sendentanke.dk Avis

1 439
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sendentanke, er faktisk nogle af de få jeg har oplevet, der ville gå et ekstra skridt for deres kunder, selvom man nogle gange selv har lavet en fejl eller havde misforstået noget. Jeg kendte dem des... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fedt koncept... Kendte det ikke før.. Fik et luksus gavekort p.ga en mindre fejl fra PostNord - og tak 👍 Fedt der var så mange forskellige, og man kunne sende til en anden.. "Sendentanke.dk" 😉 T... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

À propos de sendentanke.dk

Écrit par l'entreprise

sendentanke.dk er den nye måde at give gavekort på. Vi gør det nemt at give og indløse gavekort, da det ligger digitalt på mobiltelefonen. Du kan både sende gratis samt betalende gavekort via mobilen. Med det digitale gavekort på mobilen kan du på få sekunder glæde en ven, din kæreste, kollega eller nogen i familien. Du finder den rigtige gave i vores TankeShop og sender derefter direkte til en mobiltelefon – sammen med en personlig hilsen fra dig. Det tager kun få sekunder før gavekortet lander på mobilen.

- Gavekort

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 439)

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fedt koncept...

Fedt koncept... Kendte det ikke før..
Fik et luksus gavekort p.ga en mindre fejl fra PostNord - og tak 👍
Fedt der var så mange forskellige, og man kunne sende til en anden..
"Sendentanke.dk" 😉
Tanken blev sendt til min kæreste..

23 juillet 2026

Underlig form for kundeservice

Underlig form for kundeservice. Var i kø som nr. 1 i 15 minutter. Jeg ringer med spørgsmål til gavekort. Kundeservice spørger om det er et guldkort?. Det er det ikke. Så vil kundeservice ikke hjælpe. Kundeservice er godt klar over, at gavekortet er købt gennem sendentanke, men de vil kun hjælpe med guldkort? Kundeservice siger jeg skal kontakte restauranten som kortet er udstedt til, hvis jeg har spørgsmål? Så må de hjælpe. Den unge mand var meget kort for hovedet og kunne dårligt nok sige farvel.

Mit råd: Giv kontanter i stedet for gavekort. Knapt så festligt, men du undgår unødig kundeservice.

22 juillet 2026

Kære Lars Nielsen,

Mange tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er bestemt ikke den følelse, du skal sidde tilbage med efter at have været i kontakt med os, og vi undskylder mange gange for den oplevelse, du har haft. Både ventetiden og den tone, du beskriver, lever slet ikke op til den standard for god kundeservice, vi ønsker at levere.

For at opklare forvirringen omkring korttyperne: Når et gavekort er købt gennem en af vores samarbejdspartnere (som f.eks. lalandia), har vi af tekniske og administrative årsager desværre ikke direkte adgang til systemerne bag det enkelte udstedte kort – det er derfor, vi ofte henviser direkte til udstederen eller restauranten, som kan slå de specifikke oplysninger op.

Når det er sagt, skal det selvfølgelig forklares venligt, pænt og pædagogisk. Det lyder til, at vores medarbejder har været for hurtig i vendingen og ikke har fået afsluttet samtalen på en ordentlig måde, og det beklager vi meget. Vi tager din feedback med videre til vores supportteam, så vi kan gøre det bedre fremover.

Hvis du stadig brænder inde med dit spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på info@sendentanke.dk, så vil vi gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig godt videre.

De bedste hilsner,

Sendentanke.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig en god oplevelse og service.

Virkelig en god oplevelse og service.
Jeg havde et gavekort der havde forputtet sig i flytterod og udløbet, men blev alligevel forlænget 3 mdr.
Virkelig flot og god service.

13 juillet 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os, at vi kunne hjælpe, selvom gavekortet var blevet væk i flytterodet. Vi ved, at den slags kan ske, og vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, så du stadig kunne få glæde af dit gavekort.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god besvarelse og service ved…

Hurtig og god besvarelse og service ved henvendelse

9 juillet 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

De er sku bedre end gennemsnittet!

