Geobear Poland Avis

TrustScore 5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Przede wszystkim pracownicy firmy wykazali się doskonałą wiedzą na temat wykonywanych prac, które przebiegały bez zbędnego pośpiechu i w sposób rzetelny. Wykonano prawie trzydzieści punktów iniekcji i... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Prawie wszystko dobrze - w sensie: ekspertyza jest bardzo fajna i rzeczowa, usługa przebiega sprawnie i jest dość mało inwazyjna. Do poprawienia: kontakt w przedsprzedaży (było tak, że kontakt się prz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dzień dobry. szukałem pomocy w opadającym domu, fundamenty osiadały Tę firmę znaleźlimy przez intrernet, kontakt bardzo miły, pomocny, umówili się na badanie, potem dali czas do namysłu - na spokojnie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'ingénierie civile

Écrit par l'entreprise

Podbijanie fundamentów i podnoszenie posadzek - INIEKCJE geopolimerowe. Szybko i czysto. Bez uciążliwych wykopów i prac budowlanych. W 1 dzień.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa od zgłoszenia do biura obsługi po przez uzgodnienia z panem inżynierem Bartłomiejem ,jak i współpracą z panami wykonującymi naprawę fundamentów. Pęknięcia w ścianach praktyczne zmniejszyły się do zera.
Polecam firmę GEOBEAR!

7 avril 2025

Świetna firma

Firma Geobear od samego początku naszej współpracy zasługuje na jak najlepszą opinię. Począwszy od działu obsługi klienta, gdzie po złożeniu formularza na stronie internetowej jeszcze w ten sam dzień podjęli próbę kontaktu. Błyskawicznie umówiony został technik oddelegowany do konkretnych województw - po przyjeździe dokładnie omówił etapy naprawy zapadniętej podłogi wyjaśnił jak działa stosowana technologia. W dzień wykonania usługi ekip, która przyjechała wykonać usługę wzbudzała duże zaufanie - konkretni inżynierowie, którzy wiedzieli co mają robić i w jakiś sposób widać było że nie robią tego pierwszy raz. Usługa wykonana w sposób staranny i bezpieczny.

21 mars 2025

Dziękuję :)

Bardzo serdecznie chciałbym podziękować całej Państwa ekipie !!!!
Poczynając od serdecznej rozmowy z Panią Karoliną przez bardzo profesjonale i empatyczne podejście Pana Wojtka in doskonałe i profesjonalne działanie ekipy Pana Krzysztofa w bardzo serdecznej i miłej atmosferze
Pozdrawiam Państwa serdecznie i polecam z całego serca
Krzysztof Jaworski

6 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Naprawa opadającej podłogi w lazience

Pełen profesjonalizm począwszy od Pani, która przyjęła moje zgłoszenie,Pana Wojciecha Galązke który przeprowadził i ekspertyzę do Panów, którzy ustalali miejsce iniekcji przebieg instalacji ( byla podnoszona podloga w łazience) i Tych, ktorzy wykonali iniekcje żywicy
Wszystko trwało ok 2-3 tygodnie( od zgłoszenia do zakończenia do wykonania umowy)a naprawa ok 2-3 godz.
Polecam geobear z całego serca

10 février 2025

Pozytywne doświadczenie

Witam. Nie spodziewaliśmy się z mężem, szybkiej reakcji. A jednak, po pierwszym kontakcie telefonicznym, od razu .. zaskoczenie. Rzetelna firma tak postępuje. W trakcie rozmowy wypytano o problem, wyznaczono osobę do kontaktu, poinformowano wstępnie o kosztach. Pan Szymon przyjechał w uzgodnionym terminie. Po oględzinach wszystko wytłumaczył, jak i co będzie wykonywane. Na czym ta metoda polega, otrzymaliśmy kosztorys. W wyznaczonym terminie przyjechali wykonawcy. Szybko uporali się z problemem, jeszcze raz tłumacząc postępowanie. Słowem, jesteśmy zadowoleni. Jolanta i Andrzej

