løst og tage kontakt til biketag og få dem til at løse den fejl som Fribikeshop Ballerup har lavet.

Det er nogen superflinke unge fyre som arbejder i Fribikeshop Ballerup..og jeg fik da som mange andre også tilbudt slushice, men hold nu op hvor er de inkompetente.
Det ville have klædt Fribikeshop Ballerup at tilbyde at kontakte Biketag og rette op på den fejl de selv har lavet og så ellers tilbyde mig mine penge tilbage oven på den her omgang.
Vi kan alle sammen begå fejl, men 5 fejl på 2 forholdsvis simple ydelser er sku for vanvittigt.

4 avril 2025

Hej Camilla.

Jeg har været i dialog med butikken som lægger sig fladt ned og siger det selvfølgelig ikke er godt nok.
Du skulle selvfølgelig ikke have været nede i butikken så mange gange.

Butikken vil gerne tilbyde et gratis eftersyn på et valgfrit tidspunkt :) Her skal du dog lige i kontakt med butikken for at aftale nærmere, så kan de lave et gavekort på dette.

Jesper

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus