Kussens zaterdag ontvangen. Helaas de verkeerde kleur ontvangen. Mail gestuurd, deze is inmiddels beantwoord na 1,5 week. Passende oplossing is id gestuurd maar nog niet verwerkt. Fijne kussens ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alles ging mis!!! De battery van het kussen was defect en de meegeleverde hoes was de ritssluiting kapot. Na ontvangst dit meteen dmv mail gemeld en na 2 weken en 3 mails eindelijk reactie. Vervol... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hey koukleum! Verwarm jezelf, waar en wanneer je wilt met de duurzame warmtekussens van Heatup. Geniet urenlang van warmte, door het draadloze design. Bestel jouw warmtekussen tijdelijk met 10% korting!
De Enk 2, 6661KK, Elst, Pays-Bas
snel verzonden toch niet zo gebruiksvriendelijk als dat ik verwacht had. Nogal een gedoe om iedere keer die powerbank er uit te halen en op te laden. Kussen van de concurrent vind ik makkelijker maar eerlijk...prijs kwaliteit een aanrader! Het kussen is heerlijk zacht en mooi en warm.

Réponse de Heatup Warmtekussens
Gewoon top kwaliteit. Net de actie van 3 kussens erbij besteld!

Réponse de Heatup Warmtekussens
in advertenties laten jullie weten dat de kachel uit kan en de hele avond genieten van de kussen, wat dus niet zo is.
accu vol geladen en op de middelste blauwe stand is de kussen 50x50 na 1,5 uur al weer leeg.

Réponse de Heatup Warmtekussens
Super vriendelijke klantenservice, bestelling netjes verpakt en snel bezorgd!

Réponse de Heatup Warmtekussens
Heerlijk kussen, veel in de avond buiten gezeten met dit kussen de laatste dagen/weken.
“Helaas” is mijn vriendin er ook fan van geworden waardoor ik er uiteindelijk nog één heb moeten bestellen.
Werkt snel en makkelijk.
Thx voor deze toevoeging in onze achtertuin🙏🏼

Réponse de Heatup Warmtekussens
Heerlijk kussen! Heb het enorm snel koud en vaak last van een stijve nek/rug. Brengt mij veel verlichting. Top product 🙂 heb hem ook voor mijn moeder besteld.

Réponse de Heatup Warmtekussens
Afgelopen week het kussen gekregen als cadeau van mijn moeder. Als echte koukleum kan ik bevestigen dat het kussen alles is wat het beloofd. Heerlijk warm voor de koude dagen die eraan komen en óók nog eens fijn voor mijn rugpijn! Zeker een aanrader!

Heerlijk opwarmertje
Het was even zoeken om uit te vogelen hoe ik de kussens van Heatup kon opwarmen, maar dan heb je ook precies wat Heatup belooft : kussens die je lijf verwarmen, terwijl de omgeving niet verwarmd wordt. Een welkome besparing op energiekosten en tevens een comfortabele investering in datgene wat je warm wilt hebben: een warm lijf; zo komen besparen en verwarmen lekker samen!
Marius Zwaal
Hilversum

Réponse de Heatup Warmtekussens
Een super fijn kussen om nog even langer buiten te kunnen zitten, of om comfortabel op de bank te zitten tijdens de koude dagen. Het kussen is makkelijk in gebruik, lekker zacht en wordt goed warm!

Réponse de Heatup Warmtekussens
Deze warmte gaat verder dan het opwarmen van je huid - hoe gek het ook klinkt, het lijkt je van binnenuit te verwarmen. Dat is die infrarood, die je heel aangenaam voelt. Het ontspant je.
Ik bestelde voor mezelf, maar later kregen mijn moeder en mijn schoonzus 'm ook gewoon. Een succes!

Réponse de Heatup Warmtekussens
Wat een heerlijk warm en comfortabel kussen. Dankzij de verschillende warmte standen gebruik ik Heatup op elk moment van de dag. Op deze manier hoef ik geen verwarming aan te zetten wat weer beter is voor de portemonnee en millieu. Daarnaast is de service van Heatup geweldig, ik mocht hem 30 dagen gratis uitproberen!

Réponse de Heatup Warmtekussens
Mijn kussen werd niet meer warm. Na een gesprek met de klantenservice deed hij het helaas nog niet. Ik had op zaterdag voor het eerst contact met de klantenservice. Na controle van mijn gegevens en omdat het binnen de garantie viel was er direct een nieuwe opgestuurd. Nu op maandag zit ik er weer lekker warm bij met mijn heatup kussen. Super service. Fijn kussen!

Réponse de Heatup Warmtekussens
Voor mijn moeder een kussen besteld, snelle levering en mooi verpakt, mijn moeder heeft het kussen veel gebruikt in hun vakantie in Oostenrijk

Réponse de Heatup Warmtekussens
Ik heb het kussen een tijdje geleden besteld op aanraden van een collega. En wat ben ik hier blij mee! Op de koude zomeravonden vond ik het al snel afkoelen op de camping. Met dit warmtekussen van Heatup kunnen we langer buiten zitten. De accu gaat ook erg lang mee!

Réponse de Heatup Warmtekussens
Mijn moeder twee weken terug een HeatUp kussen cadeau gedaan, ze is er zo enthousiast over dat ik er voor mezelf ook eentje heb aangeschaft. Ze worden zo lekker warm dat je bijna geen deken meer nodig hebt, ook in de wat koudere avonden zijn de kussens perfect voor buiten. Zeker een aanrader!

Réponse de Heatup Warmtekussens
Een verrijking in onze tuin! S'avonds laat met deze heerlijke en mooie kussen buiten zitten is echt mega! De tuin is mooier en ook kunnen we langer buiten blijven zitten. We hebben er gelijk 3 gekocht, wat een heerlijke kussens. Ze zijn zacht en de batterij gaat enorm lang mee! 😊