Hund i Norge Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Varen kunne ikke sendes før uka etter bestilling, fikk e-post om det rett etter bestillingen. Varen ble sendt litt før de hadde oppgitt. Varen var som forventet utfra bildene.

Kjøpte en hundeførerjakke som dessverre var altfor stor og da jeg ikke var sikker på hvordan jeg skulle returnere den så ringte jeg og fikk god hjelp på tlf. Var kun en annen som falt i smak men det v... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hadde ikke handlet her før, lette etter adventskalender til hund. Fant et produkt her, litt dyrt-men god kvalitet. Eneste minus her var pris på frakt, høy sammenlignet med hos konkurrenter. Men sendte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kjøpte en vest «hund under trening- Ikke forstyrr», å trodde kanskje L ble litt lite for en voksen Cane Corso, men den passet perfekt! Var ikke for trang i det hele tatt! Også utrolig bra kvalitet... Voir plus

1. Animalerie
  2. Dresseur de chiens

Écrit par l'entreprise

Hund i Norge er nettbutikken for den aktive hverdagshunden. Hund i Norge etterstreber å være en nettbutikk for den aktive hundeeier, med utvalgte produkter av høy kvalitet. Vi ønsker å bidra til at du som hundeeier har tilgang til alt du trenger til firbeinte bestevenner. Som aktive hundeeiere selv over en årrekke vektlegger vi kvalitet og funksjonalitet.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tilbakemelding

Bra dere raskt ga melding om produkter som ikke var inne og når det var forventet.

Er dog ikke særlig glad for at dere benytter PostNord, som jeg har lest ikke har særlig gode arbeidsvilkår for sine ansatte. Derfor bare 4 stjerner.

12 avril 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding 😊

Super kundeservice!

God oppdatering på bestillingen, rask og positiv kundebehandling! Kjempefornøyd med servicen!

12 avril 2023

Réponse de Hund i Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊

Det skal ta 22 dager fra jeg bestilte…

Det skal ta 22 dager fra jeg bestilte til jeg mottar varene. ALT for lang leveringstid 😳
Har ennå ikke fått varene, men de er ventet levert 18.april.

26 mars 2023

Réponse de Hund i Norge

Hei, ja det er for dårlig. Ser at vi varslet deg at det kom til å bli èn uke forsinkelse fra oss da vi var tomme for noe av det du har bestilt. Påska må sikkert ta noe av skylden for at transportør bruker 13 dager, men må bare beklage at det ble slik.

Bestilt for lenge siden og ikke fått…

Bestilt for lenge siden og ikke fått noe info siden ☹️

24 mars 2023

Réponse de Hund i Norge

Hei, ser på loggen at vi sendte deg mail samme dag som du bestilte, 6 dager siden - og varslet at vi var tom på lager. Sendte deg mail 29.mars og anbefalte tilsvarende vare fra alternativt merke. Kan mailene fra oss havnet i Spammappe hos deg? Sendt oss gjerne sms på 98297121 dersom mailer ikke kommer frem. Beklager opplevelsen.

Réponse de Hund i Norge

Hei Lill. Samme dag sendte vi deg mail "Takk for din bestilling!
Det blir dessverre forsinkelser på din bestilling da vi ikke har buret du bestilte på lager og det er for øyeblikket utsolgt hos vår leverandør. Ønsker du å vente til det kommer inn igjen eller vil du gjøre endringer på din bestilling?"

Vi fikk aldri svar på vår mail, men du etterlyste leveransen på mail noen dager senere som vi besvarte med det samme som ovenfor. Beklager dersom mail fra oss har havnet i spammappe hos deg eller ikke kommet frem. Ta gjerne kontakt via chatteboble nede i hjørnet på butikken, telefon eller mail så finner vi en løsning.

Har ikke fått det jeg har bestilt

Bestilte en hundeseng for snart tre uker siden, mn enda ikke fått noe bekreftelse på at sengen er sendt.

25 février 2023

Réponse de Hund i Norge

Hei Frida, beklager dette. Ser vi sendte deg mail etter mottatt bestilling; " Det blir dessverre litt forsinkelser på din bestilling da vi ikke har det du bestilte på lager.
Det kan ta litt tid før den kommer inn igjen da leverandør for øyeblikket er tom på lager for den i grønn.
Går det fint å vente litt eller vil du kanskje endre farge? "

Mulig mail fra oss havnet i spam mappe hos deg? Det skjer dessverre av og til. Håper at sengen sto til dine forventninger.

Rask levering

Grei side, veldig kjapt levert. Bestilte onsdag, og fikk pakken fredag. God kvalitet på varen, og er godt fornøyd så langt!

9 février 2023

Réponse de Hund i Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Rask levering

Rask levering, hadde kommet til topps med en litt lettere navigasjon på nettsiden via mobilen☺️

21 février 2023

Réponse de Hund i Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding.