Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo po... Voir plus

Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi ko... Voir plus

Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uży... Voir plus

Użytkowałem fotel gamingowy przez 4 lata (Codziennie po kilka godzin). Poprzez mój błąd uszkodziłem podstawę fotela, jednakże dzięki temu że firma produkuje fotele z dobrych materiałów i całość nadal... Voir plus

4,7

Bij aankopen geen problemen, maar...

bijna 3 jaar tevreden stoel gebruikt, maar het sterframe is kapot, had ik eerst wielen gekocht want die stonden scheef, bij het eruit halen kwam ik er achter dat het frame kapot is waardoor de wielen ook kapot gegaan zijn. wil ik een nieuw frame bestellen, contact via website, gebeld en via diverse fb kanalen geschreven, maar ik krijg Gamvis niet te pakken en ze sturen geen antwoord.
Ik wil geen nieuwe stoel, alleen frame en evt. gasveer vervangen.

[Bestelling #23158]
en [Bestelling #29210]

3 septembre 2024

Prima contact en prima service

Stoel was er snel en voldeed prima. Helaas brak er een armsteun na enkele maanden. Viel onder garantie. Na het mailen van enkele foto's van de afgebroken arm werd er direct een nieuwe opgestuurd. Prima contact en prima service,

1 août 2024

Podłokietnik odpadl jak inna recenzja…

Podłokietnik odpadl jak inna recenzja mowi po 2 tygodniach, srubki byly wyszczerbione a paczka doszła niekompletna, czekalem 2 tygodnie na czesc lecz do dzisiaj nie doszla. napisalem do nich maila i wystawiam negatywa.

27 août 2024

Zakupione dwa fotele Gamingowe

Zakupione dwa fotele Gamingowe. Bardzo wygodne. Po dwóch miesiącach w jednym z foteli zepsuł się mechanizm pochylenia oparcia , fachowa pomoc serwisu po wymianie paru meili nową część dostarczył kurier w ciągu 48 godzin od złożenia szkody na gwarancji. Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy Gamvis.

7 août 2024

Znakomita obsługa klienta

Fotel zakupiony niecałe 2 lata temu. Przez ten czas służył znakomicie. Ostatnio złamała się jedna noga z 5-cio ramiennej plastikowej podstawy. Ze strony firmy Gamvis bez zbędnych pytań otrzymałem nową, konkretną metalową podstawę w ramach gwarancji. Jestem bardzo zadowolony i oczywiście polecam firmę Gamvis

2 août 2024

reklamacja

Po 4 miesiącach użytkowania odkręciła się podpórka w podłokietniku. Ponieważ nie było dostępu do śrub element reklamowałem. Po wymianie kilku e-maili (głownie z dokumentacją uszkodzenia) otrzymałem nowe elementy. Polecam firmę i fotel.

23 juillet 2024

Polecam w 100%

Polecam w 100%. Zakupiony fotel jest bardzo wygodny i spełnia wszystkie oczekiwania. Obsługa bardzo miła, szybka wysyłka. Tak trzymać.

26 juillet 2024

Szybko i sprawnie

Reklamacja uwzględniona bardzo szybko. Przesyłka z nowymi częściami dostarczona ekspresowo. Pomimo, że musieliśmy reklamować to i tak polecamy fotele z tej firmy. Fotel wygodny i baaardzo funkcjonalny. Jeśli będzie potrzeba to zamówię kolejny.

19 juillet 2024

Kontakt

Widać, że firmie zależy na klientach, ma swoje standardy oraz jest bardzo komunikatywna wobec klienta i nie tylko :DD

24 juin 2024

Bardzo wygodny fotel mimo że w mojej…

Bardzo wygodny fotel mimo że w mojej paczce brakowało 2 elementów plastikowych kontakt z obsługą był bezproblemowy wymiana maili prawie natychmiastowa a części przyjechały już następnego dnia

10 juin 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit