hirolab.pl Avis 236

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybki czas realizacji od zamówienia do odbioru, bardzo duży + za zabezpieczenie zakupionych artykułów w moim przypadku była to kreatyna nowy smak 🍍🍍🍍, na pewno będę wracał do zakupów w HIRO... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Białko zostało mi polecone przez mojego trenera i to był strzał w dziesiątkę. W smaku jest bardzo dobre i co najważniejsze bardzo pożywne. Zakupiłam już kolejne smaki.

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetne jakościowo produkty, przepyszne białko, ale mam jedno ale. Te miarki…. Nie da rady zrobić miarki, która pomieści zapotrzebowaną gramaturę do stworzenia szejka białkowego czy napoju z kreatyny?... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetne Suplementy, szybki serwis i realizacja. Przejrzysty sklep internetowy . W ostatnim czasie zachwyciła Mnie Pani Justyna Augustyńczyk. Profesjonalna, rzeczowa i pomocna. Kontakt z nią oceniam n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de fitness et nutrition

À propos de hirolab.pl

Écrit par l'entreprise

POZNAJ NASZĄ HISTORIĘ
Marka Hiro.Lab została stworzona przez pasjonatów, posiadających ponad 18 lat doświadczenia w dystrybucji suplementów diety i odżywek dla sportowców na terenie całej Europy. Lata doświadczeń doprowadziły nas do jednego wniosku… Duzi, światowi gracze często pozostają głusi na potrzeby swoich klientów i ich sugestie, koncentrując się jedynie na maksymalizacji zysków, co odbija się na jakości produktów i sprawia, że są zwyczajne, pozbawione duszy, opracowywane bez dbałości o szczegóły.

POZNAJ NASZĄ WIZJĘ
Hiro.Lab jest odpowiedzią na ignorancję „WIELKIEGO” przemysłu sportowego. Jest wyrazem potrzeb i celów klientów, dla których zdrowy tryb życia i sport są istotne i ważne. To głos wszystkich tych, którzy przez lata musieli pogodzić się z nudą i powtarzalnością w świecie suplementów dla sportowców. To manifest tych, którzy uwielbiają się wyróżniać, to bunt tych, którzy poważnie traktują każdy trening i życiowe wyzwania!

ODŻYWKI BIAŁKOWE

KREATYNY

WITAMINY & MINERAŁY

WIĘCEJ PRODUKTÓW

POZNAJ NASZĄ MISJĘ
Przez wiele lat zbudowaliśmy solidne podstawy, żeby dać Ci wszystko, co zaawansowane, nowe, rewolucyjne! Naszą misją jest sprawić, aby wszystko to, co najlepsze w dziedzinie suplementów diety było dostępne dla Ciebie bez względu na wiek czy poziom zaawansowania, każdy bowiem ma prawo korzystać z produktów najwyższej jakości i mieć nieograniczony dostęp do wiedzy na ich temat. Naszą motywacją jest Twój wysiłek i zaangażowanie w proces stawania się lepszym. Z wielką starannością pracujemy nad doborem składników, dbając o każdy szczegół i nieustannie ulepszając każdy obszar naszych działań. Bierzemy to, co najlepsze, dzielimy się tym, aby inni mogli dokonywać zmian i postępów, korzystając z najlepszych rzeczy.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

POLECAM !

Świetne produkty(zamawiam produkty KW), ekspresowa wysyłka 🚚 świetnie zabezpieczona paczka 📦

24 novembre 2025

Kolagen w smaku super

Kolagen w smaku super. Jakiś mega efektów nie widać, choć skóra na twarzy trochę bardziej nawilżona. Kupiłam dlatego, że był polecany przez Kamilę, jednak po zużyciu zamówiłam inny, ponieważ
kolagen jest jednym z najmniejszą jednostką kolagenu w składzie na rynku.

1 novembre 2025
Avis spontané

Polecam gorąco!

Bardzo szybka wysyłka - to już koje kolejne zamówienie i mam nieodparte wrażenie, że pracujecie 24/7. Kupuję suplementy KW - Apatile - tego nawet nie trzeba reklamować: po prostu działa.

9 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Czy produkt działa nie wiem

Czy produkt działa nie wiem, bo wymaga dłuższego czasu aby go przyjmować. Paczka dotarła w kilka dni ale jest słabo zabezpieczona tj. Włożona cieniutka warstwa papieru włożona z jednej strony pudełka, a z drugiej nic więc po otwarciu kolagenu wszystko latało luzem, aż cud że się nie zbiło.

12 novembre 2025

W porządku

Ogólnie wszystko tak jak należy, paczka jak została wysłana to juz była na drugi dzień, szkoda tylko ze nikt mi nie napisał że wysyłka będzie opóźniona i by nie było problemu po takiej informacji. Tak to polecam.

31 octobre 2025

Polecam.

Skorzystałam z kodu promocyjnego, zamówienia zostało natychmiast wysłane. Jestem bardzo zadowolona, polecam! :)

9 octobre 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus