Granit Avis 668

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Rullbart oppvaskstativ: Jeg målte ikke nøyaktig nok på forhånd, men delte bare stativet på midten ved å klippe silikon/gummidelen. Da var stativet stort nok til å tørke espressokoker på, uten å ta... Voir plus

Wunderschönes Produkt. Die Fotos geben den genauen Zustand des Artikels wieder. Bestellung kam schnell und sicher verpackt beim Empfänger an. Gebe gern die Empfehlung weiter.

Der Lampenschirm ist wirklich sehr schön und mit dem richtigen Leuchtmittel leuchtet es den Raum sehr gut aus und wirft ein sehr angenehmes Licht. Ein kleiner Minuspunkt, die Halterung, um den Schir... Voir plus

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de mobilier en rotin
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de meubles
  5. Magasin de luminaires
  6. Magasin d'ameublement d'extérieur

À propos de Granit

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

668 avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Schönes Design, teilweise mangelhafte Qualität

Sehr schöne Produkte, gut aufgebauter online Shop. Allerdings war die bestellte Lampe leider defekt.

29 mars 2026

Hallo Laura,

vielen Dank für dein Feedback! Es freut uns sehr, dass dir unsere Produkte und unser Online-Shop so gut gefallen.
Es tut mir jedoch sehr leid, dass die bestellte Lampe defekt bei dir angekommen ist. Das soll natürlich nicht sein! Bitte kontaktiere uns unter customerservice@granit.com mit deiner Bestellnummer und einem Foto des Defekts, damit wir dir so schnell wie möglich eine Lösung anbieten können.
Wir freuen uns darauf, von dir zu hören!

Älskar Berså i alla former

Älskar Berså i alla former, dessa dricksglas och karaffen rekommenderas verkligen

29 mars 2026

Hej Christina,

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är så nöjd med både glasen och karaffen. Vi håller helt med dig, Berså-mönstret är verkligen en tidlös klassiker som förgyller dukningen!
Stort tack för rekommendationen och välkommen åter.

Snabb och smidig affär

Snabb och smidig affär. Jättefina glas och karaff.

4 avril 2026

Hej Sofia,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Vad härligt att höra att allt gick smidigt med din beställning och att du är nöjd med dina nya glas och karaffen.

Fint mönster på kökshandduk

Fint mönster på kökshandduk
men för tunna, dålig kvalité. Besviken, brukar annars vara nöjd med Granit.

4 avril 2026

Hej Jeanette,

Tack för din feedback om kökshandduken. Vi beklagar verkligen att kvaliteten inte levde upp till dina förväntningar. Vi värderar din lojalitet!
Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice på customerservice@granit.com om du vill att vi kikar närmare på ditt ärende, eller om du önskar hjälp med en retur eller reklamation.

Team Granit

Nordic- Granit-feeling auch ausserhalb des Nordens erlebbar...

Immer, wenn ich in Schweden bin, steht ein Besuch bei Granit auf dem Programm!
Leider gibt es in der Schweiz (noch) kein Geschäft.
So bin ich extrem froh, dass bei Granit viele Artikel auch online erhältlich sind. Besonders bei special Editions, wie aktuell die schönen Sachen im Steg Lindberg-Design, bin ich besonders happy.
Jetzt habe ich noch mehr 'Schwedenfeeling' bei mir Zuhause. Der Sommer kann kommen!

Hallo Nicole,

vielen Dank für deine wunderschönen Worte! Es freut uns riesig zu hören, dass ein Besuch bei Granit für dich in Schweden einfach dazugehört.
Wie schön, dass du dir mit der Stig Lindberg-Kollektion ein Stück „Schwedenfeeling“ direkt nach Hause in die Schweiz holen konntest! ✨
Wir wünschen dir einen fantastischen Sommer mit deinen neuen Schätzen und freuen uns schon auf deinen nächsten Besuch!

Stilfull lampa

Stilfull lampa

28 mars 2026

Hej Kerstin,

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar lampans stilfulla design. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med ditt val.

Team Granit

Granit bjuder på snygga, funktionella och prisvärda varor.

Jag har alltid handlat på granit när jag behövt något funktionellt, snyggt och prisvärt. Det har ofta varit planerade inköp, så också denna gång med ett antal svartlackerade metallkorgar som ska fungera som luftig förvaring istället för hyllor i vårt härliga nybyggda bad/toa och tvättrum på landet. Det blev otroligt snyggt!

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig!
Vi blir så glada av att höra att våra metallkorgar kom till pass och att resultatet blev så lyckat. Det låter som en både smart och snygg lösning för förvaring! Tack för att vi får vara en del av dina planerade inköp år efter år.

Superfina varor

Superfina varor! Tack❣️

Hej Margareta!

Tack för dina fina ord om våra varor! Vi blir så glada att du uppskattar vårt sortiment. Välkommen tillbaka!

Hei Mirkku,

Kiitos ihanasta palautteestasi! Olemme todella iloisia, että sait juuri sellaisia tuotteita kuin halusit. Tervetuloa shoppailemaan meille uudelleen!

Hallo Cornelia,

vielen Dank für deine Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass alles zu deiner Zufriedenheit und pünktlich geklappt hat.

Supersnabb hantering och leverans

Supersnabb hantering och leverans. Tack återkommer gärna😊

Hej Anneli!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vår snabba hantering och leverans. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Granit snart igen.

Team Granit

Fina saker med en snabb och trygg leverans.

Hej Maria Catharina!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar våra produkter och att leveransen var både snabb och trygg. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Team Granit

Bra kvalité till bra pris

Bra kvalité till bra pris!
Som bilderna och väldigt fin.

Hej Julia,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med kvaliteten och priset. Kul att produkten motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Fina produkter

Fina produkter, bra paketering, snabb smidig leverans

26 mars 2026

Hej Maria,

Tack för dina vänliga ord om våra produkter! Vi är glada att du uppskattade både kvaliteten, paketeringen och vår snabba leverans. Din feedback betyder mycket för oss.

Team Granit

Jag fick hem en rottingstol den runda…

Jag fick hem en rottingstol den runda med dyna, Enda problemet är att man ska knyta själva kudden så att de två delarna den runda sisten och underdelen ska sitta ihop vilket jag tycker är knepigt det var ingen beskrivning med.

14 avril 2026

Hej Karin,
Tack för din feedback! Vad kul att du har fått hem din nya stol.
Anledningen till att delarna är lösa är för att ge dig maximal flexibilitet. Du kan själv justera vinkeln på den runda sitsen så att du antingen kan ligga ner eller ha den mer uppställd. Banden på dynan används för att fixera den i rottingstolen.
Hoppas att du kommer att trivas riktigt bra i din nya stol!

Besviken

….. eftersom jag köpte en stol förra året och en i år var det helt olika gröna färger. Jag frågade innan i butik och de medgav att det kunde vara viss skillnad, den är inte viss den är milsvid,
hls Lens

Hej Lena!

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att färgerna inte matchade så som du hoppats.
Just denna gröna nyans är helt ny i vårt sortiment för i år, vilket förklarar varför den skiljer sig markant från den gröna färg vi hade förra säsongen. Vi beklagar om informationen i butiken var otydlig kring att det rörde sig om en ny färg och inte bara en ny produktionsbatch.
Hör gärna av dig till oss på customerservice@granit.com om du har några frågor kring ditt köp!

Snygga glas och karaff!

Bra förpackat och fina produkter!

25 mars 2026

Hej Linda!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar våra förpackningar och produkter. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Schneller Versand

Schneller Versand. Der Artikel war leider fehlerhaft. Wurde aber sofort und unbürokratisch ersetzt. Top Service

1 avril 2026

Hallo,

vielen Dank für deine tolle Bewertung und das positive Feedback zu unserem Service!
Es freut uns sehr zu hören, dass wir das Problem mit dem fehlerhaften Artikel schnell und unkompliziert für dich lösen konnten. Genau so soll es sein! Wir legen großen Wert darauf, dass unsere Kunden trotz kleinerer Hindernisse am Ende zufrieden mit ihrem Einkauf bei uns sind.
Viel Freude mit dem neuen Artikel und wir hoffen, dich bald wieder bei Granit begrüßen zu dürfen!

Hej Gina!

Tack så mycket för din positiva recension. Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.