Det lader til, at firmaet har drejet nøgle om .... desværre. Har ellers været glad for min eltandbørste, men nu har jeg brug for et eller flere nye børstehoveder, og ledte derefter kontaktoplysninger... Voir plus
Lisez les avis des autres
Selve tandbørsten og produktet virker upåklageligt stadig efter et års brug. Jeg havde et abonnement hvor jeg hver 3 måned skulle få sendt nye børste hoveder. To gange skete det, men så stoppede det.... Voir plus
Rengør tænderne bedre end oral B. Holder strøm enormt længe og reducerer tandtråds forbrug. Kunne ikke være mere tilfreds! Modelbillledet ser dog mere eksklusivt ud, end den rent faktisk ser ud i virk... Voir plus
Min tandbørste har været i stykker i mange måneder nu og jeg har prøvet at få fat på jer adskillige gange og det er umuligt at komme igennem på telefonen og i svarer ikke på e-mails. Sindssygt uprof... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
TONY er din nye elektriske tandbørste.
Coordonnées de contact
Krøyer Kielbergs Vej 7B, 1. tv., 8660, Skanderborg, Danemark
- 71 99 59 92
- Info@gettony.dk
- gettony.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Har gjort indsigelser i banken
Har gjort indsigelser i banken, da varen ikke er fremkommet. Mine penge skal de i hvert fald ikke ha´.
Lang bestilling, ingen varer og stille kundeservice.
Har lagt en bestilling for 14 dage siden. Har endnu ikke hørt mere, og der bliver ikke svaret på mail. Lige pt. har jeg penge låst, og et firma som er musse stille.
Jeg er generelt glad for produktet, men denne kundeservice trækker det gevaldigt ned.
Eftersom jeg STADIG ikke har modtaget…
Eftersom jeg STADIG ikke har modtaget min ordre fra jer kan denne anmeldelse kun blive negativ, specielt da jeg gentagne gange har spurgt jer om levering, uden at få svar.
Ja der er kommet et login til…
Ja der er kommet et login til medlemsskab - som ikke virker. Telefon bliver ikke besvaret og mails ligeså.
Super kundeservice og super produkt!
Super kundeservice og super produkt!
Ringer to gange med spørgsmål til produkter osv. telefonen svares indenfor få ring
God hjælp og vejledning.
Hurtig levering af produkterne
Nem vejledning. Alle i familien er glade for tandbørsten (købte 5 stk)
Super godt produkt som scorer højt i de test jeg har læst. Og så til en pris man har råd til. Ingen grund til at købe de dyre mærker
Fedt med 20 dage uden opladning.
Rigtig god el tandbørste
Rigtig god el tandbørste, den kan vi klart anbefale herhjemme. Vi har været vant til Oral B eltandbørster, og må sige at Tony’s er meget bedre, og mere lydløs. Oral B er en larmede skralde i munden i forhold til Tony’s. Børstehovedet er også mindre så det er lettere at komme rundt i hele munden. Vi er fuldt ud tilfreds.
Den kom med noget forsinkelse, men der var til gengæld sørget for lidt ekstra i pakke til os
Kvalitets produkter og hurtig levering
Ventetiden værd!🤩
Ventetiden værd!
Fuldtud tilfreds på trods af forsinkelsen..
Hurtig levering og jeg er tilfreds med…
Hurtig levering og jeg er tilfreds med min nye tandbørste og spændende om tandlæge kan se forskel på om der er brugt en almindelig tandbørste eller min nye elektriske tandbørste.
Gode intentioner
Bestilte to tandbørster den 10. februar, med leverance i uge 10. Lidt lang ventetid, men det gik jo nok. Desværre gik der yderligere 2 uger - men alt andet lige - i disse tider med en pandemi rundt om os samt en krig der er igang - så er det nok forventeligt. Havde dog håber man var lidt mere proaktiv mht at informere os om status - samt noget hurtigere med at svare på forespørgsler. Nu har vi testet vores tandbørster, og man skal lige blive vant til dem, da de er noget anderledes end vores gamle Philips. Men pt. ingen problemer, og dejlige lydløse.
Ikke eget mærke.
Langsom levering grundet det ikke er deres eget mærke, som ellers vist på deres billeder og hjemmeside.
Det er en Hanasco Sonic Electric Toothbrush man modtager.
Jeg bestilte min tandbørste 7 feb
Jeg bestilte min tandbørste 7 feb, med levering i uge 8. eftersom jeg intet fik i uge 8 skrev jeg til dem og fik afvide der var forsinkelser fra deres fabrik, men de ville få dem i starten af uge 9. Vi er nu i uge 11 snart 12. og min tandbørste er stadig ikke sendt.
Værd at vente på
Efter et stykke tid, fik jeg varen, og den var værd at vente på. Børster godt og kører lang tid på en opladning.
Hurtig og nemt køb.
Hurtig og nemt køb.
Den 4.3 modtaget besked fra post nord om at pakken er leveret på min adresse. Det er den SÅ ikke.....
ELENDIG Kundeservice!
ELENDIG Kundeservice!
Jeg har bestilt en tandbørste der ikke er kommet. Jeg har skrevet til kundeservice, og selvom de med stor glæde skriver at de svarer ALLE mails indenfor 24 timer, må jeg konstatere at det er løgn.
Tror aldrig jeg får min tandbørste.
Køb af tandbørste
Fin orientering om dato vedr. Levering og nem hjemmeside at bestille fra
Dårlig oplevelse
Min oplevelse med Tony har desværre været rigtig skuffende. Min tandbørste stoppede pludselig med at virke, og det gjorde kommunikationen med firmaet også… jeg prøvede længe at komme i kontakt med deres “kundeservice” - både via e-mail og telefon. Deres tlf.nr. er også knyttet til et andet nummer - så når den går på telefonsvarer er det et andet nummer, der bliver læst op… da jeg ENDELIG fik fat i dem, lød undskyldningen at der var sygdom og lang leveringstid. Det udtrykte jeg forståelse for, men utilfredshed over, at det ikke var blevet skrevet ud til deres kunder. Efterfølgende blev jeg “ghostet” igen på præcis samme måde; ingen svar på hverken mail eller tlf… jeg følte mig snydt. Da der ENDELIG igen kom lyd fra dem, var der stadig lang ventetid - men jeg stolede ikke længere på dem og bad om mine penge tilbage. Det fik jeg heldigvis også, så det var altid noget og det skal de have en ekstra stjerne for. Personligt synes jeg dog stadig, at det er et useriøst firma, som jeg er lettet over at være kommet ud af - og jeg kommer ikke til at handle der igen 🤷🏼♀️🙁
Træls at blive bedt om en anmeldelse før modtagelse af vare
Træls at blive bedt om - OG RYKKET FOR - en anmeldelse, før man har modtaget sin vare.
Forventet levering er for øvrigt først om 2 uger.
Hurtig levering og stabil indpakning
L’expérience Trustpilot