Recentelijk bij Hedin Automotive Hoogeveen een auto geleased. Het aanbod aan auto's was breed met een snelle levertijd. Het contact was fijn, ik werd ontzettend goed geholpen, waren altijd berei... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementBuitenvaart 2102, 7905 SX Hoogeveen, NL
Lisez les avis des autres
We stonden met pech op een carpoolplaats langs de A32. De hulpverleners van de MyCitroëncard wilden niet komen omdat ze ons niet konden vinden in hun administratie. Doorverbonden met de garage, zei di... Voir plus
De afgesproken werkzaamheden werden goed uitgevoerd, maar de afgesproken wachttijd werd ruimschoots verdubbeld. Zorg ervoor dat je iets te eten meeneemt.
L'entreprise a répondu
Na overleg is de auto opgehaald door een verkoper. Om 18.00 uur werd de auto weer keurig en gewassen afgeleverd. Uitstekend service.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Écrit par l'entreprise
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Coordonnées de contact
Buitenvaart 2102, 7905 SX, Hoogeveen, Pays-Bas

Auto opgehaald van huis

Lange wachttijd
Zorg ervoor dat je iets te eten meeneemt.

Réponse : Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Het personeel vriendelijk zeer…
Het personeel vriendelijk zeer behulpzaam als je iets vraagt goed antwoord en anders deden de mensen in de garage en baliehet wel even

Réponse : Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Prettig personeel en vakmensen.

snel geholpen
snel geholpen, alles goed uitgevoerd en ik hoefde niet lang te wachten!

Lamp vervangen
Om 16.15 uur kwam ik binnen aan de balie met de vraag of ze een voorlamp in mijn auto wilde vervangen.Binnen 20 minuten is de lamp vervangen en stond ik weer buiten.

Réponse : Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Er is gedaan wat afgesproken en beloofd…
Er is gedaan wat afgesproken en beloofd is. Bovendien is de auto schoongemaakt en gewassen afgeleverd.

Super service…
De achterklep van onze C5 Aircross zat wat scheef en sloot niet goed. We konden meteen komen. Zeer snel geholpen en ook nog kostenloos. Super service

Réponse : Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Medewerker receptie was goed meedenkend…
Medewerker receptie was goed meedenkend en behulpzaam.

Réponse : Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Mijn review is niet te vinden.
Mijn review is niet te vinden.
Hoe kan dat?
Was de werkelijkheid over Hedin Automotive in Hoogeveen te negatief?
Bij deze de aanvulling:
Op 1 juli j.l. kocht ik deze auto bij Hedin Automotive in Hoogeveen.
De verkoper was Remko Meijer.
De auto werd met andere voorbanden afgeleverd, zonder enige toelichting van de verkoper.
Ook was er geen handleiding van de auto in de auto en enig uitleg was ook manko van de verkoper.
Na enkele verstuurde e-mails en telefoontjes voor het verkrijgen van een handleiding, heb ik tot nu toe, 21 juli 2025, nog niets mogen ontvangen, terwijl de toezegging was, dat ik het over vier dagen zou ontvangen. Ik heb contact gehad met Citroën Nederland en zij wisten van geen enkele aanvraag van de heer Remko Meijer.
Ben ik voorgelicht door een niet verkoop capabele verkoper, die geen enkel inzicht heeft in de vraag van de koper of is het bij Hedin Automotive "verkocht is verkocht"?
Dit is mijn derde gekochte auto bij dit bedrijf en alle voorgaande aankopen waren perfect met de meest klantvriendelijke service.
Moet ik nu naar een andere vestiging van Hedin Automotive?
Ik denk het niet, maar deze verkoper zal mij nooit meer een auto verkopen. Hopelijk houdt Hedin Automotive in Hoogeveen enkele verkopers in dienst, waarmee wel goed zaken te doen zijn.
Verder alle respect voor de chef van de werkplaats, die mij het vertrouwen weer terug gegeven heeft.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.