Happyalba Avis 532

TrustScore 5 sur 5

4,8

Handsken min son beställde såg inte alls ut som på bilden så den kommer skickas tillbaka. Återkopplingen från HappyAlba var bra och väldigt serviceminded, vilket innebar återbetalning samt uppdate... Voir plus

Väldigt bra kundbemötande! Man mailar en fråga, och då blir det en liten konversation om lite av varje, så det blir lite mer personligt på nåt sätt. Varorna skickades samma dag jag beställde dom, att... Voir plus

Nästan alltid när man ska beställa kläder via Internet så är ett lotteri om man får rätt. Men när jag beställde via HAPPYALBA så var det jätte bra info om storlekarna det rekommenderade att man vä... Voir plus

Snabb leverans. Snygg handske men lite mindre i storlek än dom jag köpt tidigare. Förhoppningsvis töjer den dig. Jag skulle nog kunna byta den för det brukar gå snabbt eftersom servicen är superbra. T... Voir plus

1. Magasin de golf
  2. Service e-commerce
  3. Club de golf

Informations provenant de diverses sources externes

HappyAlba - Företaget som satsar på att sätta färg

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

532 avis

Demande des avis aux clients

Bra!

Mycket bra service

23 juin 2023

Réponse de Happyalba

Tack för ditt fina betyg David :-)

Yin och yang

Efter mycke letande hittade jag det jag ville ha och snabb leverans och jag är så nöjd 😄😄

16 juin 2023

bra bemötande
Lyssnar på en då.

29 mai 2023

Réponse de Happyalba

Tack för din fina recension Bengt :-)

Bra feedback

Fortfarande inte fått leverans. Men fått bra feedback från Happy Alba om lev försening..

30 mai 2023

Hej Johnny!

Vet inte om jag har varit otydlig men det står på sidan att leverans sker i slutet av juni/början av juli.
Du fick dessutom ett mail dagen efter där jag skrev samma sak.

Jag återkommer med mail till dig när det är på gång.

Mvh
Johan på HappyAlba

Bra och snabb service

Bra och snabb service, trasig vara ena gången, inget snack jag fick en ny.

13 mai 2023

Réponse de Happyalba

Tack för ditt betyg Thomas :-).

Vi tycker att det självklart att man ska ha en produkt man är nöjd med och går något sönder efter kort tid, ja då är det fabrikationsfel och inget slitage.

Storlekar på handskar är olika trots samma size

Beställde 4 par golfhandskar
Size M. Tyvärr var fet betydande skillnader dem emellan. 3 av dem var för små och bara 1 passade.
Kommer inte handla av dem igen 😩😩

18 mai 2023

Hej Hans!

Det var riktigt tråkigt att höra.

Men du kan fortfarande byta till L eller så skickar du tillbaka det du inte vill ha och får pengarna tillbaka såklart.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda.
Hör av dig till oss på info@happyalba.com så löser vi det.

Mvh
Johan på HappyAlba

Tröjan/Jackan är mycket tjockare och…

Tröjan/Jackan är mycket tjockare och tyngre än vad jag förväntade mig. Blir nog en höst och tidig vårjacka.
Jag behåller den, det blir ju en del golf i kyligare väder.
Tack för snabb återkoppling Johan.

18 mai 2023

Hej Bosse!

Det var tråkigt att höra, vi berättar i beskrivningen att den är perfekt till lite kyligare rundor.

Själv använde jag den igår när den gick ner mot 14-15 grader och en pikétröjan kändes lite för kallt.

Du får såklart reklamera om du inte är nöjd, förutsatt att den inte är använd (prova går ju såklart bra).

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Har dock ej testat det jag köpt men är mer än nöjd med vad jag såg när jag öppnade paketet.

4 mai 2023

Réponse de Happyalba

Tack för fina ord Leif :-).

En savoir plus sur les différents types d'avis.