Hvorfor gå og have ondt ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Super godt træningscenter, med rigtigt gode faciliteter, og en virkelig luksus pris. Har specielt været rigtigt glad for deres sal med skærm og trænings videoer. Er rigtig ærgerlig over manglende svar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bruger dem jævnligt, da deres tilgang og behandling af smerter ikke består af smertestillende, men en faktisk viden og interesse for kroppen. De har hjulpet med dårlig skulder, et ømt knæ mm.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Som sælger og passioneret cykelrytter har jeg i årevis døjet med lændesmerter. Jeg troede, det var en del af pakken – indtil jeg kom til Hvorfor Gaa og Have Ondt ApS. Mads og Emil var fantastiske... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kan helt klart anbefale Hvorfor gå og have ondt. Først gang jeg brugte dem havde jeg (efter at have været trukket gennem det offentlige sundhedssystem i flere måneder) gået med afsindige smert... Voir plus

1. Centre d'entraînement

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder bevægelseslære funderet i Shaolin, til at fjerne dine akutte såvel som dine kroniske smerter. Shaolin er 1500 år gammelt og grundstenen til alle typer af bevægelseslære, herunder Tai Chi og Qigong.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

491 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super kompetent behandling

Der er altid kompetent behandling

Hej

Tak for du gav dig tid til at skrive en anmeldelse af os

Rent og pænt sted

Rent og pænt sted. Hvis noget går i stykker, bliver det lavet hurtigt eller udskiftet. Altid venligt personale.

31 décembre 2024

Tak for din anmeldelse

Vi gør os umage hver dag, så vi kan have et sted hvor folk kan lide at være og hvor der er styr på tingene.

imødekommende

imødekommende
kompetent
tidsforbrug fint

Hej

Mange tak for du gav dig tid til at lave den fine anmeldelse :)

Godt nytår

I er bare fantastiske

3 janvier 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse

Godt nytår

Mvh Hvorfor gå og have ondt

Har efter 4 behandlinger ikke mærket…

Har efter 4 behandlinger ikke mærket nogen mærkbar ændring

Hej Kirsten
Tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Efter at have set i din journal kan jeg se at den tilstand du lider af, kræver at du lægger dit liv om da tilstanden kan blive invaliderende. Det er ikke unormalt at det kan tage op til et år at blive smertefri med din problematik.

De bedste hilsner
Hvorfor gå og have ondt

Jeg kan helt klart anbefale Hvorfor gå og have ondt

Jeg kan helt klart anbefale Hvorfor gå og have ondt.
Først gang jeg brugte dem havde jeg (efter at have været trukket gennem det offentlige sundhedssystem i flere måneder) gået med afsindige smerter i min iskiasnerve.
Efter 3 gange tryk og træk hos Kenneth var det væk. :-)

31 décembre 2024

Hej

Tak for din yderst fine anmeldelse :)

Har gået hos Mads

Har gået hos Mads, har det allerede bedre efter to gange behandlinger.
Mad
vh Ulla Rasmussen

11 décembre 2024

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for, at du er lige så glad for ham som vi er. Han er dygtig ham Mads :)))

Dygtige

Dygtige, kompetente og søde behandlere, De kan deres kram.

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på deres ros :)

Mvh Hvorfor gå og have ondt

Har fået massage og kan kun anbefale…

Har fået massage og kan kun anbefale Lisbeth. Samtidig er det billigt, en pris hvor alle kan være med. Er også medlem i fitness og har kun godt at sige om det. Helt igennem et fedt koncept og for alle.

Hej

Tak for din anmeldelse. Du har helt ret, Lisbeth er dygtig.

Vi er glade for, at du kan lide vores koncept, hvor alle kan have råd til behandling :)

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds.
Har fået et par behandlinger af Lisbeth og er yderst tilfreds hun er kompetent og er ikke bange for at tage ved og spørge ind. Tak ♥️

3 décembre 2024

Hej

Det er os som takker for din anmeldelse. Vi er blot glad for at kunne tilfredsstille dig og yde en hjælp :)

God torsdag

Altid kvalificeret behandling.

Rigtig god kvalificeret behandling. Kommer altid til til aftalt tid.

3 décembre 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi gør os altid umage

God torsdag

Fantastisk sted og personale

Fantastisk sted og personale. Man føler sig hørt og ved bare 2 behandlinger hos Anja er min skulder bedre end den har været i et år med behandlinger andre steder. Kan og vil klart anbefale dem til andre.

Hej

Vi sætter stor pris på at kunne hjælpe dig med din skulder. Tak for din anmeldelse

Mvh Hvorfor gå og have ondt

Det virker og det føles godt også er…

Det virker og det føles godt også er det til en pris alle kan være med på. Super søde og dygtige og hjælpsomme alle ansatte der oppe. Altid smilende og imødekommende.

Hej

Det er vi glade for at høre. Hele konceptet bygger nmelig på, at alle skal have råd til behandling

Go service

God oplevelse hver gang.

Hej

Tak for din anmeldelse :))

smertefri behandling

Rigtig god smertefri behandling af Mads, som sædvanlig lyttede til én

Hej

Det er herligt at høre. Mads er suveræn

Dygtige og behagelige behandlere

Super dygtige behandlere der virkelig er kommet mit problem til livs og søde og imødekommende!

Hej

Vi er superglade for din anmeldelse, og ikke mindst for at du igen kan leve det liv du ønsker :)

Den største anbefaling herfra

Den største anbefaling herfra. Behandling af Frossen Skulder som jeg havde døjet med i 10 måneder efter en skade. Lægen, fysioterapeut og privathospital var jeg igennem uden resultat og havde egentlig opgivet.

Blev anbefalet at prøve en Kropsterapi hos “hvorfor gå og have ondt”

Emil som er behandler har været helt fantastisk igennem hele forløbet, og har været utrolig dygtig, lyttende og yderst professionel.

Allerede efter første behandling med Laser kunne jeg mærke en markant forskel og smerte lindring.

Hele teamet er generelt utrolig søde og hjælpsomme og yder en fantastisk service.

Benytter også deres fitness afdeling som også klart kan anbefales. Stedet er hyggeligt, pænt og rent.

Hej

Vi er utrolig glade for din anmeldelse som understreger effekten af vores system DAA Metoden som vi anvender :))