Hoewel op de homepage wel drie keer staat dat verzending boven Eur 75 gratis is, is dat voor kolen niet het geval. dat moet je dan lezen op de afzonderlijke pagina over verzendkosten. Snel mijn or... Voir plus
Lisez les avis des autres
Altijd vriendelijk en goede service! DHL was te laat met leveren, waardoor ik in het paasweekend geen houtskool zou hebben. Met 1 berichtje is dit top opgelost. Aanrader als je goede service wilt... Voir plus
Wat een fantastische service! Ik had een bestelling geplaatst, die door GrillKing aan DPD werd afgeleverd om te verzenden maar ergens in het proces bij DPD bleef hangen en dus maar niet werd afgel... Voir plus
Hele snelle levering. Op de site veel keuzes uit diverse producten. Makkelijke bestellingsprocedure. En goed product. We hebben deze al eerder besteld en zijn tevreden met het product dus vandaar een... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Online BBQ-Shop van Nederland en België. Alles op het gebied van barbecue, de beste merken Houtskool, Briketten, Aanmakers, Kamado, IQ Grills, Yakiniku, Bastard.
Coordonnées de contact
Haringweg 18E, 3751 BH, Bunschoten-Spakenburg, Pays-Bas
- info@grillking.nl
- grillking.nl
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
heel fijne communicatie
heel fijne communicatie, product netjes en snel geleverd. Artikel was niet op voorraad en er was direct pro actief contact over een alternatief.
Toppie zoals altijd
De zoveelste bestelling gedaan en netjes geleverd. Helaas het huismerk houtskool niet bestelbaar maar die komt volgende keer wel weer. Zat zelfs weer een cadeautje bij. Thnx toppers. Tot de volgende x
Het bestellen en leveren van de…
Het bestellen en leveren van de snijplank van acacia hout ging goed met afmetingen 50x30 alleen is de snijplank nogal matig afgewerkt dan heb ik het over de sap geul heel ruw afgewerkt jammer . Verder een prima plank
Te laat geleverd
Er stond voor 1600 uur besteld volgende dag in huis, besteld op woensdag om 1500 uur en wordt pas maandag geleverd.

Réponse de GrillKing.nl
spoedige bezorging
Prima service! Ondanks websiteproblemen
Websiteproblemen maar daar werd heel snel op gereageerd en een alternatieve oplossing voor gevonden.
Prijs en leversnelheid helemaal prima!
Gewoon altijd snelle levering en goede…
Gewoon altijd snelle levering en goede service. Kreeg laatst ook een extra sausje om te proberen👌🏻
Via bol
Inmiddels een mail van de firma ontvangen met een geweldige service.
Alles perfect opgelost.
Topgasten, topkwaliteit!
Top gasten, goede spullen van kwaliteit, vriendelijk én niet te beroerd om net dat stapje extra te doen. Klasse!
Gewoon geweldige service
Gewoon geweldige service. Besteld online, mail gestuurd dat ik het kom ophalen en stond klaar. Zowel per mail als telefonisch zeer goed bereikbaar voor vragen. En ontzettend vriendelijk. Bij ophalen een extra kado gehad. Wij hadden 2 zakken Dammers houtskool en aanmaakkrullen besteld. Super kwaliteit en mijn man is zeer tevreden. Dit was niet onze eerste bestelling bij hun en zijn vaste klant.
GrillKing is duur.
Everdure by Heston Blumenthal (tafel bbq)
€ 189,00 bij GrillKing met bestelkorting € 9,46
€ 159,00 bij Luxury for Men
€ 180,00 bij Everdurestore.com zelf
€ 30,00 verschil tov Luxury Man vind ik echt gigantisch veel. Ik krijg daar toch altijd een naar smaakje van. Dus GrillKing is best aan de prijs.

Réponse de GrillKing.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.