Jeg kendte dem desværre ikke, før jeg brugte dem igennem mit forsikringsselskab Alka, dog var jeg glad for, at Alka brugte dem!

6 juillet 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe og finde en god løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fremragende hjælp

For det første: Tak for hurtig, konstruktiv service.
Jeg har før haft brug for jeres hjælp og atter hjælper I med et smil 😊

7 juillet 2026

Hej Poul-Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange pæne ord.

Det betyder meget for os at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os umage for altid at yde den bedst mulige hjælp, så det glæder os, at det er lykkedes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på.

Gavekort virker ikke!!

Jeg modtog et gavekort til Bog & Idé via Send en Tanke den 30. maj. Desværre virker gavekortet ikke.

Siden da har jeg været i kontakt med kundeservice adskillige gange – vi er efterhånden oppe på 15-16 mails – og næsten en måned senere har de stadig ikke fundet en løsning. Det er helt uacceptabelt, når man blot ønsker at kunne bruge et gavekort, man har modtaget.

Derudover står der på Send en Tankes hjemmeside, at gavekortet kan bruges både i fysiske butikker og online. Det passer ikke. Gavekortet kan ikke bruges online, hvilket netop var grunden til, at jeg valgte dette gavekort frem for et andet. Informationen på hjemmesiden er derfor misvisende.

Hele forløbet har været utrolig frustrerende og et stort spild af min tid. Jeg havde forventet en langt bedre kundeservice og en hurtigere løsning på et så simpelt problem. Desværre kan jeg ikke anbefale Send en Tanke.

30 mai 2026

Hej Maiken,

Vi beklager, at sagen har trukket ud, og den frustration det har medført. Desværre tog det længere tid end forventet at finde en løsning i samarbejde med Bog & Idé.

Sagen er nu løst, og vi er glade for, at du har fået en endelig afklaring.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse. Din feedback er værdifuld og hjælper os med at forbedre vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde overset udløbsdatoen på et…

Havde overset udløbsdatoen på et gavekort, hvilket jeg først fandt ud af to uger efter, at gavekortet var udløbet. Jeg skrev en mail for at høre, om gavekortet kunne forlænges, hvilket de gjorde uden problemer - vi er meget taknemmelige! Tusind tak for god service :-)

23 juin 2026

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med at forlænge gavekortet. Vi gør altid vores bedste for at finde en god løsning, når det er muligt, og vi er glade for, at det lykkedes i dit tilfælde.

Tak for de pæne ord og for at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet der i mange år

Har handlet der i mange år - altid gode muligheder for gavekort og fin kundeservice - når der en sjælden gang er brug for det - senest i dag på nogle forespørgsler...

22 juin 2026

Hej Lone :)

Mange tak for din anmeldelse og for at have handlet hos os gennem så mange år.

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med den service, vi tilbyder. Vi sætter stor pris på din tillid og dine pæne ord.

Glemt/slettet gavekort

I marts fik jeg et gavekort fra sendentanke, som jeg indløste. Jeg glemte så hvor mit gavekort var gemt på min telefon, og jeg er ret sikker på at jeg har fået slettet det efterfølgende. Jeg troede at jeg måtte sige farvel til det gavekort, men efter at have skrevet til dem på deres hjemmeside, har de sendt et nyt til mig, allerede dagen efter.

19 juin 2026

Réponse de sendentanke.dk

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe, da dit gavekort var blevet væk. Vi ved, hvor ærgerligt det kan være, og derfor er vi glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning for dig.

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Det er altid dejligt at høre, når vores kundeservice gør en forskel.

God kundeservice

Kom til at smide en mail med et gavekort ud, skrev til kundeservice og få minutter efter var det gensendt til mig. Det er dæmme god kundeservice!

18 juin 2026

Réponse de sendentanke.dk

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når et gavekort ser ud til at være forsvundet, så vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse med gavekortet.

Noté 1 sur 5 étoiles

Gavekortet jeg fik virker ikke.

12 juin 2026

Hej Jens,

Det er vi kede af at høre. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig med at få løst problemet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer og en beskrivelse af fejlen, så vi kan finde en løsning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Huuray

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig søde og god service hvis der…

Rigtig søde og god service hvis der opstår et problem, hurtig løsning!

10 juin 2026

Réponse de sendentanke.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt og finde en løsning, hvis der skulle opstå problemer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Huuray

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom til at lave en fejl og købe et…

Jeg kom til at lave en fejl og købe et forkert gavekort. Det skrev jeg hurtigt til virksomheden, og fik hurtigt mine penge retur. Returneringen var logisk og kundeservice god.

29 mai 2026

Hej Malthe

Mange tak for din fine anmeldelse.

God service 🤩

14 mai 2026

Réponse de sendentanke.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service😊

Skriv lægmandsdansk

"Vi vil gerne informere dig om, at din ordre xxx er blevet udtaget til manuel kontrol af vores sikkerhedssystem.
Denne proces er helt standard og skyldes vores forpligtelser i forhold til gældende lovgivning om finansielle tjenester – herunder håndtering af gavekort."

Og hvad i alverden betyder det så? Jeg måtte taste mine kreditkortsoplysninger to gange, før gavekortet til Mors dag gik igennem, og det udløste så en "manuel kontrol", og at personen ikke får sin gave på dagen.
Jeg forstår, at man prøver at bekæmpe kreditkortmisbrug, men så forklar det, så man forstår det, og det ikke lyder som om, man enten har begået noget strafbart eller er blevet hacket.

Red. d. 12.5.:
“Manuel kontrol” er således simpelhen en foranstaltning, så snart man kommer over 300 kroner. Derfor får gavemodtageren heller ikke sin gave med det samme lige meget hvad. Spar dig selv bøvlet og handl et andet sted, hvor man ikke skal gås efter i sømmene, blot man bruger nogle få hundrede.

10 mai 2026

Hej Oliver

Tak for din feedback.

Man bliver udtaget til manual kontrol af sikkerhedsmæssige årsager når man overstiger et vis beløb. Dette er blot for at vores kunder kan handle trygt og sikkert hos os.
Vi bestræber os altid på at gå dem igennem hurtigst muligt. Vi beklager selvfølgelig ulejligheden som dette har medført på Mors dag.

Du ønskes en god dag.

0 STJERNER

0 STJERNER!

I lyver “levering på få sekunder” det er direkte løgn!

Vi bestilte et gavekort som skulle bruges til betaling 5 minutter senere. Så har i åbenbart et SÅ MEGA ELENDIGT system der tilbageholder ens gavekort i 24 timer til kontrol? Til kontrol for hvad? Man bruger jo sit mitid? Hvad er det for en omgang skod at udsætte folk for. Jeg ved godt I kommer med en eller anden søforklaring omkring “sikkerhed” men come on, stop stop stop, sådan gør andre virksomheder ikke.

Ydermere så sender I en mail hvor i der står, at I står klar til at hjælpe med det samme, men det gør I jo heller ikke. I har telefon tid i 2 timer pr dag, hvor er det vildledende og forkert markedsføring!

Vi står nu og mangler et gavekort på knap 6000kr, men den annulleringsblanket kunne ikke blive udfyldt hurtigt nok.

Jeg kommer aldrig til at benytte jer igen.

5 mai 2026

Hej Lærke,

Tak for din feedback.

Selvom MitID anvendes som validering, har vi af sikkerhedsmæssige årsager manuel kontrol på ordrer, der overstiger en vis beløbsgrænse eller rammer specifikke kriterier i vores sikkerhedssystem. Dette er en standardprocedure, vi har valgt at prioritere for at beskytte vores kunder mod misbrug af betalingskort, som desværre stadig forekommer trods MitID-validering.

Vores leveringsgaranti på få sekunder gælder for langt størstedelen af vores ordrer, men som beskrevet i vores handelsbetingelser, kan der forekomme stikprøver eller manuelle kontroller, som kan forlænge ekspeditionstiden.

Jeg kan se at din ordre blev godkendt efter knap 2 timer.

