Det lader til, at firmaet har drejet nøgle om .... desværre. Har ellers været glad for min eltandbørste, men nu har jeg brug for et eller flere nye børstehoveder, og ledte derefter kontaktoplysninger... Voir plus

Selve tandbørsten og produktet virker upåklageligt stadig efter et års brug. Jeg havde et abonnement hvor jeg hver 3 måned skulle få sendt nye børste hoveder. To gange skete det, men så stoppede det.... Voir plus

Rengør tænderne bedre end oral B. Holder strøm enormt længe og reducerer tandtråds forbrug. Kunne ikke være mere tilfreds! Modelbillledet ser dog mere eksklusivt ud, end den rent faktisk ser ud i virk... Voir plus

Min tandbørste har været i stykker i mange måneder nu og jeg har prøvet at få fat på jer adskillige gange og det er umuligt at komme igennem på telefonen og i svarer ikke på e-mails. Sindssygt uprof... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

Écrit par l'entreprise

TONY er din nye elektriske tandbørste.

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

175 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

2,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig kunde “service”

Jeg bestilte en dobbeltpakke med to tandbørster 1/10. Jeg har modtaget en bekræftelse på mail og har siden ikke hørt mere.
Som beskrevet i andre anmeldelser ryger man i tlf. kø som nr. 1 når man forsøger at ringe til firmaet.
Jeg har også sendt mail men ikke fået svar.
Det er i bedste fald et useriøst foretagende og i værste fald fup

19 octobre 2022

Isninger er gået væk!

Modtog min nye tandbørste efter tre dage, uden problemer.

Var begyndt at få isninger i tænderne, hvor min tandlæge forslog en sonisk tandbørste, selvom jeg allerede havde en normal eltandbørste, sagde hun at nogen havde mere held med en sonisk tandbørste.

Den hun forslog var noget dyre end den Gettony har.

16 septembre 2022

Dårlig kundeservice

Jeg har i en måned prøvet at logge ind på deres hjemmeside, for at rette mit abonnement med levereing af børstehoveder, men når jeg logger ind skriver de jeg ingen profil har. Jeg tager fat i kundeservice i slut august, indtil nu har de gjort intet.

16 septembre 2022

VÆRSTE kundeservice jeg nogensinde har oplevet

Vi anvender kontaktformular på hjemmesiden og sender en mail til deres kundeservice, som lover svar indenfor 48 timer. Vi hører intet. Vi finder et telefonnummer som vi prøver at ringe til i åbningstiden. Den ene dag er vi i kø som nr 1 i 25 minutter og den anden dag i 45 minutter. Vi sender flere mails uden at få svar. Herefter kontakter vi dem via Instagram og Facebook. Samme dag får vi svar på Instagram, hvor vi får at vide at telefonen er lukket henover sommeren - vi er i september og det fremgår ikke at hverken telefonsvarer eller hjemmeside at der er lukket. På Instagram tilbyder personen faktisk at hjælpe hvis vi uddyber vores spørgsmål. Det gør vi naturligvis, men vi har ikke hørt fra dem siden.

Det er jo nemt at love 5 års garanti på tandbørsterne, når de går i stykker under et år efter købet og man derefter ikke kan komme i kontakt med dem. Det er utroligt at man kan drive et firma på den måde.

UPDATE: De har efterfølgende kontaktet både min kæreste og jeg, de tilbyder nye tandbørster eller refundering, vi beder om at få refunderet vores køb, men vi hører intet igen.

UPDATE: Efter sidste opdatering af vores anmeldelse her på TrustPilot, hørte vi fra dem kort tid efter igen. De spørger om kontonummer der skal overføres til. Vi svarer hurtigt og stiller endda et spørgsmål. Nu er der gået yderligere en uge uden hverken svar eller penge.

9 septembre 2022

Ingen mulighed for kontakt til firmaet og ingen respons på mail 🥴

Har gennem flere dage forgæves forsøgt at kontakte firmaet, da jeg har en reklamation over mit køb!!!!

Jeg er rigtig glad for mit køb af tandbørste, eller det vil sige, jeg VAR glad for den. Efter 1 års brug, er tandbørsten begyndt at leve sit eget liv. Dvs den tænder og slukker af sig selv og holder ikke ret lang tid efter opladning.

UPDATE: har nu været så 'heldig' at være nummer et i telefon køen og venter stadig efter 35 minutter....

UPDATE 2: har nu fået svar på min reklamation og jeg er blevet lovet en ombytning som jeg håber går hurtigt.

24 août 2022

Jeg har endnu ikke modtaget varerne…

Jeg har endnu ikke modtaget varerne eller en bekræftelse på hvornår det kommer, så lidt svært at bedømme, men indtil nu ikke særlig godt, specielt ikke fordi pengene allerede er trukket.

19 août 2022

Useriøst firma

Har forsøgt via deres HS og bestille børstehovedet men. Det sker ikke rigtig noget. Og man kan åbenbart ikke ringe dem op. Så det er ringe service

16 août 2022

Ny anmeldelse!

Ny anmeldelse!
Efter min ikke så gode anmeldelse fra forleden, blev jeg kontaktet af Frederik fra Gettony.dk, der undskyldte for forløbet. Vi fik en forklaring og Frederik lagde sig fladt ned og vi fik en forklaring, vi kunne acceptere.
Samtidig fandt vi en fornuftig ordning på vores problem.
Det betyder at jeg nu ændrer min oplevelse af Gettony.dk så den igen er som den var før min negative anmeldelse.
Jeg tager hatten af når folk erkender deres fejl, og når det sker skal de også have den fortjente anerkendelse for det.
Derfor giver jeg Gertony.dk 4 stjerner.

10 août 2022

Ved bestilling fik jeg besked om at…

Opdatering. Frederik har nu kontaktet mig igen og refunderet beløbet. Det er selvfølgeligt en opfølgning på forløbet, som er fin - tak for det. Tandbørsterne er fine. Det var derfor jeg bestilte en mere i sin tid.
Ved bestilling fik jeg besked om at betalingen ikke var gået igennem. Dette resulterede i at jeg har modtaget 3 tandbørster. Ved henvendelse, fik jeg af vide jeg skulle returnere (på min regning), da jeg har sendt retur til adressen har firma ikke taget imod pakker. Nu er der ikke mere respons. Det kan ikke anbefales.

24 juin 2022

Dårlig oplevelse og penge ud af lommen.

Først, så lang leveringstid at det endte med at jeg købte et andet mærke tandbørste. SÅ kom tandbørsten endelig og så måtte jeg konstatere at børste-kvaliteten IKKE er tilfredsstillende. Det eneste positive ved tandbørsten er, at en opladning holder længe.
Jeg har forsøgt at afmelde mit børste-abonnement via mail, den bliver der ikke svaret på. Jeg har så forsøgt via hjemmesiden, hvor min mail pludselig “ikke eksisterer”, sådan at jeg ikke kan logge på.
Desuden er der sendt nye børstehoveder til mig. Beløbet blev trukket 1 uge før afsendelse, da jeg kunne se at pengene var trukket fra min konto - og det efter at jeg havde forsøgt at opsige min abonnement.
Min konstatering er, at det er et svindelfirma, som ikke svarer deres mails, telefonopkald og via deres abonnementsordning trækker penge ud af godtroende mennesker. ØV, og atter øv.

21 juin 2022