Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel Avis 74

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Mountbattenweg 6, 5466 AX Veghel, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eenvoudig om de afspraak via internet te plannen en daarna is alles uitgevoerd conform de afspraak. Zeer tevreden over deze garage die al meerdere jaren deze hoge kwaliteit vasthouden.

Noté 3 sur 5 étoiles

normaal geef ik 5 sterren, we komen hier al bijna 12 jaar. Nu is er een nieuwe receptioniste en die moet nog het een en ander geleerd worden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom uit Tilburg. Zag een advertentie voor 2de hands auto en heb afspraak gemaakt voor proefrit. Bij aankomst alles prima op orde gemaakt door de verkoper Mehmet Simsir. Na een zeer prettig onderhan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Prestataire de transport automobile privé

À propos de Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Écrit par l'entreprise

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, vriendelijk, goed werk geleverd. dus geen minpunten en daarom 5 sterren.

20 février 2026

Beste meneer/mevrouw van Creij,

Wat fijn om te horen dat onze service en werkzaamheden zo goed zijn bevallen! We waarderen je vriendelijke woorden en de 5 sterren enorm. Dank u wel!

Loekie van Hedin Automotive

Zeer klantvriendeljjk

Zeer klantvriendeljjk, was iets verkeerd gegaan met de afspraak. Toch heel mooi opgelost. Verdere eerder een afspraak te maken dannin Den Bosch (voor mij dichterbij). Volgende afspraak voor service en apk weer in veghel gemaakt.

25 décembre 2025

Beste meneer/mevrouw van der Pas,

Fijn te horen dat het probleem met de afspraak naar tevredenheid is opgelost. We zijn blij dat je voor onze service kiest. Tot de volgende afspraak in Veghel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Was een miscommunicatie maar heel goed…

Was een miscommunicatie maar heel goed opgelost

25 décembre 2025

Beste meneer/mevrouw Voets,

Fijn dat het probleem is opgelost. We zijn blij dat we je van dienst konden zijn en danken je voor de feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte ervaring, prima geholpen.

Voor het eerst een auto via internet gekocht zonder proefrijden. In contact gekomen met Maarten Goossens van Hedin in Veghel voor een Dacia Jogger voor mijn vrouw die op website werd aangeboden. Auto van 11 maanden jong met 25 kilometer op de teller. Hele nette prijs, hele mooie complete auto. Maarten heeft alles met veel enthousiasme prima geregeld! Auto keurig netjes thuis afgeleverd en zag er uit als nieuw! Was de Jogger eigenlijk ook. Goede communicatie, klantgericht, nette prijs, Maarten bedankt!

4 décembre 2025

Beste meneer/mevrouw Gerrietsen,

Wat fijn te horen dat je zo'n goede ervaring had met de aankoop van de Dacia Jogger. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat de auto in uitstekende staat verkeerde. Bedankt voor de vriendelijke woorden en het delen van de positieve ervaring.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Stipt op de tijden vanuit de werkplaats. Fijn!

21 novembre 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Wat fijn dat onze stiptheid en vriendelijkheid van ons personeel zo gewaardeerd wordt. We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de APK en grote beurt vervanging…

Voor de APK en grote beurt vervanging multiriem afspraak van de kosten . Na inspectie overleg van afkeur punten en wat hiervan de extra kosten waren .

15 novembre 2025

Beste Franciscus,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. We zijn blij te horen dat we je goed hebben geïnformeerd over de kosten en de afkeurpunten tijdens de APK en grote beurt.

correcte behandeling en afhandeling

correcte behandeling en afhandeling van de te verrichten werkzaamheden met duidelijke uitleg en advies

6 novembre 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de behandeling en de duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Noté 4 sur 5 étoiles

erg vriendelijk personeel konden helaas…

erg vriendelijk personeel konden helaas het mankement niet vinden en stuurde me terug naar de vestiging waar de reparatie in april 2025 is gedaan.

15 octobre 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Fijn om te horen dat u het personeel vriendelijk vond. We betreuren het dat het mankement niet kon worden gevonden en dat u terug moest naar de andere vestiging. Dank voor uw terugkoppeling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer tevreden koper uit Tilburg

Kom uit Tilburg.
Zag een advertentie voor 2de hands auto en heb afspraak gemaakt voor proefrit.
Bij aankomst alles prima op orde gemaakt door de verkoper Mehmet Simsir. Na een zeer prettig onderhandelingsgesprek en wat over en weer bieden met de inruil van mijn oude auto tot overeenkomst gekomen.
Rijdt nu al 2 maanden in mijn "nieuwe" auto inclusief vakantie en ben uiterst tevreden.

1 mai 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Wat fijn dat de aankoop van uw tweedehands auto zo goed is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en uw "nieuwe" auto, en dat u er zelfs al mee op vakantie bent geweest. Bedankt voor uw positieve feedback.

Mehmets deal

Na een bezoek op 2e paasdag hadden we na een hartelijk welkom de keuze laten vallen op 1 van de 3 dezelfde auto's in de showroom in Veghel.
Alle benodigde gegevens uitgewisseld met Mehmet Simsir die precies begreep wat onze wensen voor een nieuwe/gebruikte auto waren.
Direct een afspraak gemaakt om de auto op te halen.
Afgelopen vrijdag stond onze auto te shinen bij de ingang van de showroom.
Nadat Mehmet ons vragenlijstje helemaal had afgewerkt gingen we een ervaring rijker op weg met onze aanwinst.

2 mai 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

We zijn erg blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad tijdens je bezoek aan onze showroom in Veghel. Het is fijn om te lezen dat je je welkom voelde en dat Mehmet Simsir je zo goed heeft geholpen bij het vinden van de perfecte auto.

Het is fantastisch dat Mehmet al je vragen heeft beantwoord en dat je met een tevreden gevoel de showroom hebt verlaten. We hopen dat je veel plezier zult beleven met je nieuwe aanwinst.

Een top garage

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, goede suggesties en efficiente aanpak.

En doe de groeten aan Jan

29 mars 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de vriendelijkheid van ons personeel, de duidelijke uitleg, de goede suggesties en de efficiënte aanpak. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan Jan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er werd goed gecommuniceerd.

Er werd goed gecommuniceerd.

27 mars 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de communicatie.

Prima service

Prima service. Op tijd klaar. Vriendelijke ontvangst.

12 mars 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service, de tijdige afhandeling en de vriendelijke ontvangst.

Noté 5 sur 5 étoiles

de afspraak goed gepland via de site.

de afspraak goed gepland via de site.
een korte intake bij de werkplaats .
bij extra werk eerst een gesprek .

14 février 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de planning via onze website en de intake bij de werkplaats. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.

Noté 3 sur 5 étoiles

normaal geef ik 5 sterren

4 février 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Het spijt ons te horen dat je ervaring deze keer niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat je al jarenlang een trouwe klant bent en waarderen je loyaliteit. Het opleiden van nieuwe medewerkers kost tijd welke we met plezier investeren in onze medewerkers. We hopen dat u bij een volgend bezoek wederom de service zult ervaren zoals u van ons team gewend bent.

Noté 4 sur 5 étoiles

Probleem snel uitgelegd en verholpen.

Mij is verteld wat er mis was, en het probleem is meteen en goed verholpen.
Zoals het hoort, toch.
Bedankt.

22 janvier 2025

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de manier waarop het probleem is aangepakt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Team Hedin Automotive.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, prima geholpen
Reparatie binnen garantie redelijk snel opgelost ondanks de drukte daar.

10 décembre 2024

Beste John,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de communicatie en de snelle reparatie binnen de garantie. Graag gedaan. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Team Hedin Automotive.

Prima service

Snelle afhandeling!

29 novembre 2024

Réponse : Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Dank u wel voor de mooie beoordeling. fijn om te lezen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus