Gavekort.com Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Avoid this company. I ordered a gift card for 300kr (Order #32181769), but it has never arrived. Customer support was completely unhelpful. Their only response was to tell me to wait longer, with... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min mor modtog et gavekort, som hun “indløste” til brug i Elgiganten. Hun modtog en bekræftelse, men intet link eller gavekort til brug i Elgiganten. Vi har været i dialog med dem, i over en måned,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Gavekortene ble aldri tilsendt på mail, som det sier at det skal bli få minutter etter at du har innløst gavekortet. Også verdt og nevne at de er forferdelig dårlig til å svare på E-mails du sender a... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Opdatering: efter at have sendt mail til kundeservice er gavekortet modtaget lige præcis i tide til at give i aften.👍🏼 Min bedstemor bestilte med god tro et gavekort til Ikea igennem denne hjemm... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt for en time siden og…

Jeg har bestilt for en time siden og stadig ikke kommet noget, der står på hjemmesiden maks en time. Dette er falsk marketing

6 décembre 2025

Kære Philip,

Min kollega Mary Ann har allerede hjulpet dig i går og givet en løsning. Jeg ønsker dig rigtig meget fornøjelse med dit gavekort!

Noté 1 sur 5 étoiles

Sagaen fortsetter - scam! Hold dere unna.

Sagaen fortsetter. Etter myyye om og men så får jeg tilbake de 630 kronene. Bestiller da nytt gavekort på 630 på xxl. Jeg får lagt inn bestilling og får bekreftelse, men ikke noe gavekort. Får svar på min henvendelse og får da beskjed om at de ikke godtar 630, men hele hundre… spør da hvordan jeg skal få brukt saldoen min, som er mine penger. Ikke noe svar. Jeg skal gå inn og i hvert fall hente ut 600, men da går ikke det HELLER. Da får jeg beskjed om at det kan ikke være igjen mindre enn 100 på kontoen. Altså, hva er det for noe?? Så det jeg kan er å velge 500, slik at det står igjen 130 som jeg aldri får brukt. Og dette spekulerer de i. Jeg har aldri vært borti lignende. Anbefaler alle å holde seg langt unna derre firmaet. Bruk Universalgavekort eller et annet firma istedet.

12 novembre 2025

Hej Linn,

Min kollega Sander har allerede hjulpet dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at svare på hans e-mail.

Venlig hilsen,

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt et gavekort i går Jeg…

Jeg har købt et gavekort i går Jeg tænker jeg vil få det med det samme Jeg har stadig ikke fået det har skrevet en par mail til dem tænker også det er fusk

9 novembre 2025

Kære Bo,

Tak for din besked. Der kan være en vis forsinkelse i svartiden, hvis du har sendt os en e-mail i weekenden. Jeg kan dog forsikre dig om, at din henvendelse er blevet behandlet i dag.

Hvis du alligevel ikke har modtaget det, bedes du sende en e-mail att. Sander, så sørger han for, at det bliver løst så hurtigt som muligt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg stod og skulle bruge det digitale…

OPDATERING:
Dagen efter denne anmeldelse fik jeg besked på at mine penge ville komme retur, da de havde besvær med og fremskaffe gavekortet der var bestilt. Jeg har fået mine penge retur, så de kan godt få en stjerne mere. Jeg vil stadig ikke anbefale at købe derfra, hvis du som jeg står i en sen situation.

Jeg stod og skulle bruge det digitale gavekort med kort varsel. Jeg var klar over, der kunne gå lidt længere, da jeg bestilte det fredag aften d.31/10-25.

Nu sidder jeg onsdag aften d.5/11-25 og har stadig intet modtaget, trods jeg har henvendt mig til supporten. HOLD JER VÆK!

5 novembre 2025

Kære Pernille

Tak for din besked. Min kollega Sander vil hjælpe dig så hurtigt som muligt med at løse problemet.

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed.

Fup firma

Fup firma
Gavekort virker ikke

11 septembre 2025

Hej Vivian,

Min kollega Sander har allerede givet dig alle nødvendige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, hjælper Sander dig gerne videre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte et online-gavekort da jeg skulle…

Købte et online-gavekort da jeg skulle bruge det til en medarbejder - på dagen. På trods af at der stod øjeblikkelig levering på hjemmesiden, modtog jeg ikke noget gavekort. Man kan kun kontakte firmaet (som ligge i Holland på mail). Uanset hvad deres respons bliver, vil jeg på det kraftigste advare imod at handle med selskabet, da det de skriver på deres hjemmesiden ikke passer.

30 septembre 2025

Hej Robert,

Vi kan se, at voucher’en er blevet leveret korrekt. Tjek venligst også din spammappe. For en sikkerheds skyld har vi sendt voucher’en igen.

Vi ønsker dig rigtig meget glæde med dit gavekort!

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilte gavekort til Zalando for 48…

Bestilte gavekort til Zalando for 48 timer siden og har intet modtaget.

26 septembre 2025

Hej Julie,

Min kollega Amber har allerede løst dette for dig. Vi ønsker dig endnu engang rigtig meget glæde med dit gavekort!

Noté 4 sur 5 étoiles

OK til sidst

Update jeg har nu hørt fra kunde service og vi har løst det i al mindelighed.

Har skrevet til deres kundeservice men ingen gider svare. Fik aldrig mit gavekort.

20 septembre 2025

Hej Susan,

Tak for din besked. Det er dejligt at høre, at du nu har haft kontakt med vores kundeservice, og at problemet er blevet løst i mindelighed.

Hvis du skulle have spørgsmål eller problemer i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus