Rigtig god betjening af super søde og venlig personale👌🙏. Flotte styles til gode priser. Har noget for enhver smag og pengepung 😍👌. Kan klart anbefales ❤️🙏
L'entreprise a répondu
Syntes de har nogle lækre varer og jeg havde set på en kjole et stykke tid men ikke købt den. Så så jeg på deres hjemmeside og så netop den kjole var nedsat og så var det oplagt at købe den. Men ikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kære Huset Torré. Tak for fantastisk service i butikken, hvor jeg blev vejledt af meget kompetent og sød medarbejder. Der havde helt styr på, hvilket tøj, jeg skulle prøve ift mine ønsker. Super gla... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk pige aften i havde arrangeret igår - lækker mad, super hyggeligt, gode tilbud. ….Og så havde i sørget for sne så det blev en perfekt start på julemåneden😜 Kan varmt anbefales hvis I arran... Voir plus
L'entreprise a répondu
Huset Torre´ er en spændende livsstilsbutik og webshop med alt hvad hjertet begærer inden for mode, interiør, livsstil, vin og skønhed - midt på gågaden i hjertet af Sønderborg. Vi har fokus på dig som menneske, at hjælpe dig med din stil lige der hvor DU er i livet.
Perlegade 46, 6400, Sønderborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig levering. God kvalitet. Et sødt kort og et hjerteformet chokolade.

Réponse de Huset Torre
Købte en gave online og bad om indpakning. Den ankom med den flotteste indpakning til modtageren, hurtig levering og god service.

Réponse de Huset Torre
God vejledning så kjolen passede perfekt i størrelsen . Professionel betjening, hurtig levering, alt i skønneste orden. ☺️
Tak for en god oplevelse. 💖

Réponse de Huset Torre
Kan varmt anbefales hvis I arrangeret noget lignende en anden gang 🤩

Kære Huset Torré.
Tak for fantastisk service i butikken, hvor jeg blev vejledt af meget kompetent og sød medarbejder. Der havde helt styr på, hvilket tøj, jeg skulle prøve ift mine ønsker. Super glad og tilfreds👍. Fik hele pakken sendt med GLS, og den ankom 2 dage efter. Pænt pakket ind og sød hilsen❤️. Kan på det varmeste anbefale huset Torré! Og deres professionelle, søde og skønne service. Dbh Susanne

Réponse de Huset Torre
Spændende butik med bredt udvalg på webshop med hurtig levering.
Der er altid god inspiration at finde på deres sociale medier, uanset om det er til nyt tøj, gaver eller lækker vin.

Réponse de Huset Torre
Endnu en butik/webshop, der ikke har styr på lagerbeholdningen. Bestiller en jakke torsd formiddag, modtager en mail i løbet af fredagen, at de ikke har varen alligevel - useriøst !