Det lader til, at firmaet har drejet nøgle om .... desværre. Har ellers været glad for min eltandbørste, men nu har jeg brug for et eller flere nye børstehoveder, og ledte derefter kontaktoplysninger... Voir plus
Selve tandbørsten og produktet virker upåklageligt stadig efter et års brug. Jeg havde et abonnement hvor jeg hver 3 måned skulle få sendt nye børste hoveder. To gange skete det, men så stoppede det.... Voir plus
Rengør tænderne bedre end oral B. Holder strøm enormt længe og reducerer tandtråds forbrug. Kunne ikke være mere tilfreds! Modelbillledet ser dog mere eksklusivt ud, end den rent faktisk ser ud i virk... Voir plus
Min tandbørste har været i stykker i mange måneder nu og jeg har prøvet at få fat på jer adskillige gange og det er umuligt at komme igennem på telefonen og i svarer ikke på e-mails. Sindssygt uprof... Voir plus
Écrit par l'entreprise
TONY er din nye elektriske tandbørste.
Krøyer Kielbergs Vej 7B, 1. tv., 8660, Skanderborg, Danemark
- 71 99 59 92
- Info@gettony.dk
- gettony.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig levering 😊
Man kan ikke se hvad man har købt før…
Man kan ikke se hvad man har købt før man har betalt, ikke ok.
Men ellers er alt ok.
👍👍👍👍👍👍
Hurtig levering
Tandbørsten er en gave , så kvaliteten kan jeg ikke sige noget om. Leveringstid var super hurtig
Alt forløb perfekt!
Jeres tandbørste er dårlig fordi der…
Jeres tandbørste er dårlig fordi der ikke er rundt børste hoved og den skal lades hver dag for ellers er der ikke strøm nok til en tandbørstning
Virker meget uprofessionelt.
Virker meget uprofessionelt.
Ingen svar på mails, opringning til "kundeservice", fik hvad der vist var en lirumlarum. Utroværdig butik.
Hurtig levering og en super tandbørste.
Alt fungerede
God hjemmeside, god logistik vedr levering, man støtter et dansk firma og ser også ud til, at tandbørsten er rigtig god
Godt produkt og lang batteritid
Der er dælme batteri på drengen!
Der er dælme batteri på drengen!
Virkelig et godt produkt til pengene. Kan klart anbefale produktet.
Jeg er begejstret
Jeg er begejstret, har brugt el tandbørste i mange år, umiddelbart virker den bare bedre
Jeg har købt min nye TONI tandbørste i…
Jeg har købt min nye TONI tandbørste i foråret 2021 efter 12 år med gl. el-tandbørste.Nu er der sket en
kæmpe udvikling .Den er meget brugervenlig med mange funktioner.Jeg håber min tandlæge er lige så glad som jeg. Min kone fik et godt øje til mit nye tiltag så vi købte en mere den 7. juli 2021.
Der burde være en dansk instruktion i pakningen.
Mvh Bo Vietz
5000 Odense C
Super fin tandbørste.
Super fin tandbørste.
De største plusser for mig er letheden og batteri leve tiden, har nemt 14 dage ved brug to gange dagligt 👌
Skulle vende mig til børstehoveds str, da jeg har brugt Brauns el tandbørste i mange år.
Ikke lige det jeg havde regnet med
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling
Hurtig levering og god service
Godt produkt
Super god tandbørste
Super god tandbørste. Lever op til forventningerne. Kunne godt ønske den stod lidt mere sikkert på bordet uden ladern.
Vi har fået en virkelig god tandbørste (ændret)
Jeg holder fast i at tandbørsten er virkelig god.
Men efter at vi ikke har modtaget nye børstehoveder og på ingen måde komme igennem til dem, for at høre hvad der foregår, så ryger der stjerner for virkelig dårlig service.
______________________________________
Vi har fået en virkelig god tandbørste, som hele familien er tilfridse med.
Da vi skulle købe den, var det ikke helt tydeligt/ nemt (for mig, i hvert fald) at finde ud af hvordan og hvor mange hoveder vi skulle have med. Og det resulterede i at vi købte ekstra og samtidig fik dem vi bestilte i abb. ordningen.
Fantastisk oplevelse!
Utrolig nemt indkøb. Alle informationer stod på hjemmesiden og min pakke kom indenfor få dage efter bestilling.
Produktet er også virkelig godt! De forskellige funktioner giver rig mulighed for at vælge sin favorit eller skifte imellem de forskellige og tandbørsten er både behagelig at holde på og vibrationerne føles behagelige i munden. Den er desuden meget stille!