Szybka przesyłka, dobrze zabezpieczony na czas transportu produkt. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Produkt kompletny, bardzo dobrej jakości, w bardzo dobrej cenie.

Profesionalna obsługa, to co najbardziej cenię. Dla pewności zadzwoniłem i upewniłem się czy przekaźnik którego szukam jest dostępny ponieważ w innych sklepach były nieaktualne dane magazynowe. Tu kup... Voir plus

Sprzedawcę oceniam wysoko-dobra cena, szybka dostawa. Produktem, bagażnikiem Hapro, jestem rozczarowany. Sądziłem, że jeśli jest na 1 rower to będzie bardziej kompaktowy, tymczasem jest cięższy i więk... Voir plus

Tak naprawdę wszystko co wiązało się z zakupem bagażnika rowerowego na hak było na 5! Cena konkurencyjna prawie o 900 zł niższa niż najniższa w Polsce, jasne komunikaty po dokonaniu płatności odnośnie... Voir plus

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Firma Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH to średniej wielkości przedsiębiorstwo założone w 1996 roku, specjalizujące się w sprzedaży Sprzęgów, bagażników rowerowych, boxów dachowych, bagażników dachowych i montażu tych elementów. Oferta obejmuje niemal wszystkie pojazdy, zarówno samochody osobowe, dostawcze, jak i SUV-y czy też vany. W przeszłości firma osiągała wzrost obrotów o 20-40% rocznie. Serwis Rameder: - pełne prawo do zwrotu w ciągu 4 tygodni - wsparcie ze strony wykształconych techników pojazdowych - szybka i tania przesyłka - wsparcie klientów po zakupie Numer 1 - numer 1 w zakresie haków holowniczych - 320 000 produktów sprzedawanych rocznie - gwarancja najlepszej ceny haków holowniczych i zestawów elektrycznych - NAJLEPSZE marki, takie jak Thule, Westfalia itp.

4,5

Répond généralement dans un délai d'un mois

Polecam

Towar zgodny z opisem w konkurencyjnej cenie. Szybka dostawa. Dobra informacja o statusie zamówienia.

20 août 2023

Calkowity brak kontaktu.

Zamowiony bagaznik, a przyszedl calkowice inny. Kompletny brak kontaktu, maile pisane na wskazane adresy i zero odpowiedzi.
kontakt z firma tylko e-mailowy.

26 juillet 2023

Wydaje mi się ,że hak powinien…

Wydaje mi się ,że hak powinien wystawiać dalej od zderzaka.Z przyczepą jest przerwy tylko 12 mm.

29 avril 2023
Logo de Hakihol

Réponse de Hakihol

Jako firma rozumiemy, że haki holownicze są regulowane przez odpowiednie przepisy i standardy bezpieczeństwa. Staramy się zawsze dostosować nasze produkty do tych wymagań, jednak każdy klient powinien dodatkowo dbać o bezpieczeństwo i stosować się do instrukcji montażu.

Bardzo dobra obsługa na etapie wyboru…

Bardzo dobra obsługa na etapie wyboru przedmiotu zakupu, jak i potem.

11 janvier 2023
Logo de Hakihol

Réponse de Hakihol

Zadowolenie klienta jest dla nas bardzo ważne i cieszymy się, że wybrałeś Rameder. Dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek.

Zakup bagażnika

Pierwszy zakup bagażnika był nieudany . Ze względu na źle zaadresowaną przez waszą firmę przesyłkę bagażnik nie dotarł i wrócił do nadawcy. Podany był tu nr tel. kontaktowy - kurier również nie zadzwonił aby zweryfikować adres przesyłki u odbiorcy. Przy drugim zakupie wszystko odbyło się sprawnie i szybko , natomiast w przesyłce brakowało 1 szt gumy osłonowej belki . Po moim mailowym zgłoszeniu brakująca guma została dosłana - nawet kpl. W sumie zakup udany tylko czas zwrotu bagażnika i ponownego dostarczenia .

27 octobre 2022