Vores telefon tider er 4 timer om dagen 10-12 og 13-15. Du er velkommen til at ringe, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende sikkerhedskontrol.

Jeg kan også se, at din sag er blevet løst. Din ordre er annulleret og pengene er refunderet.

Risiko for 24 timer forsinkelse

Risiko for 24 timers behandlingstid ved tilfældig manuel kontrol (har været tilfældet alle 3x).

Efter at bestillingen var krævet annuleret tog nogen sig efter efter 19,5 timer omsider sammen og gennemførte bestillingen.

Som medlem af Forbrugsforeningen er dette en markant forringelse af serviceniveauet. Man kan ikke længere kan være sikker på at kunne foretage et køb, mens man står i butikken.

Tre køb på et halvt år, samme problem hver gang...

Til sammenligning: LogBuy leverede strakt gavekort - uden 5 min ventetid på email. Dermed heller ingen overvejelser, om man er blevet snydt (der står, at den ér sendt).

25 avril 2026

Hej Heino

Tak for din feedback. Vi er selvfølgelig kede af, at du er utilfreds med forløbet omkring dine seneste køb.

Det er korrekt, at vi foretager manuelle sikkerhedstjek. Dette er ikke et udtryk for manglende vilje til at hjælpe, men derimod en nødvendig sikkerhedsforanstaltning, der beskytter både os og vores kunder mod misbrug. At dine køb er blevet udtaget til kontrol, er en del af denne sikkerhedsprocedure.

Du nævner, at vi "først efter 19,5 timer tog os sammen" til at gennemføre ordren, efter du havde bedt om annullering. Vi har netop prioriteret at få din ordre ekspederet hurtigst muligt inden for vores varslede tidsramme på 24 timer. Vi har i alle tre tilfælde overholdt de betingelser, der er oplyst. Vi fik også foretaget den annullering som du ønskede.

Vi er bevidste om, at det kan skabe udfordringer, hvis man står i en fysisk butik og forventer øjeblikkelig godkendelse. Men som sikkerhedsniveauet er i dag, kan vi ikke gå på kompromis med de manuelle tjek, uanset om man er medlem af Forbrugsforeningen eller ej.

Vi har gjort vores bedste for at hjælpe dig gennem systemet hver gang, og vi anerkender derfor ikke beskrivelsen af, at der skulle være tale om en "forringelse" af servicen, men derimod en fastholdelse af nødvendig sikkerhed.

Midlertidig behandling igen igen

3 gange på 40 dage får jeg “midlertidig behandling” I behøver ikke svare mig med lovgivning osv. jeg har indløst mange flere gavekort hos gogift uden disse konstante pauser. Jeg bruger jer kun pga jeres oister samarbejde men det er frustrende at man ikke kan lave impuls køb uden at risikere “midlertidig behandling” stikprøve…

Update: alle 4 køb “udtaget” til kontrol. Kan kun anbefale Oister at lave samarbejde med gogift i stedet. Vanvittigt at man ikke kan købe hos jer uden jeres kontrol. Og nej udtaget til manuel kontrol på hvert eneste køb kan sgu ikke være et “lovgivningsmæssigt” krav.

10 avril 2026

Hej Martin,

Tak for din besked.

Vi prioritere sikkerheden i vores system meget højt. Vi er selvfølgelig kede af ulejligheden det har medført. Selvom vi forstår din frustration over manglende mulighed for impulskøb, så er disse tjek en del af vores setup for at beskytte mod misbrug.

Jeg kan se, at vi har behandlet din sag manuelt og frigivet købet inden for vores varslede tidsramme.

Vi ønsker dig en god dag!

Fantastisk kundeservice

Hjemmesiden fungerer super godt men får gavekortene hurtigt, i dag havde jeg indtastet forkert mail og kontaktet Kundeservice på en helligdag men fik svar med det samme så super god oplevelse

6 avril 2026

Hej Gustaf

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtige glade for at høre, at du fik hurtigt hjælp og har haft en god oplevelse. Somme tider kan det ske, at man kommer til at lave tastefejl - heldigvis kan vi nemt og hurtigt rette dette. 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus