Hair by mbs Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prøve opsætning og prøve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i Sorø - lyttede til mine ønsker - på min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... Voir plus

Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... Voir plus

Jeg har fået klippet og farvet mit hår af Signe V. op til flere gange - og er gået mere end tilfreds derfra hver gang! Signe tager sig tid til at lytte til mine ønsker, kommer med ærlige og f... Voir plus

1. Salon de coiffure
  2. Coiffeur

Écrit par l'entreprise

Vores professionelle frisører & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

275 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig god oplevelse som jeg plejer

Rigtig god oplevelse som jeg plejer!
Gode mennesker der er ansatte, som er rigtig søde, og imødekommende!
Jonas er en fremragende frisør, som er gå til at komme med råd omkring hvad man skal gøre og komme med forslag til hvad der vil passe!
Alt i alt en fremragende oplevelse

9 avril 2026

En tid er en tid

En tid er en tid. At være over 10 min forsinkede er ikke ok. Jeg har travlt og får ikke de 10 minutter igen.

8 avril 2026
Logo de Hair by mbs

Réponse de Hair by mbs

Hej Chris

Tak for din ærlige feedback – den sætter vi pris på.

Vi har fuld forståelse for, at din tid er værdifuld, og at ventetid kan være frustrerende, især når man selv har en travl hverdag. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Samtidig er vores arbejde et håndværk, hvor kvaliteten og det endelige resultat er afgørende. Nogle behandlinger kan variere i tid, blandt andet på grund af hårtype og kemiske processer, og i enkelte tilfælde kan det påvirke tidsplanen.

Det ændrer dog ikke på, at vi altid bestræber os på at overholde vores tider, og vi tager din oplevelse med os, så vi kan blive endnu bedre fremadrettet.

Vi håber, du vil give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

De bedste hilsner
Hair by MBS

Kanon frisør

Jeg vender altid tilbage til MBS i Ringsted for at blive klippet. Der er bare noget særligt ved at blive taget igennem hele processen og få en personlig klipning, i modsætning til bare at være den næste kunde.
Jonas er ikke bare formidabel med en saks – han har også en masse viden om pleje og styling. Derudover er han bare en kanon frisør, hvor man kan mærke, at han er lige så interesseret i, at man er tilfreds, som man selv er.
10/10

1 avril 2026

Kæmpe anbefaling

Jonas er uden tvivl den bedste frisør, jeg nogensinde har været hos. Det er altid en fornøjelse at sætte sig i stolen hos ham – man føler sig tryg fra første øjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer altid med nye, spændende idéer, samtidig med at han virkelig lytter til ens ønsker. Resultatet er hver gang helt i top, og jeg går altid derfra med det flotteste hår. Derudover bliver man mødt med en varm og imødekommende stemning, som gør hele oplevelsen endnu bedre. Kæmpe anbefaling herfra.

28 mars 2026

Jonas er mega dygtig!

En helt igennem god oplevelse som altid. Jonas er super dygtig og den eneste der må klippe min søn. Han er yderst professionel, dygtig og meget omhyggelig!
Den største anbefaling her fra.

27 mars 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Blir klippet af Jonas hos hair by mbs i Ringsted. Det er altid en fed og hyggeligt oplevelse. Han får mig sku altid right plus han mega sød og venlig. Er blevet klippet hos hair by mbs siden de åbnede og det fortsætter jeg med!

26 mars 2026

Bedste frisør

Jonas er hamrende dygtig og den fedeste frisør ever. Det er altid en fornøjelse at komme hos MBS i Ringsted. Søde mennesker og hyggelig atmosfære. Kommer gerne en gang om måneden, så man er sikker på at håret spiller 💪🏻

25 mars 2026

Blev klippet for tredje gang i Næstved…

Blev klippet for tredje gang i Næstved af Senia, var tilfreds de første to gange, men den sidste gang d 6 marts er under al kritik, overhovedet ikke klippet som ønsket, deres tilbagevenden er tilbud om at det bliver rettet, men der er ikke noget at rette af, mener som minimum de burde tilbage betale, så ingen gode anmeldelser herfra. Ja der er blevet svaret fra salonen at de vil klippe det om på deres regning??? Det er klippet for kort? Føler lidt de griner af mig, for hvordan vil de klippe det længere

6 mars 2026
Logo de Hair by mbs

Réponse de Hair by mbs

Kære Charlotte

Tak for din anmeldelse.
Vi er utrolig kede af at du har haft en dårlig oplevelse ved dit seneste besøg hos os.

Som vi skrev til din mail, vil vi meget gerne se håret og selvfølgelig rette til, så det bliver som ønsket. Vi hæfter os ved at du har været tilfreds ved dine andre besøg og håber selvfølgelig at vi kan gøre dig tilfreds igen.

Vi fik på ingen måde indtrykket af ud fra din mail at du ønskede at få pengene retur og det er heller ikke noget vi kan give ud fra en mail, men vi vil selvfølglig meget gerne se dig i salonen - så vi kan se håret.

Vi ønsker at finde god løsning og vi håber at høre fra dig!

Bedste hilsner
Hair by MBS

Jeg blev klippet MBS frisør Roskilde…

Jeg blev klippet af Kira i Roskilde afdelingen i dag og fik en utrolig god klip herrerfrisører og jeg syntes det var med høj teknisk faglighed.
Det kan nogen gange gå for hurtigt hos en frisør og enkelte hårstrå er tilbage. Alt er så godt klippet og alt er taget. Dejlig oplevelse og jeg kan virkelig anbefale MBS Roskilde. Vi ses om 3-4 uger ;)

13 mars 2026