Rigtig god betjening af super søde og venlig personale👌🙏. Flotte styles til gode priser. Har noget for enhver smag og pengepung 😍👌. Kan klart anbefales ❤️🙏
L'entreprise a répondu
Syntes de har nogle lækre varer og jeg havde set på en kjole et stykke tid men ikke købt den. Så så jeg på deres hjemmeside og så netop den kjole var nedsat og så var det oplagt at købe den. Men ikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kære Huset Torré. Tak for fantastisk service i butikken, hvor jeg blev vejledt af meget kompetent og sød medarbejder. Der havde helt styr på, hvilket tøj, jeg skulle prøve ift mine ønsker. Super gla... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk pige aften i havde arrangeret igår - lækker mad, super hyggeligt, gode tilbud. ….Og så havde i sørget for sne så det blev en perfekt start på julemåneden😜 Kan varmt anbefales hvis I arran... Voir plus
L'entreprise a répondu
Huset Torre´ er en spændende livsstilsbutik og webshop med alt hvad hjertet begærer inden for mode, interiør, livsstil, vin og skønhed - midt på gågaden i hjertet af Sønderborg. Vi har fokus på dig som menneske, at hjælpe dig med din stil lige der hvor DU er i livet.
Perlegade 46, 6400, Sønderborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Giver en god vejledning i køb af tøj. Lytter til det behov jeg har. Altid smilende og venlig betjening.

Réponse de Huset Torre
Super lækker butik med stort udvalg. God hjælp af personalet

Réponse de Huset Torre
Hurtig levering og da en af bestillingerne skulle returneres, gik der kun gå dage før pengene stod på min konto

Réponse de Huset Torre
En lækker butik med mange lækre ting. Sødt personale

Réponse de Huset Torre
Varen lever helt op til beskrivelsen på live 📽 Og når man stille spørgsmål undervejs bliver de altid besvaret.

Réponse de Huset Torre
En eksklusiv og smuk butik, med lækre styles, og alt godt til ganen 🥂 og der er en go stemning blandt pigerne. Bor langt væk fra Sønderborg, men kigger ind, når jeg er på de kanter. Benytter mig af live-tilbud, og inspirations video på FB.

Réponse de Huset Torre
Lækker butik med de skønneste ting.
Sød betjening og god servicr

Der er altid smilende og god service i Huset Torré. Tak for jer 😊

Réponse de Huset Torre
Dejlig og professionel behandling,- vil bestemt anbefale oplevelsen til andre ❤️

Réponse de Huset Torre
Altid en god oplevelse og hurtig fremsendelse af købte varer. Kan klart anbefale Huset Torre

Réponse de Huset Torre
Fantastisk butik, med endnu mere fantastisk personale. Tak til jer skønne mennesker i Huset Torre. 🤩🤩🤩🤩🤩

Réponse de Huset Torre
Super lækker butik at komme i, god indretning. Der er altid god service, afholder nogle gode arrangementer. Og så er i bare nogle skønne piger.

Réponse de Huset Torre
Vildt lækker butik med stort udvalg og rart personale. Total slaraffenland!

Réponse de Huset Torre
Den skønneste butik med de sødeste "piger". Dejlig betjening og super vejledning ledsaget af hyggelig snak og et gidt grin.
Altid en god oplevelse at komme i Huset Torré