Heiringstore Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et smykke og dagen efter ankom det - super hurtig levering og fik også leveret et super fint totebag. Vil gerne købe igen næste gang jeg vil forkæles eller give en smykkegave 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne jeg give det dobbelt stjerner havde jeg gjort det. Super service hurtig svar tider meget behjælpelige da jeg gerne ville have indgravering og alligevel leveret indenfor 48 timer. Vil helt si... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Smykkerne jeg modtog...stemte overens med billeder. Flotte æsker...katalog og "mulepose". MEN...jeg bor på landet (Genner) og har ikke bil...og smykkerne var sendt til nærmeste SUPERBRUGS i Løjt...i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Hos Heiring sætter vi en ære i, at hvert enkelt smykke er noget helt specielt. Heiring smykker fremstilles på virksomheds værksted i Danmark. Heiring er kendt for det danske design og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine varmeste anbefalinger til Heiring…

Mine varmeste anbefalinger til Heiring Smykker - I har den fineste service, og god kvalitet i jeres smykker.

3 mai 2026

Réponse de Heiringstore

Tusinde tak for dine stjerner og din anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber at vi får lov at sende flere smykker til dig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Beställning av smycke, snabb leverans

Jag beställde från er websida och efter någon vecka så fick jag avisering om att paketet fanns för avhämtning. Det var en guldpläterad armring med "knut" jag beställde till mitt barnbarn som ska få den som konfirmationspresent om någon vecka. Smycket är väldigt fint och ligger i en fin presentask.

27 avril 2026

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din anmeldelse og fine stjerner. Vi håber at armringen kan bruges og håber at se dig tilbage på shoppen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et smykke og dagen efter ankom…

5 mars 2026

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os. Vi glæder os til at se dig på shoppen en anden god gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lever op til forventninger- bruges med…

Lever op til forventninger- bruges med andre perlesmykker fra samme mærke 😊

15 janvier 2026

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din anmeldelse og stjerner, det betyder meget for os. Vi håber at se dig tilbage på shoppen en anden god gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et fint armbånd til en gave…

Jeg købte et fint armbånd til en gave og fødselaren blev meget glad. Der var ydermere meget hurtig levering og fin indpakning, så jeg er meget tilfreds med købet og handler her gerne igen.

17 janvier 2026

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Dejligt at armbåndet kunne bruges, og vi glæder os til at se dig tilbage på shoppen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hittade en fin julklapp till min…

Hittade en fin julklapp till min sambo!!Hon blev nöjd och jag också.

30 décembre 2025

Réponse de Heiringstore

Tusinde tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at gaven kan bruges. Håber at se jer tilbage hos Heiringstore en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne jeg give det dobbelt stjerner…

Kunne jeg give det dobbelt stjerner havde jeg gjort det.
Vil helt sikkert handle der igen

10 décembre 2025

Réponse de Heiringstore

Tusinde tak for din anmeldelse - det betyder meget for os. Dejligt at høre at du har været tilfreds. Vi håber at se dig tilbage en anden god gang.

Dejlig oplevelse

Hurtig levering, flotte øreringe og der står at ombytningen - pga.af julen- kan gøres frem til 12.01.26, alt sobert og perfekt 🤗🙏🏻

15 novembre 2025

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Dejligt at du er tilfreds og vi håber at øreringene kan bruges.

Utmerket på alle måter!

Alt, både smykke, service og forsendelse var helt utmerket!

22 août 2025

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds, og vi håber at se dig tilbage på shoppen en anden god gang.

Noté 3 sur 5 étoiles

Gratis fragt?

Jeg bestilte to vare, en af gangen. Varerne var meget fine og levede op til forventningerne.
På den første vare havde jeg gratis fragt og på den anden skulle jeg betale 57kr i fragt.
Jeg modtager begge vare i den samme pakke.
Jeg føler mig lidt snydt for 57kr

5 août 2025

Réponse de Heiringstore

Kære Brian. Tak for din tilbagemelding. Jeg har kigget din ordre igennem og kan se at vi samlede de to ordrer, sendte dem fragtfrit og gav dig endda velkomstrabat på begge ordrer. Så hvis du kigger på medsendte faktura og de beløb der er hævet på din konto, vil du se at du IKKE har betalt fragt, som du skriver. Du har derimod sparet 10% på begge ordrer.
Vi er selvfølgelig glade for at du tager dig tid til at komme med din tilbagemelding her på Trustpilot, men håber at du vil genoverveje dine tre stjerner.
Og så håber vi selvfølgelig at se dig tilbage på shoppen en anden god gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er vild med mine nye flotte smykker

Er vild med mine nye flotte smykker. Deltog i jeres live-salg for første, men absolut ikke sidste, gang. Fine præsentationer af smykkerne, god guidens og attraktive priser.

29 mai 2025

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din fine anmeldelse og stjerner - det betyder meget for os. Så dejligt at høre at smykkerne er som forventet. Vi håber at se dig tilbage på shoppen en anden god gang :)

Smukke smykker

Flotte smykker, som jeg virkelig har forelsket mig i. Hurtig og fin levering. Glæder mig til at handle mere hos Heiring.

31 mai 2025

Réponse de Heiringstore

Tusinde tak for din tilbagemelding. Det er vi meget glade for at høre. Vi glæder os til at se dig tilbage på shoppen :)

Super flotte smykker

Super flotte smykker.
Nem bestilling og hurtig forsendelse.
Er virkelig glad for mine nye hjerte øreringe og kæde

7 mai 2025

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din fine anmeldelse og stjerner - det betyder meget for os. Så dejligt at høre at smykkerne er som forventet og at du er glad for dem. Vi håber at se dig tilbage på shoppen en anden god gang :)

Personlig service

Vi fik god og personlig service i forbindelse med køb af en ring. Heiring var utrolig obs på vores tilfredshed.
Og tilfredse, det blev vi.

19 avril 2025

Réponse de Heiringstore

Tusinde tak for din tilbagemelding her og på mail. Det betyder meget for os og vi gør meget for tilfredse kunder. Dejligt at ringen kom til at passe. Vi håber at se jer tilbage hos Heiring en anden god gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin og hurtig betjening

10 avril 2025

Réponse de Heiringstore

Mange tak for din anmeldelse og de fine stjerner - det betyder meget for os. Dejligt at høre at du har været tilfreds med vores betjening. Vi håber at se dig tilbage hos Heiring en anden god gang :)

FLOTTE SMYKKER

MEN...jeg bor på landet (Genner) og har ikke bil...og smykkerne var sendt til nærmeste SUPERBRUGS i Løjt...i en anden landsby...hvortil der ikke går bus. Hvis ikke man kan få varen sendt til døren...skal man selv kunne vælge afhentningssted...for mit vedkommende Løvbjerg/Aabenraa...hvortil busserne går.

24 mars 2025

Réponse de Heiringstore

Tusinde tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Dejligt at du kan lide og bruge smykkerne. Jeg beklager dog din oplevelse med levering. GLS vælger normalt altid det tætteste GLS udleveringssted, men der kan ske fejl. Vi har dog altid mulighed for at ændre stedet, så næste gang er du velkommen til at sende os en mail med hvor du vil have det leveret - så klarer vi det.
Vi håber at se dig tilbage på shoppen en anden god gang.

Mooie producten

Mooie producten. Snel en netjes geleverd

6 mars 2025

Réponse de Heiringstore

Thank you so much for your feedback, that means a lot to us. We are glad you like the jewelry and we hope to see you again another time.

Noté 4 sur 5 étoiles

Da det er gaver kan jeg ikke anmelde

Da det er gaver kan jeg ikke anmelde

26 février 2025

Réponse de Heiringstore

Vi takker alligevel for din anmeldelse :) Håber du har været tilfreds med vores service og vi håber at gaven kan bruges. Vi håber at se dig en anden god gang.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus