Never used your service but you guys are evil for disappearing and dumping your scooters on the local municipality. I wish you’d get consequences for your actions. And reading some other reviews below... Voir plus
Lisez les avis des autres
De GO sharing bikes zijn waardeloos. Door de keiharde banden stuiter je als een gek over de weg, met rugklachten als gevolg. De elektrische ondersteuning is ook matig. De GO scooters zijn redelijk... Voir plus
Scooter uit rij geparkeerde scooters gehaald. Na 20 minuten op zelfde plek terug gezet. 3 dagen na gebruik schrijft cjib boete uit. Wordt door go sharing aan mij doorbelast met 20 euro administratie k... Voir plus
Meest waardeloze firma ooit! Reageren niet op klachten, scooters worden waar dan ook neergepleurd. Kutscooter op mijn voet gevallen waardoor gebroken teen en kneuzingen. Boeit ze totaal niet. Heel sne... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Ringwade 63, 3439 LM, Nieuwegein, Pays-Bas
- 085-0002929
- info@go-sharing.com
- go-sharing.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fijn systeem, waar voor je geld
Fijn systeem! Zeer gebruiksvriendelijk, alle informatie transparant en goed vindbaar. Vandaag voor het eerst gebruikgemaakt van een scooter en dat beviel goed. Voor herhaling vatbaar!
Waardeloos!
Waardeloos. Voor twee ritjes van 7 km (op één dag) heb ik 5 verschillende e-bikes nodig gehad: Zadel stuk, missende trapper, trapondersteuning kapot, lawaai alsof ie ieder moment kon ontploffen. En in totaal ruim €15,- lichter. Was eerste en meteen laatste keer!
Achterlijk bedrijf
Wat een achterlijk bedrijf zeg, heb je een rijbewijs nodig om een fiets van ze te pakken en dit vertellen ze je nadat je 10 euro naar ze hebt overgemaakt. Geen woorden voor
Gebruik Go NIET!
Service telefoon word gewoon niet opgenomen! Nooit!
Scooters staan niet op de parkeer plekken dus zijn onbruikbaar!
90% van de scooters staan met lege batterij.
Schandalige service.
Brommer op je oprit...
Brommer van hun was voor onze oprit geparkeerd! Alarm gaat af en vergrendeling als je hem wou verzette was middernacht dus belde de noodlijd! Krijg je slecht Engels spreken Aziaat aan de telefoon, die het eigenlijk jou probleem vind en je niet wil helpen, want de Nederlandse collega's werken op dit tijdstip niet. Toen maar met de politie oplossing gezocht.
Slechte service
Normaal altijd tevreden over de go. Nu laatst een ride pass aangeschaft van €20 kon mn go niet ontgrendelen want in de min.(dit hoorde ik pas achteraf) dus mn tegoed opgewaardeerd met €20. Dus totaal 40€ kwijt. Tegoed kon niet meer terug gestort worden en uit het niets werd er niet meer gereageerd in mijn chat gesprek.
Oftewel dag €20 van mn ride pass die ik geeneens heb gebruikt. Vrij verwarrend allemaal en geen goede service!!!
Niet een aanrader totaal niet
Niet een aanrader totaal niet
Eenmaal heb je je visa of credit gekoppeld aan je account verwacht in elke seconde een sms van geld is afgeschreven.
Ik heb een fiets 2 uur gehuurd met een zogenaamd gratis ritten ik heb 20 betaald + 19 + 15 . Als je geld wil verspillen doe het!!
Nooit slechter dan dit gezien
Dit is geen klantenservice
Scooter wilde niet afmelden bij einde rit en koffer voor helm ging niet open. Bijna 45 minuten staan wachten in de chat. Ineens gaat scooter uit. Op vraag waar ik de helm moest laten niet eens antwoord. Ook geen reactie op vraag of ik al het wachten ook moest betalen. Zag dat het niet zo was pas later in afrekening.
Ook krijg je geen melding als je in gebied staat waar je niet mag parkeren, zag dat pas toen ik weer op kaartje keek.
Zeer slechte ervaring, en dus ook nooit meer.
@#ck service: chat. Er is niemand maar ze doen alsof ze er wel zijn
Ik heb een scooter gehuurd en die kon niet wegrijden.
Via de chat geprobeerd contact te krijgen en ik was zogenaamd de 9 in de rij.
Gewacht tot 1 en vanaf daar duurde het letterlijk nog een uur. Ik heb screenshots van de tijd gemaakt.
Na een uur hield de chat gewoon op met “end chat”.
Wat een oplichterij is die chat functie!!!
Scooter schakeld niet uit, onvriendelijke klantenservice
Scooter schakeld niet uit, bel het noodnummer, wordt na 8min opgehangen, te druk??
Bel nog eens weer hetzelfde, 20 min later...
Open de chat 17 wachtende, na 20 min nog niks.
Scooter schakeld niet uit.
Vriendin belt klantenservice, wordt eindelijk opgenomen, meneer zegt, u hoeft alleen te betalen voor het ritje,
Betalen? Ik heb 45 min staan wachten voor iemand de behoefte heeft om op te nemen!!!
Man aan de lijn, u moet echt betalen.
Wordt boos omdat wij er wat van zeggen en dit niet klantvriendelijk vinden en gooit de telefoon erop!!!!!
Waardeloos!!
Waardeloos
Waardeloos
Spiegels ontbreken vaak. (linkerspiegel is zelfs wettelijk verplicht) Men biedt dus bewust scooters aan die NIET aan wetgeving voldoen. Tevens is je tegoed ineens nog maar een paar maanden geldig, daarna ben je het gewoon kwijt, voorheen was tegoed wat je kocht onbeperkt houdbaar. Pure oplichterij wat mij betreft.
Erg duur in gebruik
Totaal 4x gebruikt. 3x de fiets en 1x de scooter. Ik vond het veel te duur.
Totale afstand na 4x gebruikt was 14 km.
Ik moest hiervoor ruim 15 euro afrekenen!
Ik pak voortaan de auto wel weer!
Nul compensatie voor defecte scooter.
Weten klanten op geen enkele manier tegemoet te komen. Mijn scooter was defect en wou niet wegrijden of afmelden. Ik had op dat moment niet gebeld omdat ik weg moest en kreeg later de rekening gepresenteerd. Volgens Go had ik op dat moment meteen moeten bellen. Alle bewijzen aangeleverd dat ik 1 minuut later een scooter van de concurrent in gebruik heb genomen voor mijn ritje, maar ze willen mijn rekening van bijna €100 niet compenseren.
Awful service, Awful E-bike design
My car was damaged by one of their heavy e-bikes that was parked on a sidewalk not attached to anything. When I called them to report the damage, they asked me to fill in a form and send it back (standard procedure). When I called back 2 weeks after, no one knew of any update, and they didn't know whom to reach out to for info. Overall awful service quality and even WORSE PRODUCT DESIGN :)
Go Sharing, take time and GO test your products before rolling them out.
Bedrijf dat zeer slecht door heeft hoe zij met klanten om moeten gaan.
Problemen gehad omdat omdat een scooter weigerde uit te checken. Via de mail alle bewijzen geleverd en uitgebreid de situatie uitgelegd. Ontvang ik een hele korte reactie dat dit niet mogelijk is. Onwijs slechte service en onwijs klantonvriendelijk.
Door gebruikers wordt te weinig…
Door gebruikers wordt te weinig rekening gehouden met voetgangers en minder valide.
Ze naaien je kosten
Ze naaien je kosten aan die je zelf niet rijdt en geven je dan een grote mond als klantenservice
Worst service
Ongekend slechte dienst. Scooters zijn altijd kapot, meerdere malen meegemaakt dat scooters of fietsen niet kunnen starten of sluiten. Ronduit genant
Zeer slechte servis..
Zeer slechte servis..
de scooter was volgens de app klaar om te rijden maar hij was kapot. Ik ging niet maar ik moest betalen ... Ik raad het niet aan. GA
Fout in systeem, weigeren te compenseren
Gps van de scooter klopt niet met waar die echt staat. 8 minuten mee bezig geweest, ook dat ziet de klantenservice. Maar ze weigeren het te compenseren terwijl duidelijk was dat het aan hun systeem(gps) lag.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.