Vi valgte Go’Bilist da vi kun havde hørt godt om stedet, min bestod begge prøver i første forsøg, og oplevelsen har kun været fantastisk. De varmeste anbefalinger her fra.

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her. Gode, søde og profesionelle lærer som har styr på hvordan de får dig bestået, jeg bestod personligt begge prøver første gang, takket være Finn. Og gratis s... Voir plus

Jeg har lige fået mit kørerkort og har haft et godt forløb. Jeg har været igennem et skrækkeligt forløb på en anden kørerskole i Roskilde, jeg fik anbefalet GoBilist.dk og jeg så mig ikke tilbage... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

67 avis

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole! Kørelærerne er vildt søde og grundige, og man føler sig helt forberedt og klar til både teori- og køreprøve. Kørsel tilpasses eleven så man ikke får fravær. Kan helt klart anbefales.🚗🙌

19 février 2025

Fantastisk god kørelærer

Fantastisk god kørelærer. Planlægger køretimerne, så det ikke går udover din skole, arbejde m.m. Klar anbefaling 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

22 janvier 2025

Jeg kan varmt anbefale Gobilist

Jeg kan varmt anbefale Finn som kørelærer! Han sørger for et meget struktureret forløb, hvor man altid føler sig tryg og godt guidet gennem alle aspekter af køreundervisningen. Derudover er han utrolig venlig og formår at gøre undervisningen både lærerig og sjov med sin gode humor. Det har været en fornøjelse at lære at køre hos Finn!

9 décembre 2024

Jeg kan varmt anbefale Gobilist

Jeg kan varmt anbefale Gobilist! Finn har været den bedste kørelærer, man kunne forestille sig. Han er meget tålmodig og forstående, og han er bare helt vildt god til at lære fra sig, så man er klar til både teoriprøven og køreprøven🚗❤️

5 décembre 2024

Derfor skal du vælge Gobilist!

Jeg har taget køre kort hos Gobilist, og det kan 110% anbefales. Jeg fik lært en masse efter hvert teori- og køre-time. Min oplevelse har været virkelig god hele vejen igennem. Er du i tvivl, så vælg Gobilist!!

14 août 2024

Rigtig god køreskole

Vores datter har netop bestået køreprøven og teoriprøven (i første hug) og hele forløbet har været rigtigt godt og vi kan derfor anbefale Finn og hans køreskole “GoBilist”👍🏻

11 juillet 2024

Super god køreskole

Super god køreskole. Bestod både min teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Finn er altid i godt humør, god til at lære fra sig og man er i trygge rammer.
Hilsen en glad bilist.

11 juillet 2024

Jeg kan kun varmt anbefale Finn og…

Jeg kan kun varmt anbefale Finn og Gobilist. Jeg har haft begge mine piger til at tage kørekort hos Gobilist med ca, 2 års mellemrum. Begge piger var glade når de kom hjem fra undervisningen og fortalte hvor sjovt det var.
De fortalte, hvor afslappet Finn var at køre med og dette var meget vigtigt for dem begge.
Kunne vi give flere stjerner ville Gobilist få det uden tvivl.

12 mars 2024

Kæmpe anbefaling :)

Kæmpe anbefaling :)

Har lige fået kørekort ved Finn, og har haft et rigtigt godt forløb. Finn er en rigtig dygtig kørelære, men samtidig er der også altid godt humør og har altid følt mig tryg ved at køre ved Finn fra start til slut.

Derudover har jeg haft et meget fleksibelt kørekorløb, hvor Finn har været rigtig god til sørger for man ikke får fravær fra skolen. Finn er også god til at hjælpe med ens nerver op til en køreprøve, så man føler sig i trygge hænder. Kæmpe anbefaling

Kan kun varmt anbefale at tage kørekort ved Gobilist. Kunne ikke selv have forstillet mig et bedre kørekortsforløb :)

1 février 2024

Kæmpe anbefaling herfra☺️

Kæmpe anbefaling herfra☺️
Det har været en stor fornøjelse at tage kørekort hos Finn/Gobilist.
Teoretisk og praktisk undervisning har været suverænt.
Finn er en meget kompetent og dygtig kørelære, som er enormt god til at lære fra sig.

Der er altid plads til sjov og grin i bilen, men mindst ligeså meget plads til at være nervøs eller spændt.
Man ved, at der altid er en hånd på ens skulder, når man har brug det.

Jeg kunne ikke ønske mig et bedre forløb end dette.

En kæmpe anbefaling at tage sit kørekort her. 🎉

17 novembre 2023

Varmeste anbefaling😁

Kæmpe anbefaling herfra, Finn har været den største hjælp til at jeg kunne få mit kørekort i hus.
Ønsker du en venlig, behagelig & kompetent kørelære, så vælg Finn/gobilist.dk 🤩🪪✨

11 septembre 2023

Jeg har fået mit kørekort

Kørelærer Finn er altid smilende og har overskud til en joke og kommer med gode input, udover det har han 100% styr på hvad han laver.

Kørerlærer Kim har det samme overskud, godt humør, en naturlig pædagogisk evne til at forklare de til tider svære ting ved at kører bil.

Verdens bedste oplevelse og mit kørerkort, kom kun i hus pga GoBilist.dk

21 août 2023

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole! Det var en rar oplevelse at tage kørekort hos GoBilist, og det kan helt klart anbefales.
Teoriundervisningerne var god, og man følte sig altid tryg i bilerne, når man var ude og køre.

5 juillet 2023

Fantastisk køreskole

5 stjerner til Finn for teori. Det var klart, tydeligt og sjovt. Dertil 5 stjerner til Kim for gode og sjove køretimer. Bestod teori og køreprøve i første hug. Kunne ikke være mere tilfreds med det hele.

14 juillet 2023

Virkeligt god køreskole

Virkeligt god køreskole! Trygt og sjovt sted at tage kørekort. Mega fede køre- og teorilærere, særligt Finn var vildt god. Bestod både teori- og køreprøve i første hug. Kan varmt anbefales!

20 avril 2023

God stemning i bilen

Jeg skiftede til Gobilist fra en anden køreskole, og kender derfor kun til køreundervisningen. Jeg havde meget fokus på, at der skulle være en god og respektfuld tone i bilen, og det var der. Finn er tålmodig og ærlig. Jeg kan anbefale Gobilist.

7 mars 2023

Fantastisk forløb!

Fantastisk forløb!
Da jeg mistede mit kørekort og skulle generhverve det, tog jeg kontakt til min gamle kørelærer, Finn, som sørgede for jeg gjorde alt rigtigt i forhold til kommune, Færdselsstyrelsen og politiet. Fra jeg afleverede mit kørekort den 16 december gik der præcis 3 måneder og så havde jeg kortet igen.
Det skyldes at politiet, Færdselsstyrelsen og kommunen ikke kunne finde ud af at give mig de rigtige informationer og kastede mig rundt imellem dem. Da alt endelig kom på plads efter lidt over 2 måneders tid, gik min kørelærer straks igang med undervisningen. Både teori og køreprøve i første hug, og et meget hurtigt og godt forløb! Jeg vil til hver en tid gå tilbage, eller anbefale Gobillist, fordi det bare er hyggeligt at lære hos dem! Intet negativt herfra!

16 mars 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit