Hvorfor gå og have ondt ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Super godt træningscenter, med rigtigt gode faciliteter, og en virkelig luksus pris. Har specielt været rigtigt glad for deres sal med skærm og trænings videoer. Er rigtig ærgerlig over manglende svar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger dem jævnligt, da deres tilgang og behandling af smerter ikke består af smertestillende, men en faktisk viden og interesse for kroppen. De har hjulpet med dårlig skulder, et ømt knæ mm.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som sælger og passioneret cykelrytter har jeg i årevis døjet med lændesmerter. Jeg troede, det var en del af pakken – indtil jeg kom til Hvorfor Gaa og Have Ondt ApS. Mads og Emil var fantastiske... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan helt klart anbefale Hvorfor gå og have ondt. Først gang jeg brugte dem havde jeg (efter at have været trukket gennem det offentlige sundhedssystem i flere måneder) gået med afsindige smert... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'entraînement

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder bevægelseslære funderet i Shaolin, til at fjerne dine akutte såvel som dine kroniske smerter. Shaolin er 1500 år gammelt og grundstenen til alle typer af bevægelseslære, herunder Tai Chi og Qigong.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg føler mig meget tryg hvis jer

Jeg føler mig meget tryg hos jer. Et stort tak til jer .

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at kunne skabe et trygt og nærværende miljø for alle.

Mvh

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg går fast hver 4-5 uge til…

Jeg går fast hver 4-5 uge til behandling og massage hos Anja, det er en god oplevelse

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på det.

Mvh

Noté 5 sur 5 étoiles

Problemløsning på en helt ny måde

Problemløsning på en helt ny måde. Følelsen af at de gerne vil hjælpe og gøre en rask hurtigt og effektivt.

Hej

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du føler dig set og hjulpet.

Deres behandling virker...

Deres behandling virker og de er meget professionelle og prismæssigt er det også overkommeligt

Hej

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det hjalp på mine smerter

Det hjalp på mine smerter. Man føler sig velkommen.
Personalet genkender en efter få besøg, og kan huske hvad vi talte om ved foregående besøg.

Hej

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Arrogant, sygdoms nedværdigende og ikke lyttende.

Bliver mødt af en behandler der ikke ønsker baggrunds historik på hvad der ligger til grund for den givne problematik der ønskes behandlet.

Arrogant holdning til hvad jeg som klient har af behandlings historik (alle andre aner ikke hvad de laver, fordi behandleren har mange års erfaring).

Hvis jeg som klient ikke bare gør som behandleren siger så kan jeg bare gå, igen handler det mere om hvad jeg fysisk har af muligheder (nutildags bliver man ikke førtidspensionist fordi man lige er lidt øm i ryggen nogle uger, igen havde behandleren lyttet til sygdoms historikken var det ikke et issue)

Den affærdigende og ligeglad holdning i forhold til at lytte til mig som kunde, er bare super ubehageligt af opleve.

Opdatering:
Igen undrende at en behandler ikke mener mit navn er korrekt, det står ellers på mit sygesikrings bevis og i mit pas, på min dåbsattest. Er denne kommentar omhandlende mit navn for at fjerne min troværdighed. Må jo blot konstaterer at min dårlig oplevelse kun bliver bekræftet her.

Behandleren der hentes ind, spørger ikke ind til hvad min problematik er, hvilke jeg undres over. Denne begynder blot at hive og trykke. Uden hensyn til de kroniske lidelser jeg har. Jeg undres på det kraftigste over denne tilgang. Må derfor fastholde at den givne behandlet ikke udviser tilstrækkelig faglig interesse for hvad de underliggende problemer til mit besøg er. Og det finder jeg oprigtigt bekymrende.

Jeg går som, må antages er blevet noteret i min journal ved besøget, fortsat ved min faste behandlet i andet firma og følger et personligt tilrettelagt program ved denne behandler for genoptrænings formål af min skade, og for at forhindre forværring. I samarbejde med denne behandler er jeg blevet vejledt til at opsøge lokal behandling for den givne problematik jeg kom med.
Min oplevelse ved jer, er dog at der hentes en behandler ind, som ikke udviser nogen form for interesse eller indsigt i den givne situation.
Denne person viser heller ingen interesse i at vide noget og det er ved dette faktum jeg oplevet et fagligt svigt. Denne person begynder uden videre at hive og trykke, på yderst ubehagelig vis, med store smerte til følge, der bliver ikke spurgt ind til noget (det kommer en kommentar 'nu kan du mærke du er i live'). Alligevel en ret uhensigtsmæssig kommentar til en person med kronisk smerter.
Jeg er på daglig smertestillende, som første behandler i jeres virksomhed også fik af vide.

Jeg ved ikke hvordan andre kunder i jeres firma reagerer, men personligt har jeg det voldsomt svært ved at skulle være lyttende til en der ikke spørger ind til min sygdoms historik, mit smerte niveau eller om der er noget behandleren bør være opmærksom på.
Den affærdigende adfærd jeg blev mødt med, var en yderst ubehagelig oplevelse som tydeligvis ikke bliver anerkendt eller respekteret eftersom at min oplevelse af situationen forsøges bortforklaret.
Selv mit dåbs navn stilles der spørgsmål ved.

Jeg ville ønske at der var blevet lyttet, specielt til hvordan min krop reagerer på en behandling, for hvor dårligt skal man have det når man forlader en behandling i jeres virksomhed. Tydeligvis er ikke blot kvalme men efterfølgende opkast, svimmelhed, voldsom hovedpine (trods recept smertestillende) en almindelig ting man bare skal accepterer og finde sig i.
Igen, disse oplysninger kunne være blevet afdækket havde behandleren givet sig 1-3 minutter til at gennemgå sygdomshistorien.
Niveauet af min genoptræning havde på et fagligt plan kunne belyse hvad min krop kan

Hvis lejring (som første behandler mente var problemet) havde været et issue, ville jeg mene at andre faggrupper som tværfagligt Smertecenter på Næstved Hospital, der gennem 2 år har fundet bedste og mest optimale løsning til min hvile position, er så uduelig at dette firma på en enkelt behandling kan forbedre min tilstand, må jeg finde den udtalelse som yders fagligt krænkende og sygdoms forløbs nedværdigende.
Der blev ikke lyttet da jeg fortalte jeg havde været tilknyttet Tværfagligt Smertecenter, blot at det var mistanke om at min seng ikke var af ny nok dato.
Undres over det ikke blev spurgt ind til hvilke hjælpemidler jeg gør brug af i dagligdagen. Listen ville ikke blot være lang men også fyldestgørende
Hvorfor blev det ikke spurgt ind?

Hvis det var blevet spurgt ind, ville kognitive udfordringer, konvergens insufficient samt voldsom hjerne træthed være blevet belyst. Der blev blot stilt et ultimatum 'gør som vi siger nu eller gå'. Når man ikke kan efterkomme de krav, er man nødsage til at gå.

Dette indlæg er lavet på baggrund af min dårlige oplevelse, og som en (forhåbentlig) hjælp til det ikke sker igen. At de omtalte områder hvor jeg oplevelse en mangle, relativ let kan rettes

Forståeligt I er ærgerlig over en dårlig anmeldelse.
Trist denne ikke accepteres.

10 mars 2025

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS

Vi er skam ikke kede af vores anmeldelser, vi er dog kede af folk der sviner andre til når de ikke får deres vilje. Vores mest erfarende behandler kiggede på dig, efter en opfordring fra den behandler du var inde hos. Det var let at se hvad du fejlede, og han fortalte dig hvad der var galt.

Da han fortæller hvad der er galt, starter du med at sige du ikke gider diskutere med ham, og han fortæller dig at hvis du ikke vil høre hvad han har at sige, ja så kan han ikke hjælpe dig.

Sandheden er åbenbart ikke din livret, for du kvitterede med at svine os til her på Trustpilot, uagtet at vi heller ikke krævede penge for den tid du havde booket.

Når man læser dit skriv, ja så handler det kun om dig, og levner ingen tvivl om at du elsker at fortælle om dig selv. Din kommentar med at de mangler du oplevede hos os kunne let afhjælpes, understreger bare vores postulat om din selvoptagethed, idet du bruger voldsomme vendinger og ordbrug om noget der let kan ændres ...

Vi forstår slet ikke hvorfor du bookede tid hos os, når du nu ikke vil høre vores mening om hvad du fejler, og er så super glad for alle de andre steder går? Med mindre det var for at kunne svine os til ...

Vi spørger ikke ind til kognitive udfordringer, konvergens insufficient samt hjernetræthed når man kommer og har ondt i skulderen ... Det skal du tale med en psykolog om.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint sted

Fint sted, god massage og til at betale.

Tak for din anmeldelse

En stor tak til Kenneth og Linda

En stor tak til Kenneth og Linda. I går var mine rygsmerter steget til ulidelige højder, og jeg havde meget lidt og en virkelig dårlig bevægelighed. Blev behandlet af Kenneth og Linda og håbede inderligt på at det ville hjælpe. De første par timer efter behandlingen havde jeg stadigvæk ulidelige smerter og jeg måtte ty til smertestillende for at kunne holde det ud. I aftes efter at de stærke smertestillende piller var aftaget kunne jeg til min store glæde konstatere at smerterne var aftaget betydeligt, og her til morgen er der så kun ringe smerter tilbage. Min ryg har gennem det meste at mit liv givet mig helt ufattelige smerter hvor selv morfin ikke har kunnet lindre smerten ret meget. Jeg har gået til hundredevis af behandlinger gennem livet : kiropraktor, osteopat, akupunktur, laserterapi, zoneterapi, massage, og meget mere. Har skullet været opereret i ryggen to gange, men begge gange kort tid før operationen mistede jeg modet og sagde fra. Generelt går det bedre og jeg laver dagligt ryg træningsøvelser hjemme og træner i øvrigt så vidt muligt flere gange om ugen i "Hvorfor gå og ha ondt's" træningscenter. Jeg har igennem årene brugt formuer på behandlinger og medlemskaber i fitnesscentre mm. Vi er mange der er vildt begejstret over at kunne træne ubegrænset både individuelt eller deltage på hold. Der er ydermere gratis kaffe chokolade mm. Alt sammen for 100 kr om måneden... Det er bare helt vildt. Og nu tilbage til den behandling jeg fik igår. Det er meget sjældent, ud af utallige behandlinger, at det Kenneth og Linda har virket så godt og så hurtigt, og så endda til kun 250 kr. Mange vil nok tro når de læser min anmeldelse, at jeg er blevet bestilt til det... MEN DET ER JEG IKKE. Dette er helt spontant skrevet og kommer fra hjertet. Jeg er rørt over at man kan få så meget for 100 kr om måneden og at hvis man har brug for en behandling kan få det for 250 kr. Tusind tak...

19 février 2025

Hej

Tak for din super fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på det.

Det har været en fornøjelse at hjælpe.

God søndag

Du føler dig tryg

Du føler dig tryg , når du får en behandling, de ved hvad de gør, og fortæller dig hvad de gør, derfor føler jeg mig tryk.

1 février 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Glad for at du er tryg i vores rammer.

Fantastisk koncept.

Fantastisk koncept.

2 février 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er vi super glade for at høre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Sætter aldrig mine fødder der igen 🤬

Sætter aldrig mine fødder der igen. Arrogant tilgang til afbud. Man skal åbentbart afmelde sin tid 10 timer før behandling. Lidt svært når man har en morgen tid og man vågner med høj feber. Trussel om man ikke kan få en ny tid før man har betalt udeblivelses regning på 200kr. Ingen stjerner herfra 📣📣📣📣

Svar til jer:
Først og fremmest - jeg har IKKE truet nogen, det ligger ikke til min natur - jeg er 77 år !!
Jeg vil bare gerne behandles ordentligt, det gjorde jeg opmærksom på i telefonen og på e-mail forud for anmeldelsen på Trustpilot. Som I kan se har jeg tidligere givet gode anmeldelser. Men det arrogante svar i giver her og at I skriver noget der er usandt klæder ingen, der behandler mennesker der har ondt.
Der er væsentlig forskel på et afbud og en udeblivelse. Det er der i det etablerede sundhedssystem. Jeg er klar over i kan gøre som I vil. I er et liberalt erhverv og ikke en del af det etablerede sundhedsvæsen. Men der er forskel på kundegrupper. Jeg er kommet hos jer længe og betragtede mig som en god kunde, der har sendt flere til behandling hos jer. Det stopper nu - det er jeres valg. Jeg har betalt min regning forud for denne anmeldelse. Jeg vil fremadrettet søge behandling i det rigtige sundhedssystem - og ja det er mit valg!!!

8 janvier 2025

Kære Hanne
Tak for du gav dig tid til at skrive din anmeldelse af os.
Vores regler om afmeldelse accepterer du inden du kan bestille en tid i vores system, og som vi fortalte dig da du ringede og truede med at hænge os ud på internettet, så har faktisk alle lignende firmaer 24 timers afmelde politik, hvor vi kun har 10 timer. Det kalder vi god service.

De bedste hilsner
Hvorfor gå og have ondt

Svar på din redigerede version 12-01-2025: Hvis du er interesseret så kan vi tilbyde dig at se vores telefonlog, hvor din mand ringer og fortæller at i vil hænge os ud, såfremt du ikke slap for at betale kr. 200,- Du kan også tale med den receptionist der tog i mod besked fra din mand?

Når nogen udebliver i det offentlige sundhedsvæsen, så går det ud over andre patienter og ikke mindst Statskassen. Dette er et kæmpe problem i det offentlige, der arbejds hårdt på at løse.

Når nogen udebliver hos os, så kan det jo i sidste ende betyde at priserne ville stige. Vi mener at være fair når vi har 10 timers afmelde politik, mod de fleste andre i vores branche der har 24 timer afbudspolitik. Så selvom du udeblev har vi betalt løn, feriepenge og pension til den behandler som stod klar til at tage i mod dig.

Vi har svært ved at forstå at du ønsker at hænge nogen ud, for noget du har accepteret ved bestilling, og så for kr. 200,- Der følger jo ingen anden straf med din manglende betaling, end at du ikke kan booke hos igen!

De bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Er startet behandling hos Kenneth og…

Er startet behandling hos Kenneth og kan allerede nu mærke en god udvikling.
De er meget professionelle og serviceminded
Ser rigtig positivt på at fortsætte hos dem.

3 janvier 2025

Tusind tak for din anmeldelse

Noté 3 sur 5 étoiles

Behandlingen er sikkert god nok

Behandlingen er sikkert god nok, men ikke effektiv nok. Jeg skiftede til en massør i stedet, og efter 2 behandlinger er jeg næsten ok igen. En massør har ingen hjælpemidler, men kun sine gode hænder. som virkeligt gik i dybden med problemet. Det gjorde ondt, men det hjalp.

3 janvier 2025

Hej

Tak for du gav dig tid til at lave din anmeldelse af os. Som du skriver så kan forskellige problematikker have forskellige tilgange, hvilket også er derfor vi tilbyder forskellige behandlinger

God service, godt personale

2 janvier 2025

Tusind tak for din anmeldelse

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus