Geobear Poland Avis

TrustScore 5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Przede wszystkim pracownicy firmy wykazali się doskonałą wiedzą na temat wykonywanych prac, które przebiegały bez zbędnego pośpiechu i w sposób rzetelny. Wykonano prawie trzydzieści punktów iniekcji i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dzień dobry. szukałem pomocy w opadającym domu, fundamenty osiadały Tę firmę znaleźlimy przez intrernet, kontakt bardzo miły, pomocny, umówili się na badanie, potem dali czas do namysłu - na spokojnie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pełen profesjonalizm począwszy od Pani, która przyjęła moje zgłoszenie,Pana Wojciecha Galązke który przeprowadził i ekspertyzę do Panów, którzy ustalali miejsce iniekcji przebieg instalacji ( by... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'ingénierie civile

Écrit par l'entreprise

Podbijanie fundamentów i podnoszenie posadzek - INIEKCJE geopolimerowe. Szybko i czysto. Bez uciążliwych wykopów i prac budowlanych. W 1 dzień.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia – pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy, od pierwszego kontaktu po finalny efekt prac. Rzetelność, terminowość i wysoka jakość wykonania to tylko niektóre z cech, które wyróżniają tę firmę.

4 septembre 2024

Podnoszenie posadzek w domu 1 rodzinnym - zadowolony klient

Niedawno korzystałem z usług firmy Geobear i jestem bardzo zadowolony z całego procesu, od pierwszego telefonu aż po zakończenie prac w moim domu. Już na etapie rozmowy telefonicznej, obsługa klienta zrobiła na mnie doskonałe wrażenie – kompetentni i uprzejmi pracownicy szczegółowo odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i pomogli zaplanować kolejne kroki. Pan Adam,inżynier prowadzący nasza sprawę, bardzo profesjonaly i żetelny fachwoiec a także bardzo dobry człowiek.

Pracownicy, którzy przybyli do mojego domu, byli punktualni, profesjonalni i doskonale przygotowani. Cała usługa przebiegła sprawnie i bezproblemowo, a co najważniejsze – skutecznie. Jestem pod wrażeniem ich fachowej wiedzy i zaangażowania w swoją pracę.

Zdecydowanie polecam firmę Geobear każdemu, kto szuka solidnych specjalistów w swojej dziedzinie. Pełne zaangażowanie, wysoka jakość usług i przyjazne podejście do klienta sprawiają, że współpraca z nimi to czysta przyjemność.

10 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Prace zostały wykonane zgodnie z założeniami oferty i kosztorysu

Prace zostały wykonane zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Panowie wykonali zagęszczenie gruntu i podniesienie posadzki w 2 dni.
Bardzo dokładnie monitorowali przebieg prac aby uniknąć dodatkowych szkód.
Muszę też pochwalić firmę za cierpliwość, kilkukrotnie zmieniałem termin realizacji prac, a pomimo to i tak byli elastyczni w dostosowaniu sie do odpowiadającego mi terminu prac.
Polecam skorzystanie z usług firmy Geobear.

19 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Od początku byliśmy prowadzeni przez…

Od początku byliśmy prowadzeni przez fachowca, który po inspekcji budynku przedstawił nam najlepsze rozwiązanie pod względem technicznym i finansowym.
Realizacja przebiegła zgodnie z umową, szybko i bez zakłóceń.
Nasz dom jest teraz wyższy o całe 3,5 mm!

3 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Firma Geobear kilkukrotnie wykonała…

Firma Geobear kilkukrotnie wykonała wzmocnienia gruntów pod fundamentami i posadzkami obiektów, które uległy uszkodzeniu. Profesjonalizm zespołu, w szczególności Pana Oskara, Pawła, Krzysztofa i wielu innych pozwala na obdarzenie firmy pełnym zaufaniem przy najbardziej wymagających projektach.

Z poważaniem,

Dawid Matusiak
Geolog
Grunt-Test
Tel. 781 00 78 00

8 mai 2024

Solidna

Solidna, profesjonalna firma. Mogłam szukać tańszej, ale doświadczenie uczy, że za dobrą usługę trzeba po prostu godziwie zapłacić.

15 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo sprawna i fachową obsługa

Bardzo sprawna i fachową obsługa. Pracownicy wykazują się dużą wiedzą techniczną i w razie jakichkolwiek pytań szybko tłumaczą co i jak. Bardzo dobry kontakt z p. Adamem K. Polecam

12 mars 2024

Réponse de Geobear Poland

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontak z firmą był bardzo dobry

Kontak z firmą był bardzo dobry, począwszy od konsultanki, kierownika, po osoby wykonujace usluge.
Na miejscu, panowie poinformowali o wykonywanych czynnosciach.

23 janvier 2024

bardzo dziękujemy!

Noté 5 sur 5 étoiles

Podnoszenie posadzki metodą iniekcji geopolimerowych

Firma Geobear podnosiła zapadniętą posadzkę u mnie w domu metodą iniekcji geopolimerowych. Jestem w 100% zadowolona z wykonanej usługi. Panowie z obsługi byli w pełni profesjonalni, mili i życzliwi. Posadzkę podniesiono w przeciągu kilku godzin, bez wynoszenia mebli. Punkty odwiertów są praktycznie niewidoczne. Polecam tę technologię i firmę Geobear.

1 mars 2024

Réponse de Geobear Poland

Bardzo dziękujemy za tak dobrą opinię!

Firma godna polecenia

Bardzo dobry kontakt z firmą, Świetne podejście do klienta. Wszystko wytłumaczone, jaki rodzaj prac jest do wykonania. Firma sprawdza wszystko pod budynkiem dokładnie aby niczego nie uszkodzić. Pan przedstawiciel, który przyjechał na miejsce z sondom bardzo dobrze przygotowany co do rodzaju podłoża. Firma godna polecenia.

20 février 2024

Réponse de Geobear Poland

Bardzo dziękujemy! Cała przyjemność po naszej stronie :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Prawie wszystko dobrze :)

Prawie wszystko dobrze - w sensie: ekspertyza jest bardzo fajna i rzeczowa, usługa przebiega sprawnie i jest dość mało inwazyjna. Do poprawienia: kontakt w przedsprzedaży (było tak, że kontakt się przez jakiś czas urwał) i usługa hydraulika (po 1 dniu mocno lało się z zamontowanego ponownie sedesu, po poprawce jeszcze się lało i dopiero po 3cim podejściu ponownego montażu udało się uszczelnić sedes).

6 février 2024

Spoko

Gdyby nie ubrudzona elewacja byłoby idealnie. Mimo tego, że był to wypadek przy pracy, nie mogę wystawić opinii bez uwag...

14 janvier 2024

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus