Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste team hondenshop, Onze 1e bestelling is een feit en daarbij de verrassingsbox voor ons pubertje besteld. Met recht een hele mooie box met een groot en zeer divers aanbod. Daar kunnen we even mee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Duitse Herdershond naam: Dora. Haar geluk kan weer niet op nu gistermiddag met dpd weer twee nieuwe Happy Hedgehog, met goed werkende piepers, geleverd zijn. Is eigenlijk de enige bal die zij écht le... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Een keramische warmtelamp gekocht nadat wij hem wilde installeren in de werpkist vonden wij dat de temperatuur niet warm werd de temperatuur meter bleef koud dus hij werkte niet zoals hij staat b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Animalerie
  2. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Hondenshop.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor honden, met een sterke focus op kwaliteit, eerlijk advies en persoonlijke betrokkenheid. Wat ons onderscheidt, is dat wij niet zomaar producten verkopen, maar actief meedenken met de klant en de hond. Dankzij jarenlange ervaring met honden – van huishonden tot werkhonden – weten wij precies waar we op moeten letten bij voeding, snacks en accessoires. Een belangrijk onderdeel van ons assortiment bestaat uit natuurlijke hondensnacks. Deze worden zorgvuldig ingekocht bij vaste drogerijen en wekelijks gecontroleerd op kwaliteit. Omdat het om natuurproducten gaat, kunnen vorm, kleur en formaat variëren. Juist dat maakt het product puur en zonder onnodige toevoegingen. Veiligheid en transparantie staan hierbij altijd voorop. Daarnaast staan wij bekend om onze persoonlijke voeradviezen. Op basis van het profiel van de hond (ras, leeftijd, activiteit en eventuele klachten) geven wij gericht advies dat verder gaat dan standaard aanbevelingen. Hierbij werken wij onder andere met bewezen kwalitatieve merken zoals Wagging, die bekendstaan om hun uitgebalanceerde samenstellingen en focus op gezondheid. Met een groot online bereik en een actieve community helpen wij dagelijks duizenden hondeneigenaren bij het maken van de juiste keuzes. Klanten waarderen vooral onze snelle service, duidelijke communicatie en het feit dat we altijd zoeken naar een passende oplossing. Bij Hondenshop.nl staat de hond altijd centraal – en dat merkt u in alles.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Verrassingsbox hond

Beste team hondenshop,
Onze 1e bestelling is een feit en daarbij de verrassingsbox voor ons pubertje besteld. Met recht een hele mooie box met een groot en zeer divers aanbod. Daar kunnen we even mee vooruit. Super! Pubertje komt vanaf morgen bij ons wonen dus alle producten en proefpakketten gaan vanaf morgen de testfase in. ;-D

24 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer te spreken over het assortiment en de service van hondenshop.nl

Ik ben zeer te spreken over het assortiment en de service van hondenshop.nl. Alles wat ik had besteld werd snel geleverd, zelfs met een kadootje erbij. Toen bleek dat er een onderdeeltje miste van de door mij bestelde hondenbench heb ik dat gemeld en kreeg ik die direct nageleverd.

8 avril 2026

Réponse : Hondenshop

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de service. We doen ons best om bestellingen snel en compleet te leveren, en een klein extraatje meesturen vinden we zelf ook altijd leuk 😊
Goed dat je het meteen hebt gemeld toen er een onderdeel van de bench ontbrak — en nog fijner dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Zo hoort het wat ons betreft!
Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug bij Hondenshop.nl

Duitse Herdershond: Dora

Is eigenlijk de enige bal die zij écht leuk vindt..!

13 avril 2026

Bedankt voor uw review!
Goed om te vernemen dat Dora zo enthousiast is over de Happy Hedgehog. Het is een speeltje dat bij veel honden bijzonder goed in de smaak valt, zeker wanneer de piepers naar behoren functioneren.
Fijn dat de levering via DPD naar wens is verlopen. Wij wensen Dora veel speelplezier toe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht product maar nog slechtere service

OVerlichte honden halsband gekocht bij dit bedrijf.....

Waardeloze kwaliteit, wordt gezegd dat de band op 500-600 meter afstand te zien is maar dit is absolute onzin. Ik heb een stokhaar Zwitserse herder maar je ziet er zowat niks van. Eerst de band direct omgedaan bij hem maar toen viel die over zn kop eraf als hij snuffelde, daarna 3 cm afgeknipt en de band kon nog steeds oover zn kop aangedaan worden maar zeer slecht zichtbaar.

Zelfs foto's op verzoek gestuurt maar zonder enig resultaat, enkel excuses krijg je te horen..."we hebben het te druk, te weinig personeel, geen tijd voor mails, nieuwe server, je hebt zelf de fout gemaakt door de band te kort af te knippen" etc etc

Gevraagd om creditatie en een retourlabel en/of een andere oplossing zoals een los ledlampje die ze ook verkopen maar dit bedrijf wilt nergens aan meewerken. Je krijgt een paar beloningspunten maar dan moet je dus eerst een nieuwe bestelling doen om die te kunnen gebruiken. Een los ledlmapje was 4 euro duurder...schijnbaar is een goede klant die 4 euro niet waard!

Tevens reageren ze erg traag, vergoeden ze niet de retourkosten en schepen ze je op met een ondeugdelijk product.

WAARDELOZE SERVICE TERWIJL IK GENOEG BESTELD HEB HIER EN NU OOK WEER EEN ORDER GEPLAATST HAD VOOR RUIM 100 EURO!!!!!!!!!!!!

Update...wederom liegen ze in hun reactie, de band is in eerste instantie niet afgekort omgedaan en omdat dat ook een slecht resultaat gaf aangezien het een waardeloos product is is er 3 cm vanaf gehaald dus stop met liegen!

Vertel er dan ook even bij dat ik wel eerst voor min 50 euro opnieuw moest bestellen om gebruik te maken van gratis bezorging anders moest ik 8,75 euro verzendkosten betalen dus een waardeloze oplossing van een stelletje oplichters.

Ik ben nu 11,95 kwijt voor de band die retour is, 8,75 aan verzendkosten en 7,50 aan korting punten....dit bedrijf geeft dus niks om zijn klanten en dent enkel aan hun eigen centen!

Update 2

Deze mensen blijven liegen en bedriegen. Ze geven werkelijk niks om klanten, ze geven enkel om hun eigen centen. Ze blijven waardeloze filmpjes maken enkel om ondeugdelijke producten te blijven verkopen en daarmee klanten te blijven te bewonderen.

Raar he dat klanten boos worden he als ze bedonderd worden door jou hondenshop...schaam je diep en iedereen mag weten hoe jij klanten bedonderd.

Ik had om een oplossing gevraagd en dat was een ander los led lampje wat wel 4 euro duurder was en dat was geen optie voor jou dus alle sores voor 4 euro.

Dus ik sta volledig in mijn recht om iedereen de WAARHEID over jou te vertellen hoe je mensen bedonderd.

En stop met liegen een keetje want ik heb je nooit bedreigd gestoord mens maar goed laat eens zien dan dat ik je bedreigd heb.....stop met het spelen van het zielige verkoopstertje!

Het ging om 4 euro, nu ben ik 28,20 euro kwijt dus vergoed het en we zijn klaar

Update 3

De oplichters van hondenshop gaan nu klachten indienen bij Trustpilot omdat ze bij naam genoemd worden...hahha wat zielig ze maar goed wederom geen enkele reactie van hondenshop terwijl er gezegd wordt dat ze het wil oplossen.

Creditatie van de band wilt ze niet doen, het geven van een ander los lampje wilt ze niet doen, het crediteren van band/retourkosten/korting punten wilt ze niet doen, aangeven bij welke geschillen commissie ze zitten wilt ze niet doen.

Hondenshop wilt niks...is al een wonder dat eindelijk na 3x vragen mijn respons gegevens verwijderd zijn.

KOOP HIER NIkS!

2 avril 2026

Réponse : Hondenshop

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent, en lichten dit graag toe voor andere klanten.
De LED-band die u heeft besteld is een product dat op maat gemaakt kan worden door deze zelf in te korten. U heeft ervoor gekozen om de band na ontvangst zelf verder in te korten. Voor het inkorten had u de mogelijkheid om het product eerst te testen.
Op basis van de door u aangeleverde foto’s hebben wij kunnen vaststellen dat de band naar behoren functioneert. Op de beelden is duidelijk te zien dat de band licht geeft en zelfs de hal waarin uw hond zich bevindt verlicht.
Uw hond heeft een volle, langere vacht. In dat geval is het juist belangrijk om de band niet te kort te maken, zodat deze goed zichtbaar blijft boven de beharing. Doordat de band door u is ingekort, is deze nu minder zichtbaar geworden. Dit is een gevolg van de gemaakte aanpassing.
Ondanks dat het product correct werkt en door uzelf is aangepast, hebben wij u uit coulance het volledige aankoopbedrag als tegoed in uw account aangeboden. Dit is een oplossing die wij niet verplicht zijn, maar wel aanbieden om met u mee te denken.
Het retourneren van een op maat geknipt product brengt niet alleen onnodige kosten met zich mee, maar is ook niet duurzaam, aangezien het product niet opnieuw verkocht kan worden.
Wij begrijpen dat dit niet de uitkomst is die u wenst, maar wij zijn van mening dat wij in deze situatie correct en klantgericht hebben gehandeld. Dan nog een tip....schelden, beledigen en dreigen via e-mail is niet de manier om samen tot een oplossing te komen. En voor wie dit leest....deze man is ontevreden over 35! bedrijven en schrijft over iedereen negatieve reviews...bekijk ze gerust door op zijn naam te klikken.

Topproducten en service

Fijne shop waar we alles kunnen bestellen wat we voor onze hond nodig hebben. Van voer, beloningssnoepjes en kauwbotten tot trainingsmateriaal en speeltjes. Netjes verpakt en geleverd. Daarnaast krijg je bij vragen netjes antwoord met goed advies. Bestellen er inmiddels al een aantal jaren. Kortom blije hond en blije baasjes.

22 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Alleen maar geteste hondenproducten…

Alleen maar geteste hondenproducten waar ze zelf mee werken in de video's en dat merk je. We hebben 3 jaar geleden onze puppy uitzet aangeschaft en we kopen elke maand een zak hondenvoer. Ook de botten en natuurlijke snacks halen we hier en dat betere kwaliteit dan in de plaatselijke dierenspeciaalzaak waar onze hond zijn neus voor ophaalt. Heel fijne shop

6 août 2025

Slecht geperst bot

Zeer slechte kwaliteit bot.
Mijn Viszla heeft met dit xl bot nog
geen vijf dagen gedaan. Mijn hond krijgt twee keer per dag het bot voor 20 minuten.
Uit ervaring bij andere verkopers
was dit het geld niet waard.

30 juillet 2025

Réponse : Hondenshop

Tja… die van ons zijn ook zó lekker 😉 dat ze soms sneller op zijn dan je zou willen!”
Bedankt voor je eerlijke review, dat waarderen we echt. We begrijpen heel goed dat je verwacht dat een XL bot langer meegaat, zeker als je daar eerder andere ervaringen mee hebt gehad. Tegelijk zien we in de praktijk dat dit per hond enorm kan verschillen — zeker bij fanatieke kluivers zoals een Vizsla.
Onze botten zijn natuurproducten en worden niet kunstmatig extra hard geperst. Daardoor kunnen ze qua structuur en hardheid wat variëren, maar blijven ze wel puur en veilig zonder onnodige toevoegingen. Sommige honden doen er weken mee, terwijl andere enthousiastelingen ze inderdaad een stuk sneller op hebben.
We denken graag met je mee voor een alternatief dat beter aansluit bij jouw hond, bijvoorbeeld een nog hardere of dikkere kluif. Stuur ons gerust even een berichtje, dan kijken we samen naar de beste optie 👍

Hele fijne webshop

Ik vind het een hele fijne webshop, met echt goede producten, met hele heldere en duidelijke informatie daarover. Ze hebben ook veel keus in gezonde producten, zoals gedroogde snacks, zonder toevoegingen. Snelle levering en hele prettige klantenservice. Ook heeft eigenaar Edwin heel veel duidelijke filmpjes opgenomen over allerlei onderwerpen die te maken hebben met honden, zoals bv wat te doen bij oververhitting. Dus ik vind het een aanrader!!

26 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede spullen, denken mee en nette retourafhandeling

In eerste instantie contact opgenomen omdat ik een order wilde wijzigen en daar werd heel fijn bij meegedacht. Helaas bleek het voorgestelde product toch niet de juiste oplossing en werd er niet moeilijk gedaan over retourneren. Vervolgens de retour na ontvangst supersnel verwerkt en het geld retour. Kunnen veel shops een voorbeeld aan nemen! De overige spullen die we tot nu toe besteld hebben zijn naar volle tevredenheid dus we shoppen hier graag.

3 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Alles voor een tevreden hond + baasje

Ik koop al meerdere jaren bij deze online hondenshop en begrijp nu eigenlijk niet waarom ik nog niet eerder een review opstelde… Deze shop verkoopt enkel producten waar ze 100% achter staat en is ook altijd bereid om dat extra woordje nuttige info te verschaffen, soms zelfs andere producten aan te raden. Ze hebben zelf ook uitgebreide filmpjes en reviews van de aangeboden producten. Ik ben al jarenlang tevreden van élke aankoop en mijn Tervuerense herder Sky ook :-)

21 mars 2025

Topkwaliteit honden snacks!

Ik heb nu meerdere keren bij de Hondenshop besteld en altijd topkwaliteit in spullen ontvangen. Kan deze winkel absoluut aanraden! Mijn 22kg wegende poedel geniet elke keer weer van zijn gezonde en verantwoorde snacks. Vooral de grote gedroogde konijnenbotten en runderkopplaten vind hij geweldig!

15 janvier 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima!

Besteld: Giardia test, Panacur voor hond en katten en Desivet ontsmettingsmiddel. Hele goede uitleg op de website.
Dankzij het stappenplan tegen Giardia kon ik alvast een beginnetje maken de parasiet uit te roeien. Wel jammer dat het na het plaatsen van de bestelling stil bleef ( geen verzendings update) en het uiteindelijk een week duurde voor ik het had. Omdat mijn hond er best ziek van was, heb ik de medicatie ook maar elders besteld ( wat ik de volgende dag in huis had) en begonnen met de kuur. Dat ik nu dubbel heb vind ik geen ramp. Het is altijd de vraag of je de parasiet in eens uit kunt roeien. Inmiddels is m'n hond opgeknapt, maar omdat Giarda een hardnekkig huftertje is, zijn we er voorlopig nog wel even zoet mee ( poetsen!)
De vier sterren zijn dik verdiend omdat ik online nergens zulke goede en complete info heb gevonden. En geloof me, bij een giardia besmetting met veel klachten bij de hond, voel je je aardig radeloos omdat ongeveer elke dierenarts iets anders zegt...

8 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een omheining gekocht voor de hond

Een omheining gekocht voor de hond. Tot mijn verbazing staat er bij PostNL dat het is afgeleverd.... Maar niks ontvangen! Ze sturen een incassobureau op je af om druk uit te oefenen. Als ik vraag om een aflevering bewijs is deze er niet! Ze sturen dus dure spullen op met PostNL zonder verzekerd en aangetekend verzenden.

7 octobre 2024

Réponse : Hondenshop

Bedankt voor je review. Deze is al van oktober 2024, en eerlijk is eerlijk: we zijn pas sinds kort op de hoogte van het bestaan van deze reviewpagina. Daarom lopen we momenteel alle reviews even netjes na en reageren we alsnog 👍
Wat je beschrijft is natuurlijk ontzettend vervelend, dat begrijpen we goed. We willen wel graag een paar dingen verduidelijken. Wij werken altijd met vooruitbetaling en schakelen zelf geen incassobureaus in. Mocht er gebruik zijn gemaakt van achteraf betalen via bijvoorbeeld Klarna, dan loopt dat traject volledig via hen en staat dit los van ons.
Daarnaast geldt: als een pakket volgens PostNL als geleverd staat, maar jij hebt niets ontvangen, dan starten wij altijd een onderzoek via een “niet ontvangen verklaring”. Dat proces kan soms even duren, maar uiteindelijk zorgen we er altijd voor dat het netjes wordt opgelost — óf je ontvangt alsnog je bestelling, óf je krijgt je geld terug.
We gaan er dan ook vanuit dat dit inmiddels goed is afgehandeld. Mocht dat toch niet zo zijn, neem dan gerust alsnog contact met ons op, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kauwspeeltje en ruil speeltje besteld

Kauwspeeltje en ruil speeltje besteld. Binnen 2 dagen helemaal kapot. Bij het ruil speeltje komen zelfs kleine voorwerpen los die ze kunnen in slikken. Poepen ze wel weer uit is het antwoord,maar nee als dit verkeer in de slokdarm komt heb je een groot probleem. Als je het hebt over terug sturen.reageren ze gewoon niet meer.

23 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Oudduitser had problemen jeuk…

Oudduitser had al een poos problemen in de vorm van knagen,kauwen op de voorpoten.
Sinds we zijn begonnen met hypoallergeen voer van hondenschool online van Edwin heeft Quira dit probleem niet meer.
Ze vind het voer lekker en het is zelfs goedkoper dan in de winkel.

11 septembre 2024

Zeer uitgebreid assortiment

Zeer uitgebreid assortiment. Alle spullen worden gebruikt in zijn online trainings filmpjes, waardoor je al een goed beeld hebt bij wat hij verkoopt. Hadden alles incl grootste maat bench binnen 2 dagen binnen.

3 juillet 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus