Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prøve opsætning og prøve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i Sorø - lyttede til mine ønsker - på min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... Voir plus
Jonas er uden tvivl den bedste frisør, jeg nogensinde har været hos. Det er altid en fornøjelse at sætte sig i stolen hos ham – man føler sig tryg fra første øjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer a... Voir plus
Jeg har fået klippet og farvet mit hår af Signe V. op til flere gange - og er gået mere end tilfreds derfra hver gang! Signe tager sig tid til at lytte til mine ønsker, kommer med ærlige og f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vores professionelle frisører & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.
Coordonnées de contact
Sct Hansgade 4, 4100, Ringsted, Danemark
- hairbymbs.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg fik farvet hår hos Emy i MBS…
Jeg fik farvet hår hos Emy i MBS Roskilde til en elevbehandling. Jeg havde en virkelig god oplevelse og hun leverede et sindssygt flot resultat, og hun havde total styr på det. Følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefale hende!
Fantastisk salon
Jeg har været fast kunde hos Emilie i MBS, Roskilde i mange år. Elsker alt hun finder på og laver. Hun er så dygtig og kompetent. Salonen er også prisvenlig
Største anbefalinger
Vi er altid meget tilfredse med både…
Vi er altid meget tilfredse med både resultat og behandling her hos Hair by mbs i Køge
Virkelig professionel service og dygtig elev-Cathrine
Virkelig professionel service og fantastisk dygtig elev behandling af Chatrine.
Striber og toning af meget langt hår, blev et fantastisk resultat
Kan varme anbefales.
❤️❤️
God oplevelse
Fik i dag klippet pandehår af en elev i MBS Sorø.
Hun var sød og lyttende og resultatet blev rigtigt godt.
Har været kunde siden starten
Har været kunde siden starten. Altid en fornøjelse!!:-)
Er kommet hos Hair By MBS i over 4 år…
Er kommet hos Hair By MBS i over 4 år nu, og jeg elsker alt ved det 🔥 Har både fået lavet store farvebetandlinger, men også bundfarve, klip mm., og altid er jeg tilfreds. Hvis ikke jeg er finder vi altid en løsning.
Min faste frisør er gået på barsel…
Min faste frisør er gået på barsel (Roskilde) lidt før ventet, hvilket er okay, sagde naturligvis ja til en anden frisør. Nøj hvor var jeg skuffet og ked af det da jeg forlod frisøren, fra jeg kom ind ad døren til jeg var færdig gik der præcis 25 min, jo incl vask, frisøren hentede spejlet så jeg kunne se nakken, kommenterede at det så fint ud, i min naivitet tænkte jeg nu nu går hun videre med siderne :( men nej var færdig, så frygtelig ud, halvvådt slasket page, ja nuvel, jeg kunne jo have lukket munden op, havde lavet en aftale med 10 % hvilket heller ikke fungerede, samme problem sidst (havde booket 3 aftaler med 10%) farvel og tak for denne gang,

Réponse de Hair by mbs
Altid den bedste oplevelse hos Heidi…
Altid den bedste oplevelse hos Heidi fra Næstved afdelingen!❤️
Hun er utrolig sød, behagelig og virkelig dygtig. Jeg er fast kunde hos Heidi, og hun leverer altid fantastisk service, som gør mig tilfreds hver gang. Jeg kan varmt anbefale hende – en ægte stjerne! 🌟⭐️🥰🤩
Bedre end forventet 👍
Blev klippet i Næstved af Naja.
Helt igennem fantastisk behandling & en klipning der blev meget bedre end forventet 😀
Altid en fantastisk oplevelse!
Jeg har været fast kunde hos Hair by MBS i Sorø i flere år, og det er altid en fornøjelse at komme der. Uanset hvilken frisør jeg har været hos, har jeg altid fået en fantastisk behandling og et resultat, der lever op til mine forventninger – og mere til!
De sidste par gange er jeg blevet klippet og farvet af Caroline, og hun er simpelthen fantastisk. Hun lytter, rådgiver og udfører sit arbejde med stor dygtighed. Mit hår har aldrig set bedre ud!
Stemningen i salonen er altid hyggelig, og man føler sig virkelig velkommen. Jeg kan varmt anbefale Hair by MBS til alle, der ønsker professionel behandling og et flot resultat hver gang.
Fantastiske omgivelser
Fantastiske omgivelser.
Fantastisk personale. Meget imødekommende og professionelle.
Og mit hår efterfølgende....
WAOUUUU. I kan bare noget med farver og hårpleje, samt styling.
Super behagelig behandling hos Jonas
Super behagelig oplevelse hos Jonas, ordentlig, grundig & rådgivende igennem min behandling. Blev vejledt til en anden frisure end hvad jeg ville & fik et virkelig godt resultat.
HAIR BY MBS får en klar anbefaling herfra.
Super professionel og serviceminded
Super professionel og serviceminded. Altid imødekommende og god humør 👍
Super fed salon
Super fed salon. Dygtige frisører, lækre omgivelser. Kan anbefales…
Jonas er en god mand
Jonas er en god mand. Gode fif til krøller, og en stabil taper fade🚀
Super god service
Super god service, dygtig frisør og et rart sted at være😊
L’expérience Trustpilot