reshoppit.dk Horsens Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Lyse lokaler med venligt personale. De er meget aktive på de sociale medier hvor de lægger mange opslag op, for at markedsføre butikken og varerne. Kan helt sikkert godt finde på at have en stand der... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Reshopit Horsens har været super søde og virkelig virkelig lynhurtige til at svare. Jeg skrev fredag da mit salg var gået i stå, og allerede lørdag morgen fik jeg svar!🩵 Udover det har de ydet den ek... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med Reshoppit i Horsens. Butikken er pæn og overskuelig, og personalet er venligt og hjælpsomt. Det er nemt at have en stand, og man kan selv præsentere sit tøj flot. Jeg har all... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid rent og pænt, og tøjet er flot og overskueligt arrangeret. Der er aldrig rod, og man kan altid finde noget spændende. En virkelig dejlig genbrugsbutik at gå på opdagelse i!

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles d'occasion
  2. Friperie
  3. Magasin de produits d'occasion

Écrit par l'entreprise

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

104 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hjælpsomme og gør meget på IG…

Virkelig hjælpsomme og gør meget på IG for at sælge.. Har kun godt at sige om butikken og personalet.

16 février 2026

Hej Helle,

Jeg er glad for at høre, at du er glad for at gøre brug af Reshoppit Horsens 💚

Altid glad

Altid glad, smilende og venligt personale, som hjælper, hvis der er brug for det. En fornøjelse.

Hej Iben,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi ser frem til at hilse på dig igen i fremtiden 💚

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og betjening!

Hej Silje,

Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for!

Super fin genbrugsbutik

Super fin genbrugsbutik. Her kan man finde gode fund. Alle medarbejderne er virkelig søde og venlige.

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse, og tak for de søde ord om personalet - det er vi glade for!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service ved leje af stand

10 février 2026

Hej Anne,

Tak for din fine anmeldelse.

Det var nemt at bruge.

Det var nemt at bruge.

8 février 2026

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at det har været en god oplevelse 💚

Super god service

Super god service

7 février 2026

Hej Annemette,

Jeg er glad for at høre, at service-niveauet har levet op til dine forventninger 💚

Alt fungerer fint

Alt fungerer fint. God hjælp og service .
Kan anbefales

7 février 2026

Hej Pia,

Tak for din fine anmeldelse, og for at anbefale reshoppit - det er vi glade for!

Skøn butik

Lækker butik med et bredt udvalg af skønne items 🤩🤩 og altid søde hjælpsomme piger ansat.

30 janvier 2026

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse, samt de søde ord om personalet. Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med Reshoppit Horsens, og vi glæder os til at se dig i butikken ♻️💚

Super lækker butik

Super lækker butik. Sød personale😊

29 janvier 2026

Hej Emma,

Tak for din anmeldelse og de søde ord - dem er vi glade for 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft stand af flere omgange hos…

Jeg har haft stand af flere omgange hos Reshopit, og altid er de så hjælpsomme og skøn service 💞

Hej Caroline,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med servicen i Reshoppit Horsens 💚 Vi ønsker altid at skabe en dejlig atmosfære!

Et hyggeligt sted

Et hyggeligt sted, med virkelig god service.

Hej Mathilde,

Jeg er glad for, at du kan lide at benytte dig af reshoppit Horsens ♻️

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted, med med en masse forskelligt, hvor der er mulighed for at finde lidt af hvert til gode priser

Hej Mille,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har fundet nogle gode fund i butikken 💚 Der gemmer sig nemlig rigtig mange fine sager 🤭

Alt godt

God oplevelse

28 décembre 2025

Hej Ellen,

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse i Reshoppit Horsens 💚

Noté 2 sur 5 étoiles

Stjålne vare + salg ikke bogført

Har haft 2 oplevelser med Reshoppit Horsens og ingen af dem har været gode.
Første gang jeg havde stand hos dem fik jeg både stjålet en masse vare og nogle bortkom på anden måde i butikken.
Her anden gang har jeg fået notifikationer på at 3 af mine varer er solgt i butikken og de har også fremgået af mit salgsoverblik men pludseligt var de væk fra salgsoverblikket og fremgik som aktive varer igen?
Butikken er vendt tilbage og mener ikke varene er solgt og de derfor håber de dukker op men jeg ved at jeg har fået besked på appen om at alle 3 varer er solgt. Jeg kan derfor ikke anbefale at have stand i reshoppit.

21 décembre 2025

Hej Mia

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er ikke den standart vi ønsker i butikken.
Jeg ved at du er i dialog med butikken, og jeg håber at I finder ud af en løsning sammen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og nem måde at sælge ud på

Nemt og hurtig måde at sælge ud på

20 décembre 2025

Hej Consumer

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det har været en god oplevelse ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg elsker at komme i reshoppit

Jeg elsker at komme i reshoppit! Venligt personale, som giver god service

16 décembre 2025

Hej Anna

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores service lever op til dine forventninger. Vi forsøger i hvert i fald altid at være så grundige som overhoved muligt 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået solgt virkelig meget mega…

Har fået solgt virkelig meget mega hurtig og det fungere så godt

14 décembre 2025

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft succes med at sælge ud af dit brugte guld! ♻️

Virkelig god butik

Virkelig god butik, finder altid noget godt

13 décembre 2025

Hej Frida

Jeg er glad for at høre, at det har levet op til dine forventninger, og at du får fundet en masse fine ting i butikken 💚

Kan kun anbefale reshoppit Horsens

Kan kun anbefale reshoppit Horsens - god service og har fået solgt en masse vare.

9 décembre 2025

Hej Julie

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft succes med dit salg! ♻️
Det er skønt at høre, at du mener servicen lever op til din forventning.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus