Grymt smidig och självinstruerande app. Har hyrt flera gånger och det är galet bra när man kommer på i sista sekund att man saknar ett verktyg eller maskin. Trygg och säker betalning och försäkring. F... Voir plus

Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Voir plus

I have been renting photographic equipment on Hygglo since it was Fat Llama. The user interface has gradually improved. Rental agreements have often been modified, but I have never had any problems.... Voir plus

Uthyraren var vänlig och tillmötesgående. Jag fick jobbet gjort med vertikalskäraren som jag hyrde och den återlämnades i samma skick(bra) som när jag hämtade den. Så otroligt smidigt istället för at... Voir plus

L'entreprise a répondu

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

I found Hygglo 3 days ago

I found Hygglo 3 days ago, out of an Emergency Web Search.

My One experience was flawlessly helpful and smooth.

Am actually so excited to have access to this reliable way to meet random needs! It’s like having and helping cool neighbours all over London! 😊💫

28 février 2026

Réponse de Hygglo

Thank you for your lovely review. We are so pleased to hear that you found Hygglo when you needed it and that your first experience was smooth and helpful from start to finish.

It is especially nice to know that the service feels like a reliable way to solve everyday needs and connect with people nearby. That sense of trust and convenience is exactly what we hope to create.

We really appreciate you taking the time to share your experience.

Security & Safety & Face recognition &Identicication

Hi Team,
Thank you. Thank you very much for your work.
I hope that the verification and identification processes for clients and renters will continue to improve every day, and that the overall level of security on the platform will keep getting better and better.

At this point, we are very happy. Our first rental experience was successful.

Thank you again.

1 mars 2026

Réponse de Hygglo

Thank you very much for your kind and thoughtful review. We are delighted to hear that your first rental experience was a success and that you are happy with the service so far.

We also truly appreciate your comments about verification, identification, and security. Creating a safe and reliable platform is very important to us, and we are always working to strengthen these parts of the experience.

Thank you again for taking the time to share your feedback.

Är definitivt bäst

Är definitivt bäst. Jag har själv hyrt massor av prylar genom Hygglo alltidlika smidigt och enkelt. Jag rekommenderar hygglo starkt

27 février 2026

Réponse de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du har hyrt många saker via Hygglo och att det alltid har känts smidigt och enkelt. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada över att du vill lyfta fram oss på det här sättet.

Grymt bra tjänst

Grymt bra tjänst. Mycket nöjd denna gång.

28 février 2026

Réponse de Hygglo

Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd med din upplevelse. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Elsker Hygglo

Elsker Hygglo, bruker det til å leie alt mulig. Utrolig lettvint og fantastisk app. Har anbefalt den til både familie og venner.

27 février 2026

Réponse de Hygglo

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du bruker Hygglo til å leie så mye forskjellig, og at du opplever appen som både enkel og nyttig. Vi setter også stor pris på at du har anbefalt oss til familie og venner. Det betyr mye for oss.

Hygglo

Perfekt affärsidé som gynnar alla

Perfekt affärsidé som gynnar alla. Jag slipper köpa prylar jag sällan använder och skapa förvaring för prylarna. Någon annan kan hyra ut sina prylar och få betalt för det. Och det bästa av allt är att göra en insats för att spara på jordens resurser.

26 février 2026

Réponse de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du uppskattar idén bakom tjänsten och värdet den skapar för både hyrare och uthyrare. Vi tycker också att det är viktigt att göra det enklare att använda resurser smartare, samtidigt som fler får nytta av saker som annars mest blir stående. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Hygglo

Mycket bra och behändig möjlighet att…

Mycket bra och behändig möjlighet att hyra lite ovanliga utrustningar och fordon.

23 février 2026

Réponse de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du uppskattar möjligheten att enkelt kunna hyra mer ovanlig utrustning och fordon när behovet uppstår. Vi är glada att tjänsten känns smidig och användbar för dig.

Hygglo

Enkelt å leie og enkelt å leie ut

Enkelt å leie og enkelt å leie ut. Flott tjeneste og god app.

24 février 2026

Réponse de Hygglo

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever det som enkelt både å leie og å leie ut, og at du er fornøyd med både tjenesten og appen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hygglo

Good solution to make money instead of just keeping things on warehouse and other way round people doesn’t have to buy things to just use once or twice per year.

