Heatup Warmtekussens

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Kussens zaterdag ontvangen. Helaas de verkeerde kleur ontvangen. Mail gestuurd, deze is inmiddels beantwoord na 1,5 week. Passende oplossing is id gestuurd maar nog niet verwerkt. Fijne kussens ma... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Alles ging mis!!! De battery van het kussen was defect en de meegeleverde hoes was de ritssluiting kapot. Na ontvangst dit meteen dmv mail gemeld en na 2 weken en 3 mails eindelijk reactie. Vervol... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn moeder twee weken terug een HeatUp kussen cadeau gedaan, ze is er zo enthousiast over dat ik er voor mezelf ook eentje heb aangeschaft. Ze worden zo lekker warm dat je bijna geen deken meer nodig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een heerlijk warm en comfortabel kussen. Dankzij de verschillende warmte standen gebruik ik Heatup op elk moment van de dag. Op deze manier hoef ik geen verwarming aan te zetten wat weer beter is... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Accessoires de meubles

Écrit par l'entreprise

Hey koukleum! Verwarm jezelf, waar en wanneer je wilt met de duurzame warmtekussens van Heatup. Geniet urenlang van warmte, door het draadloze design. Bestel jouw warmtekussen tijdelijk met 10% korting!

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht klantenservice

Het kussen zelf werkt goed maar heb niet de kleur gekregen die ik heb besteld. Wanneer ik hierover mail krijg ik geen antwoord terug en telefonisch zijn ze ook niet te bereiken.

28 février 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Kleur is mooi maar niet heel warm

Kleur van het kussen is mooi (licht grijs) en stof van het kussen heerlijk zacht. De warmte afgifte van het kussen valt tegen in de hoogste stand is het een beetje warm, maar zeker geen 40 graden en kussen wordt alleen aan voorzijde warm. Er is een powerbank/accu die je kunt opladen en aan achterzijde in het kussen stopt. Accu gaat max 2,5 uur mee en zeker geen 5 uur. Ook ontbrak er een papieren handleiding/beschrijving. Had er meer van verwacht zeker voor die prijs.

21 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet te doen om contact te krijgen met…

Niet te doen om contact te krijgen met dit bedrijf. Er is mij 2 keer beloofd een nieuwe batterij op te sturen. De correspondentie begon hierover 7 december en na minstens 7 mails tot vandaag (13-02-2025) niks ontvangen. Na nog weer een mailtje werd uiteindelijk het betaalde bedrag voor de nieuwe batterij teruggestort. Dat kunnen ze dan weer wel. Maar ik blijf zitten met een slechtwerkende batterij.

7 décembre 2024

Een mooi en warm cadeau

Wij hebben de Heatup-kussens als cadeau in de kerstpakketten voor het personeel opgenomen en niets dan lof over dit product, mooie stof, netjes afgewerkt en in de mooie doos is het werkelijk een cadeau, complimenten en een echte aanrader.
De levering werd door vertraging bij PostNL even spannend maar de klantenservice reageerde snel en had een alternatief achter de hand (wat gelukkig niet nodig bleek te zijn).
Toppers!

17 décembre 2024

The best

Al meer dan een jaar fan van dit heerlijke merk warmtekussen. Ik kan niet meer zonder en hij gaat overal mee naartoe

22 décembre 2024

Hoi Anouk,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Masimo van Heatup

Zo snel een reactie

Zo snel een reactie
En idd de volgende dag binnen
Kunnen anderen nog van leren

19 décembre 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van je ervaring! En het is fijn om te horen dat het warmtekussen snel is geleverd.

Masimo van Heatup

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed product

Goed product

2 décembre 2024

Hoi Hilda,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We wensen je veel plezier met jouw warmtekussen.

Fijne dag,

Rogier van Heatup

Moeilijk contact via mail

Kussens zaterdag ontvangen.
Helaas de verkeerde kleur ontvangen.
Mail gestuurd, deze is inmiddels beantwoord na 1,5 week.
Passende oplossing is id gestuurd maar nog niet verwerkt.
Fijne kussens maar contact krijgen met dit bedrijf gaat niet .... 6/12 laatste mail ontvangen.

3 décembre 2024

Hoi Claudia,

Open en eerlijk: door de drukte met Black Friday heeft onze klantenservice wat onder druk gestaan. Intussen heb je een reactie ontvangen en een passende oplossing gevonden.

Hoi Rianne,

Wat jammer om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Door de drukte rondom Black Friday is het ook bij PostNL een chaos. Daardoor kunnen leveringen voor de volgende dag niet gegarandeerd worden.

Dit communiceren we ook transparant in de bevestigingsmail.

Hopelijk ontvang je jouw pakket snel! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu het kouder begint te worden heb ik…

Nu het kouder begint te worden heb ik alvast een kussen besteld. Voordat ik het wist was het pakketje van Heatup al binnen. Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het kussen.

1 novembre 2024

Hoi Thomas,

Bedankt voor het delen van je ervaring en fijn om te horen dat jouw Heatup snel is bezorgd.

Geniet van je dag,

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service van Heat Up!

Ik heb een nieuwe accu moeten bestellen omdat die van mij gevallen was en kapot is gegaan. Via de mail heb ik een nieuwe besteld en binnen een uur reactie gekregen om verzending voor een nieuwe in gang te zetten.
Echter is het pakketje niet aangekomen. Vanuit HeatUp is er meteen een nieuwe verzonden. Het aanbod wat ik deed om de verzendkosten te betalen, werd per direct afgewezen. Super service en heel erg klantvriendelijk! Dank je wel HeatUp @Julia

25 octobre 2024

Goedemorgen,

Wat tof om te horen dat je fijn contact hebt gehad met onze klantenservice. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets mis gaat met de verzending, maar we zijn blij om te horen dat we het goed hebben kunnen oplossen.

Geniet van je weekend!

Sophie van Heatup

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne kussens

Fijne kussens, vrouwtje thuis is er blij mee!

4 octobre 2024

Hallo Ralf,

Super om te horen dat de kussens bij zowel jezelf als jouw vrouw bevallen. Geniet van de warmte!

Fijne dag.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus