Har efter 2 månader av utebliven återkoppling från Horze ang. en defekt vara äntligen blivit lovad återbetalning inom 2-3 arbetsdagar. Detta var nu 7 dagar sedan, fortsatt ingen återbetalning och det... Voir plus
Under all kritik. Beställde en vara som inte alls såg ut som bilderna eller som var enligt beskrivning samt saknade delar. Kontaktade kundtjänst. Fick svar efter en månad där de ville se bilder samt a... Voir plus
Bra utbud, bra priser, bra leveranser och bra kundtjänst! Kul att dom har ett sortiment för oss herrar till bra priser. Dom sticker verkligen ut i mängden tack vare detta. Hoppas på fler koll... Voir plus
Flemingstraße 22 , 36041, Fulda, Allemagne
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Äntligen hittade dotter ett par stövlar som både passade i foten men även i skaftet, vilket har varit det svåraste. Sköna dessutom
Bra produkter, men förlegat med att behöva skriva ut retursedel? Har ingen skrivare (som många andra). Hade varit grymt om man kunde fått med returfraktsedeln direkt eller QR till mobilen. Vill handla mer av er men tar emot endast för returernas skull, för man vill gärna beställa varor i minst två olika storlekar för att prova när man inte vet.

Réponse de horze.se
Vilken lång leveranstid, kommer inte ihåg vad jag beställt
Tog nästan 3 veckor

Hej !
Av 3 beställda varor så kan ni leverera 1 och det var egentligen inte den vi var ute efter från början !
Kanske det är dags visa rätt lagersaldo vid beställningar så vi som kunder får rätt saldo när man vill beställa!
Mvh Micke

Réponse de horze.se
Bra hemsida. Snabb leverans. Bra kvalitet och passform på ridbyxor och tröjor.
I'm very pleased with the handling of my order, from start to finish.
Betalningen drogs innan varan levererats, försökt kontakta kundtjänst med flertalet mail utan respons.
Varan har dessutom returnerats då den inte motsvarade beskrivningen.
Tre dagar senare fortfarande ingen återkoppling.
Edit: nej, Ni har inte besvarat något av mina mail. Inte till min adress iaf.
Skickat en mailkopia igen, var vänlig att besvara det. Till rätt adress.
Mvh

Réponse de horze.se
Hopplöst att gå till en ridsportsaffär med en kille; affärerna har inte mycket killkläder och vad gäller skor och stövlar slutar storlekarna ofta på 41. Det finns inte ens så att man kan prova pch sen beställa hem :-(
Nu fick vi hem 2 stycken supersnygga Pikeurkavajer, fick prova och den ena satt perfekt. Stort TACK!