Happyalba Avis 533

TrustScore 5 sur 5

4,8

Handsken min son beställde såg inte alls ut som på bilden så den kommer skickas tillbaka. Återkopplingen från HappyAlba var bra och väldigt serviceminded, vilket innebar återbetalning samt uppdate... Voir plus

Väldigt bra kundbemötande! Man mailar en fråga, och då blir det en liten konversation om lite av varje, så det blir lite mer personligt på nåt sätt. Varorna skickades samma dag jag beställde dom, att... Voir plus

Nästan alltid när man ska beställa kläder via Internet så är ett lotteri om man får rätt. Men när jag beställde via HAPPYALBA så var det jätte bra info om storlekarna det rekommenderade att man vä... Voir plus

Snabb leverans. Snygg handske men lite mindre i storlek än dom jag köpt tidigare. Förhoppningsvis töjer den dig. Jag skulle nog kunna byta den för det brukar gå snabbt eftersom servicen är superbra. T... Voir plus

1. Magasin de golf
  2. Service e-commerce
  3. Club de golf

Informations provenant de diverses sources externes

HappyAlba - Företaget som satsar på att sätta färg

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

533 avis

Demande des avis aux clients

Gissar på att grejerna är från wish

Gissar på att grejerna är från wish. Fattiga i färgen o tråkiga generellt.
2 piké och 1 shorts ska inte få plats i ett kuvert.
Kommer inte handla igen

19 avril 2023

Réponse de Happyalba

Trist att du känner så :-(.

Din gissning på wish är fel och att det låg i ett kuvert stämmer ju inte.
Att det fick plats i en postorderpåse beror ju på att det är ett lätt material.

Vi delar inte din uppfattning helt enkelt men tycker självklart att det är tråkigt att du inte är nöjd.

Du får givetvis skicka tillbaka allt om det är oanvänt så reklamerar vi köpet.
Kontakta oss på info@happyalba.com så löser vi det.

Perfekt till mina wedgar

Perfekt till mina wedgar, bra kvalitet och snabb leverans, lysande.

10 avril 2023

Réponse de Happyalba

Tack så mycket för din recension Hans :-)

Snabb leverans, lätt att beställa.
Dock tycker jag att ovansidan på handsken var plastig. Greppsidan bra.

30 mars 2023

Hej Jörgen!

Det blir lite så med tanke på färgningen, därav har jag tagit bort färg på greppsidan för att den delen känns viktig att ha bra.

Tack för din recension :-)

Köpte två stycken

Köpte två stycken, ojämn kvalitet.Den ena jättebra. Den andra mindre bra. Med tanke på att dom inte är skitbilliga så begär man ju att det ska vara ok. Tycker inte att detta va d

6 avril 2023

Hej Anders!

Klart man ska begära att det är ok.
Nu vet jag ju inte vad som inte var bra men jag kommer kontakta dig för mer info så ser vi till att lösa detta.

//Johan

Bra info angående storlekar.

Men när jag beställde via HAPPYALBA så var det jätte bra info om storlekarna det rekommenderade att man väljer större eller mindre för att det ska passa så jag verkligen gillar eran info Ang. storlekar.
Jag kommer absolut handla fler gånger.
Det var även häftiga tröjor och handskar i olika färger å mönster som man normalt inte hittar någonstans, det är så många andra ställen som bara har enfärgade tröjor å handskar det är ju så tråkigt.
Jag rekommenderar verkligen HAPPY ALBA

23 mars 2023

Vad roligt att läsa :-).

Håller med dig om att det är svårt med storlekar, finns ingen riktig standard, alla märken har olika storlekar på tex vad M är.

Tack så jättemycket för ditt betyg och välkommen åter :-)

Nöjd kund

Snabb leverans och tröjorna passade perfekt

22 mars 2023

Réponse de Happyalba

Vad kul att höra och tack för din fina recension :-)

En savoir plus sur les différents types d'avis.