I need some products just once or twice per year and I don’t have place to keep those in good condition so this is brilliant solution.
Also owners can get money instead of keeping things just waiting use.

My experiences are from renting roofbox for car and everything has went fine.

23 février 2026

Réponse de Hygglo

Thank you for sharing such a thoughtful review. We are very pleased to hear that the service has worked so well for you and that your experience renting a roof box went smoothly.

It is great to know that you value both sides of the platform, making it easier for borrowers to access things they only need occasionally, while helping lenders earn from items that would otherwise go unused. That is exactly the kind of everyday convenience and smarter use of resources we want to support.

We really appreciate you taking the time to share your experience.

Super bra system

Super bra system! Älskar att kunna hyra från grannar istället för att köpa. Plus att försäkringen ingår.

Réponse de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar möjligheten att hyra av grannar i stället för att köpa nytt. Vi är också glada att försäkringen bidrar till att det känns tryggt och smidigt att använda tjänsten.

Seriøs plattform

Seriøs plattform. Har benyttet Hygglo flere ganger og alt fungerer bra

Réponse de Hygglo

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever Hygglo som en seriøs plattform, og at alt har fungert godt de gangene du har brukt tjenesten vår. Vi setter stor pris på tilliten din.

Hygglo är bra!

Hygglo är en fantastisk tjänst som jag använt i flera år, både för att hyra ut och hyra saker.

Réponse de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du har använt Hygglo i flera år och haft en så bra upplevelse, både som uthyrare och hyrestagare. Det betyder mycket för oss att få vara en tjänst du återkommer till och känner förtroende för.

Hygglo

Alltid nöjd med appen när hyr jag…

Alltid nöjd med appen när hyr jag verktyg. Aldrig hade något problem.

21 février 2026

Réponse de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du alltid har varit nöjd när du hyrt verktyg via appen och att allt har fungerat smidigt utan problem. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Inget att klaga på

Inget att klaga på, allt toppen

Réponse de Hygglo

Tack för dina fina ord. Det gläder oss verkligen att höra att allt har fungerat så bra och att du är nöjd med din upplevelse. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Topp delingstjeneste!

Har veldig sansen for denne delingstjenesten. Anbefales!!

21 février 2026

Réponse de Hygglo

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det betyr mye å høre at du har hatt en god opplevelse med tjenesten vår. Vi setter stor pris på anbefalingen din.

Smidigt och säkert!

18 février 2026

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och är glada att tjänsten lever upp till dina förväntningar.

Hygglo website

The website is very easy to use and trustworthy, very happy with that. I would totally recommend it.

17 février 2026

Réponse de Hygglo

Thank you for your kind feedback. We are very pleased to hear that you find the website easy to use and trustworthy. Your recommendation means a great deal to us, and we truly appreciate you taking the time to share your experience.

Kind regards,
Hygglo

Fint å kunne låne det du trenger av…

Fint å kunne låne det du trenger av andre. Særlig når det ikke er annen utleie i det distriktet.

18 février 2026

Réponse de Hygglo

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og er glade for at tjenesten gjør det enklere å få tak i det du trenger, også der andre alternativer ikke finnes.

Hygglo

Smidigt att hyra och hyra ut

Jag använder Hygglo både för att hyra ut prylar och även hyra själv. Smidigt för att testa saker eller för att kunna använda saker man inte behöver så ofta! Plattformen gör det väldigt smidigt att betala och få betalt och eftersom det som hyrs är försäkrat genom Hygglo så ger det stor trygghet. Min upplevelse är att alla på plattformen som har hyrt av mig eller jag har hyrt från är väldigt trevliga och vill bara det bästa för varandra!

16 février 2026

Réponse de Hygglo

Tack för din fina och utförliga recension. Det är verkligen roligt att höra att tjänsten fungerar bra för dig i båda rollerna och att du upplever processen som enkel och trygg.

Vi lägger stor vikt vid att betalningar och försäkring ska fungera smidigt, så det betyder mycket att det märks i din upplevelse. Extra glädjande är det att höra om den positiva tonen mellan användare. Det är precis den typen av gemenskap vi vill bidra till.

Stort tack för att du är en del av Hygglo.