Det lader til, at firmaet har drejet nøgle om .... desværre. Har ellers været glad for min eltandbørste, men nu har jeg brug for et eller flere nye børstehoveder, og ledte derefter kontaktoplysninger... Voir plus
Selve tandbørsten og produktet virker upåklageligt stadig efter et års brug. Jeg havde et abonnement hvor jeg hver 3 måned skulle få sendt nye børste hoveder. To gange skete det, men så stoppede det.... Voir plus
Rengør tænderne bedre end oral B. Holder strøm enormt længe og reducerer tandtråds forbrug. Kunne ikke være mere tilfreds! Modelbillledet ser dog mere eksklusivt ud, end den rent faktisk ser ud i virk... Voir plus
Min tandbørste har været i stykker i mange måneder nu og jeg har prøvet at få fat på jer adskillige gange og det er umuligt at komme igennem på telefonen og i svarer ikke på e-mails. Sindssygt uprof... Voir plus
Écrit par l'entreprise
TONY er din nye elektriske tandbørste.
Krøyer Kielbergs Vej 7B, 1. tv., 8660, Skanderborg, Danemark
- 71 99 59 92
- Info@gettony.dk
- gettony.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig afsendelse og hurtig transportør
Forfærdelig kundeservice og hjemmeside!
Ok, tandbørste, forfærdelig kundeservice og hjemmeside! Man kan ikke selv styre sine bestillinger på sin profil, hvad ligner det???
Få det nu rettet!
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering.
Og tandbørsten virker til at være en god kvalitet.
Jeg har bl.a. valgt den udfra et ønske om et vandtæt produkt.
Hurtig og nem ekspedition
Fin ig hurtig seriøs betjening
Super fin service og kvalitet produkter
Største plus man kan få i min bog...
Jeg har nu haft min Tony tandbørste udenlands flere gange, hvor batteritiden bare har spillet, og hvor jeg ikke har været nødsaget til at oplade den. Største plus man kan få i min bog, at man ikke skal oplade den i flere dage kontra andre eltandbørster.
Super fin online butik og hurtig…
Super fin online butik og hurtig levering. Handler der gerne igen 👍
Let at manøvre
Har købt 2 stk
Har købt 2 stk
Fint design men selve tandbørsten er meget voldsomt nærmest en hjernerystelse hver gang man skal børste tænder
Den er fantastisk
Den er fantastisk. Mine tænder er mere glatte end de længe har været. Fuld tilfredshed🤗
Super tandbørste til rimelig pris
Super tandbørste til rimelig pris. Da jeg spurgte efter dansk brugsanvisning, fik jeg en på mail.
PAS PÅ! De prøver at snyde dig!
Jeg havde tænkt mig at give mig selv og konen en ny el tandbørste, og gik derfor ind på deres hjemmeside til black friday. Her stod der at man kunne bestille en tandbørste til 249,- hvis man os tilmeldte sig abonnement. Hvilket jeg os ville gøre.
Jeg skrev til support da deres hjemmeside ikke virkede når man gik ind for at tilføje abonnement til kurven.
Her fik jeg fortalt i en mail at det nu skulle virke, og jeg selvfølgelig ikke skulle tegne abonnement på begge tandbørster, når det passede med tandbørstehovederne til det ene abonnement bare.
Jeg gik derfor tilbage til deres black friday tilbud, og her havde de pludselig sat prisen op til 499,- inkl et abonnement. Jeg kunne ikke fravælge et abonnement til den anden tandbørste, og skrev derfor igen.
Her fik jeg at vide at det var det samme, bare skrevet på en anden måde. Men 499,- x 2 kan umuligt blive det samme som 249,- x 2 plus et medlemskab på 199,-.
Da jeg så skrev dette og bad om en forklaring, kom der aldrig svar tilbage.
Så pas på. Det minder om noget bondefangeri på abonnement.
Jeg har i øvrigt det hele på mail stadig.
Fin kvalitet
Fin kvalitet, og så er prisen bestemt overkommelig. Lækker at bruge, og støjniveauet er virkelig lavt. Imponerende garanti.
Utroværdigt firma
Kundeservice er praktisk talt ikke eksisterende. Man kan ikke opsige abonnement på børstehoveder via. hjemmesiden og man kan ikke skrive til deres e-mail. Har været nødsaget til at kontakte min bank for at opsige abonnementet.