10 décembre 2024

Polecam współpracę z firmą Geobear

Serdecznie polecam współpracę z firmą Geobear. Od początku byłam przekonana, że są najlepsi na rynku i mogę to potwierdzić po wykonaniu usługi. Mieliśmy okazje poznać wspaniałych specjalistów: Pana Krzysztofa oraz Pana Mateusza, którzy otoczyli nas profesjonalną opieką podczas prac w naszym domu. Mimo stresu i wielu obaw, czuliśmy, że mamy do czynienia z ludźmi, którzy znają się na swojej pracy. Serdecznie dziękuję również Panu Szymonowi oraz Panu Zenonowi, których wkład również warto podkreślić. Firmę Geobear polecam każdemu, kto szuka rzetelnych i uczciwych fachowców.

5 novembre 2024

Profesjonalnie

Profesjonalnie , szybko , czysto . Mnie do wybrania tej firmy przekonał czytelny opis krok po kroku sposobu naprawy osiadających ścian , brak wykopów i grandy na podwórku , szybkość usługi ( 6 godzin) . Efekt widać od razu w momencie podawania preparatu . Gorąco polecam.

15 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Firmę mogę polecić wszystkim Tym którzy szukają profesjonalnej firmy

Firmę mogę polecić wszystkim Tym którzy mają niespodziewane kłopoty z z fundamentem domu, opadającą podłogą i powiązane z nimi problemy. Po obejrzeniu strony firmy w internet zobaczyłem to co szukałem do moich kłopotów z domem. Potwierdzam super działanie ekipy od wizji Pana Adama inżyniera obliczeń po wykonawców Pana Krzysztofa z pomocnikiem. Jest super, oraz podziękowania Pani z Firmy za telefon o informację na temat wykonanych prac i zadowoleniu moim. Miłe zaskoczenie tym telefonem oraz w razie jakiś problemów mam kontaktować się z firmą. Szczere uznanie za pełny profesjonalizm dla całej ekipy i polecam wszystkim którzy potrzebują szybkiej pomocy. Jacek zachodniopomorskie.

29 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dziękuję firmie Geobear za sprawnie wykonaną usługę

Bardzo dziękuję firmie Geobear za szybką i skuteczną naprawę osiadającego fundamentu i spękanej ściany budynku. Po wykonaniu badania gruntu i ocenie problemu firma zaproponowała naprawę metodą iniekcji geopolimerowej. Naprawa bezinwazyjna i bardzo skuteczna, wykonana w ciągu jednego dnia. Fundament został podniesiony, jednocześnie zmniejszając szczeliny pękniętej ściany. Bardzo dziękuję Pani Karolinie za szybkie i sprawne pokierowanie moją sprawą oraz Panu Wojciechowi i całej ekipie technicznej. Polecam firmę za terminowość, fachowość i szybkie działanie.

24 octobre 2024

Fachowe doradztwo

Fachowe doradztwo, szybkość decyzji i dobry kontakt z inżynierami. Fachowa obsługa, rzetelne wykonanie i terminowość w działaniu to już dzisiaj rzadkość ale nie w przypadku Geobear. I zostawili po sobie porządek :-)
dziękuje i szczerze polecam innym.

7 octobre 2024

200m zapadnietej podłogi

Właśnie skorzystałem z usług firmy Geobear w podnoszeniu zapadniętej podłogi o powierzchni około 200m2 i jestem bardzo zadowolony z przebiegu całej współpracy.Obsługa klienta była nie tylko kompetentna, ale także uprzejma. Pan Radosław, odpowiedzialny za pomoc, jest rzetelnym i fachowym specjalistą. Zespół pracowników, od początku aż do końca, był fachowy i rzeczowy.Monitoring instalacji CO , kanalizacji , wody to podstawa tej pracy a tu sprzęt i człowiek to poziom najwyżej jakości i to przez cały czas prowadzonych prac.Wszystkie prace zostały wykonane tak jak było obiecane , a co najważniejsze skutecznie.Rozliczenie końcowe zgodne z tym co ustalono na początku bez ukrytych kosztów.Zdecydowanie polecam usługi firmy Geobear za pełne zaangażowanie oraz fachowość.

16 septembre 2024

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus